Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyhrbg

moj chlopak na dziewczyny mowi dupy :(

Polecane posty

Gość uyhrbg
nie, nie chodzi o to ze ponizajace... bardziej o to ze wydaje mi sie ze chlopaki ktorzy lataja za dziewczynami chca ruchac co chwile inne i wgl ze tacy okreslaja dziewczyne mianem dupa... ale teraz to juz sama nie wiem

Gość amenibasta
jak facet mowi o lasce dupa albo suczka,mowie do niego fiucie albo kutasie,od razu przypomina sobie prawidlowe okreslenia i kulturalne pojecia :)

dobra to wyślij na e-mail dabrowski102@gmail.com kiedys koledzy juz na sile mu glowe odwrocili to oczy zamknal ;p to znaczy że z niego nie jest żaden obibok...???

Gość uyhrbg
nie no jakbym kiedys uslyszala ze na jakas powiedzial okresleniem suczka to od razu by dostal strzala na ogarniecie... ale to nie jest taki tyo chlopaka hehe..ale ludzie sie zmieniaja wiec nigdy nie wiadomo... ;D obibok tzn ? ;p

ruchac co chwile inne i wgl ze tacy okreslaja dziewczyne mianem d**a... ale teraz to juz sama nie wiem aaa czyli chodzi Ci o to że mają je tylko za obiekt seksualny, nie patrzą na osobowość ale Twój do takich nie należy...?

Gość uyhrbg
noo wydaje mi sie wlasnie ze kolesie ktorzy sa typem ruchacza i tylko go dziewczyny obchodza nic poza ze wlasnie tacy okreslaja dziewczyny mioanem "dupa" ale nie wiem moze sie myle moze normalni tez tak mowia... bo moj normalny i tak powiedzail ; p

Gość ola_bez_parasolla
coz,jesli facet mowi o kobietach dupy to wiadomo o czym mysli i do czego mu sa potrzebne

Gość jashdkadhkjdhkahdkjha
nie obraz sie ale niezły urwałsyn z twojego mena ja bym zaczęła na niego jakos mówic inaczej skoro tak sie nie umie zachowac;/

Gość uyhrbg
musze go jakos ogarnac zeby tak nie mowil bo wkurza mnie to i do niego nie pasuje ;p

żabullinek, przecież moje zdjęcia tu krążyły kilka miesięcy, dziwne że mnie nie zauważyłeś :P. Ale mam nadzieje że nie jestem aż taki paszczurem :O

Gość uyhrbg
ej ej nie to nie portal randkowy !! :P

Gość żabulinek ocen ja w skali
od 1-10 głupi chooyu :O i podaj to hasło

01:43 --->jakim prawem mnie obrażasz...? i kim jesteś...? a hasła i tak nie dostaniesz choć byś się zesrała:D proszek----> dlaczego ona cię nie lubi???

Gość to ja też się wypowiem
mój facet jest bardzo ogarnięty- skończył trzy fakultety, pracuje na własny rachunek i jest ogólnie szanowany i poważany. Wszyscy myślą,że to dżentelmen pełną gębą -.- a ja oczywiście dostąpiłam wielkiego zaszczytu poznania ciemnej strony Jaśnie Pana- codziennie raczy mnie pikantnymi historyjkami, opowiada jakieś erotyczne anegdotki i oczywiście na każdą napotkaną laskę mówi per "dupa", "dziuńka" bądź "niunia". Gdybym powiedziała znajomemu, jaki jest naprawdę, to na bank by nie uwierzył i mnie wyśmiał -.-

Gość uyhrbg
to współczuje bo ja z takim bym nie wytrzymała tygodnia ;p

ogólnie jest przekochany i życie bym za niego oddała ;] niestety, ma tę jedną wadę, której nie zwalczę ;] na dłuższą metę da się przyzwyczaić. Do mnie nigdy się źle nie odniósł. A póki ta tajemnica pozostaje między nami, może mówić, co mu się żywnie podoba ;]

interesujące bo myślałem że już nikogo tu nie ma. A co do tego oddania życia to ciekawa sprawa...jakie to słodkie:D

prawda xD po prostu każdy ma jakieś defekty- cieszę się, że w innych sprawach jest w porządku. Chociaż mam w planach narobienie mu megaobciachu. Może spokornieje, jeśli znajomi zobaczą jaki z niego erotoman-gawędziarz.

Gość hamom_mowie_nie
"po prostu wszyscy w kolo nas tak mowia" gdzie ty mieszkasz? Tylko buractwo uzywa okreslenia "dupa" na/w stosunku do kobiet/dziewczyn.

Gość HA HA HA

Hahahah śmieszy mnie to. Chodzi o to że  te smętne fiuty chcą tu niby takie macho zgrywać że oni to są kimś a dziewczyny traktują przedmiotowo BO TO TAKIE COOL. A dlaczego dziewczyny niby są takie też za słabe żeby to samo a tak z czystej zemsty nie zrobić, by nie stać w grupie z innymi i do jakiegoś gościa jakiś text walnąc tak samo z myślą że oni robili to samo z używaniem - fajna ..., brałbys czy coś.