Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbrvefcfvgbv

PODOBAJA WAM SIE TAKIE BUTY? dla wysokiej kobiety

Polecane posty

Gość vbrvefcfvgbv

http://allegro.pl/jesien-2011-wygodne-buty-t1019apr-r-38-i1784865782.html szukam butow na niskim obcasie, takich przechodnich na jesien, hestem bardzo wysoka , nie moge nosic obcasow wysokich niestety,mam tez juz dosyc plaskich butow. chcialabym cos bardziej kobiecego.. szukam na allegro na razie.. moze cos w tym styulu jak w linku w sensie obcas. taki niski obcasik bylby dla mnie ok ale co wy na to? dobrze taki but wyglada czy zalosnie? i moze macie jakies upatrzone buty z podobnej wysokosci obcasem? to bylaby bardzo wdzieczna za jakies linki.. :)

Gość dżastadżasta
buty moze i nie sa zle, ale moim zdaniem troche"babciowate"

Gość nie podobaja mi sie
strasznie "ciotowate"

Dokładnie, babciowate. I uważaj na buty (zwłaszcza jasne), które mają obcas powleczony materiałem, bo często się zahacza i wygląda strasznie.

Gość dżastadżasta
no co? podobne do tamtych, ale troche bardziej zmodernizowane i wygodne. a kolor nude od jakies czasu jest bardzo modny

Gość vbrvefcfvgbv
ale dlaczego babciowate? wygladaja balerinkowato ;p wydaja mi sie takie dziewczęce wlasnie.. no ale dobrze jednak poznac opinie osob postronnych, zaraz przejrze linki ^^

Gość vbrvefcfvgbv
hmm te na koturnie nude - to nawet nawet chociaz nie do konca jestem przekonana do takich koturnow - wygodnie sie na nich chodzi? a te zimowe czarne ,, to niestety odpopadaja : (.. te sa wlasnie jak dla babci - moja by na pewno takie zalozyla ;p

Gość kamilla1005
buty jak na babcie- szczególnie ten obcas, bo z przodu całkiem całkiem :p

Gość dżastadżasta
ja mam buty na takim czyms, tylko, ze wyzsze, bo okolo 10cm. Sa duzo bardziej stabilne od szpilki

Gość dżastadżasta
no i bardzo wygodne

Gość vbrvefcfvgbv
jednak wydaje mi sie ze sa jakies za wysokie dla mnie.. moze tylko optycznie ale jednak.. wciaz jestem w szoku ze te moje z pierwszego linka na prawde wygladaja babciowato juz chcialam je kupic a teraz sie zastanawiam.. mi sie one kojarzą z takim nie wiem... z jakims romantycznym stylem, bardzo dziewczęcym.. ale to juz pisalam ;p

Gość dżastadżasta
jaki rozmiar obuwia nosisz?

Gość vbrvefcfvgbv
teraz juz sama nie wiem.. w jednym sklepie 40 jest na mnie ok a w innym 42 jest za małe ;p

Gość kapelaaaaaaana
a ile masz wzrostu ? daj spokój po 1. na jesień takie buty się nie nadają,deszcze itd. po 2. przepraszam,że to pisze,ale jak ja widze wysoką w takich laczach z trójkątnym gównem na podeszwie to myśle sobie "biedna dziewczyna" ... co z tego ,ze wysoka.. jest mase butów na wysokie,zgrabne dziewczyny ja mam 173cm jestem szczupła,waże 56kg i uważam ,ze wygladam świetnie w butach ala emu (bo nie lubie tych oryginalnych ,bo się robią takie zdeformowane) jakies brązowe,albo kremowe z kożuszkiem ...mój chłopak ubóstwia je na moich stopach,do tego ubieram sobie np. czarne grubsze rajstopy i jakąś tunike ciępłą,do spodni rurek itd.wyszczupla bardziej nogi,wyglada się zgrabnie i drobniutko .... moim zdaniem takie buty powinno się nosić na jesień,a nie ala balerinki z obcasem jakbyś miala przynajmniej 70lat .. bez jaj ;) poza tym mając 173 nosze również na grubym obcasie buty zamszowe tez z kożuszkiem są piękne w neew looku kupiłam w tamtym roku ,wiązane.. mają z 8-9cm... mój chłopak ma 182cm,więc praktycznie jestesmy równi i co? :D nigdy by mnie nie zamienił na lepszy model bo takego zwyczajnie w jego oczach nie ma:D na modelke mnie ciągnie ...trzeba znać swoją wartośc,kup sobie porządne buty,a nie jakieś lacze.. nie bój się ! jak nie będziesz sie ubierać jak oferma to będą ludzie się za Tobą oglądać,myśląc "pewnie modelka" sama tak mam..jak widze wysoką,z długimi jeszcze włosami,stylowo ubraną łoo matko...aż głupio ,ze się tak oglądam..

Gość dżastadżasta
ja tez nosze 40, ewentualnie 39(mam tylko 170 cm wzrostu) i wydaje mi sie, ze but na tak malej szpilce dodatkowo optycznie wydluza stope, czego ja strasznie nie lubie

Gość vbrvefcfvgbv
mam 180 cm i powiem szczerze ze obojetnie czy moja noga wyglada lepiej w 10 cm szpilce czy nie, niestety nie skusze sie na buty na obcasie czy wysokim koturnie bo czuje sie zwyczajnie źle. wiekszosc moich znajomych jest dosyc niska i juz mi czesto niewygodnie z nimi np rozmawiac gdy stoje a co dopiero w takich obcasach.. :( buty emu zostawie sobie jednak na zimę, jesienią lubie jeszcze poki mozna pochodzic w polbutach, jakos nie znosze kozakowych butow = zło konieczne : ( na prawde dla mnie jedyna opcja są obcasy max do 4 cm.. ewentualnie taki koturn.

Gość vbrvefcfvgbv
dżasta no są sliczne :) cos takiego tez moze byc, bede w tym kierunku szukac

Gość vbrvefcfvgbv
dzasta - dziekuje ci za zaangazowanie :) te ciemne tez super, jednak te z koturnem juz do mnie nie przemawiaja, chyba jednak nie przekonam sie do koturnów ;p

Gość dżastadżasta
nie ma za co. ja uwielbiam buty, wiec byla to dla mnie sama przyjemnosc

Gość kafffetariuszkaaa
fajne są wysokie kobity ale te kompleksy połączone z garbieniem sie i zakładaniem tych obleśnych butów sprawiają że wstyd z nimi gdziekolwiek wyjść : O: O:O nie wiem skąd to sie bierze.... Pewnie wyżelowany maczo-stachu z podtawówki miał aż 160 cm jak postawił grzywke na żel, aprzecież każda chciała z nim densnąć :D 🖐️

Gość czacha dymi
moja kolezanka ma 183 cm i prezentuje sie super, zazdroszcze jej wzrostu nie przesadzaj

Gość sssdssdsdsdss
a ja ci powiem ze buty sa ladne tylko kolor mi sie strasznie nie podoba, czarne bylyby lepsze. wole jednak klasyke a nie ciagle to NUDE juz to obrzydzenia.

Gość sweet.kate
te ostatnie czarne, klasyczne najlepsze, nude koturny też dobre, ale te pierwsze są babcine jakieś... na niskim koturnie buty są naprawde wygodne, poszukaj moze jeszcze jakis