Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renikowa

zniknal bez slowa, okazalo sie, ze wzial slub

Polecane posty

Gość renikowa

pisze tutaj chyba po to, aby podzielic sie tym, co mnie spotkało, a jest dla mnie niepojete: spotykałam sie z mezczyzna, z ktorym ukladalo sie swietnie, on o mnie zabiegal i walczyl o poznanie/znajomosc ze mna. wszystko swietnie, jak to zwykle bywa na poczatku takich znajomosci, fascynacja, czułe słowka z jego strony itp. i ktoregos razu facet znika bez słowa, nie pojawia sie, choc bylismy umowieni wtedy. napisalam sms, co z nim sie dzieje- nie otrzymalam odp i dalam spokoj. po jakims czasie dowiedzialam sie, ze 3 miesiace po tym, jak mnie zostawil bez wyjasnienia, wzial slub. do tej pory nie moge uwierzyc, ze mnie to spotkało:/

Gość maleńka piękna
skurwiel. wiecej nie trzeba mówic

Gość renikowa
dodam tylko jeszcze, ze to on zawsze sie bal, czy go nie zostawie itp :/

Gość Tiaaaa-aaa
renikowa - tego typu typ nawet nie jest wart wzmianki na kafe. Poszukaj normalnego!!!

slub pewnie byl zaplanowany wczesniej, chcial sobei zafundowac taki ostatni skok w bok zeby sie upewnic, ze jest z odpowiednia parnerka i inne go nie kreca i padlo na Ciebie. oczywiscie moglo tez chodzic o cos innego, ale znam kilka takich przypadkow

Gość renikowa
m a d z: tez przypuszczam, ze ten slub mial zaplanowany juz wczesniej. tylko co sobie tym udowdnil, ze inne go nie krecą i dlatego spotykal sie ze mna ???? nie rozumiem tego.

kiedys mialam takiego kolege. byl z dziewczyna ladnych pare lat, mysleli o przyszlosci wspolnej. ale zaczal sie stresowac, a wtedy przychodza watpliwosci, ze moze to nie ta dziewczyna, moze sprobowac z inna i bedzie lepiej. i wtedy on sie przespal ze swoja sasiadka (ktora od wielu lat zabiegala o jego wzgledy), ten 'romasn' trwal kilka tygodni. wtedy sobie uswiadomil, ze mysli tylko o tej swojej narzeczonej i tylko z nia chce byc. przyznal sie wtedy swojej narzeczonej, ona mu wybaczyla- od kilku lat sa szczesliwym malzenstwem. znowu inni chceili po raz ostatni poczuc ta 'wolnosc' przed slubem. niektorzy zdradzaja podczas wieczoru kawalerskiego ('tak ostatni raz'), a inni sprawdzaja jak wygladal byu zwiazek z inna kobieta. czy tak bylo w Waszym przypadku - trudno powiedziec. ale to teraz nei ma znaczenia - i tak ten facet nei jest wart abys o nim rozmyslala - zapomnij i znajdz sobie lepszego

Gość renikowa
m a d z: dzieki za slowa pocieszenia:) choc i tak to strasznie przykre, ze ja tak kocha, a mna sie zabawil:(

to pomysl o tej jego zonie. Ty z nim krotko bylas wiec szybko zapomnisz - ona jest w gorszej sutuacji bo wyszla za dupka

Kochana na świecie tyle ich jest , ze nie warto rozpaczać, widocznie tak miało być. Życie jest tylko jedno i nie rozpaczaj po kimś , po kim nie warto. Głowa do góry i nie zamartwiaj się, poznasz w życiu jeszcze nie jednego i się zakochasz:)

Gość do m a d z
piszesz straszne bzdury, jak mogą byc takim szczesliwym malzenstwem skoro ruchacz zdradzil przed samym slubem? dziewczyna pewnie juz z desperacji za niego wyszla, bo innego nie znajdzie, tak myslala. A ruchacz i tak jeszcze ją zdradzi, bo watpie, ze takie goowno co raz zdradzilo nie zrobi tego ponownie.

Gość renikowa
ewks-- dzięki:) setunia--nie lubie sie powtarzac ani nudzic- to moj pierwszy wpis, bez wzgledu na inne podobne. no ale to chyba nie powienien byc twoj problem.