Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia2109

problemy z wargami sromowymi

Polecane posty

Gość Madzia2109

Witam! Mam problem taki jak w temacie, a dokładniej moje wargi sromowe mniejsze kompletnie się nie mieszczą w większych, w dodatku są bardzo pomarszczone i tak jakby w brązowe plamy... w dodatku te większe są przez nie rozepchane. a co najgorsze mam na nich takie małe "krostki" które wyglądają podobnie jak ropniaczki na skórze. Nie boli mnie to ani nie swędzi... nie mam pojęcia co to jest a ginekolog mi nic w sumie o tym nie powiedział konkretnego. Dodam ze mam 19 lat, dbam o siebie, używam kosmetyków do higieny intymnej, dużo jeżdżę na rowerze (może to ma wpływ) i biorę tabletki antykoncepcyjne. Proszę, pomóżcie!!! (nie wiem gdzie to powinno być, jestem nowa użytkowniczka więc proszę o wyrozumiałość;) i niecierpliwie czekam na rzetelne odpowiedzi)

Gość Asdsasdf
Pokaz bo inaczej jak mamy pomoc ?

Gość Madzia2109
sądzę, że opis jest dość rzetelny

Gość Asdsasdf
nie to nie. ciao

Gość taką masz budowę i tyle
każda kobieta jest zbudowana inaczej, to normalne te krostki to też normalne, tak wyglądają wargi sromowe mniejsze jeśli nie podoba Ci sie Twój wygląd i nie możesz go zaakceptować, jedyne co mozesz zrobić to poszukać chirurga plastyka i ewentualnie zrobić sobie operację, która skoryguje to co Ci się nie podoba fachowo taka korekta to labioplastyka, poszukaj tematów na fdziale chirurgia plastyczna tam kilka pań zdecydowało się na taki zabieg

Gość Madzia2109
Przeglądałam zdjęcia w wujku Google i tam wyglądają o wiele lepiej... Labioplastyka raczej nie wchodzi w grę, chociażby ze względów finansowych... ehh... Mam przez to problem z seksem oralnym, który nie ukrywając, bardzo lubię. A istnieją jakieś domowe sposoby na chociaż minimalna poprawę jej wyglądu? Ujędrnienia jej czy coś w tym stylu?:P