Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Witam wszystkich na forum.....

Polecane posty

Gość weź nie kłam
Widziałam Cię dziś.

Gość wyjdź bazylu
:D

Gość weź nie kłam
Dlaczego zmieniłeś nicka?

niestety - nick dyrektore został przeznaczony dla udania się na zasłużoną emeryturę :classic_cool: niech spoczywa - tzn. odpoczywa w pokoju :classic_cool: 🖐️

Zdesperowana Domowa Żona dyrektore --> a co tu sie porobilo??? nie mow ze dostales bana bo nie uwierze.... niestety moja droga :( na szczeście mam ten zapasowy :classic_cool: w miarę podoba - bo wszystkie z kropkami i przecinkami - kurza stopa :classic_cool: - pozajmowane 🖐️ ciekawe w sumie dlaczego mnie skasowali - skoro ja nawet nie przeklinam na forum :( moderacja nie odpowiedziała na maila niestety :( ps. WIDZISZ PANIE MODERATORZE??? :classic_cool:

Gość to jest podszyw
Nie wierzę, że to prawdziwy dyrektore.

Gość 53X 5óP3R 1 513m
Skasowano cie bos wredna, klamliwa szmata! Twarz masz typowej alkoholiczki i miotasz sie jak na odwyku na forum ty typa sciero!

to jest podszyw Nie wierzę, że to prawdziwy dyrektore. hehhe... myślę, że na słowo mi nikt nie uwierzy - tylko czas was przekona :classic_cool:

53X 5óP3R 1 513m Skasowano cie bos wredna, klamliwa szmata! Twarz masz typowej alkoholiczki i miotasz sie jak na odwyku na forum ty typa sciero! no właśnie - za co mnie skasowali - :P skoro to mnie wyzywają - powinni wszystkich innych skasować ale mnie nie :P :P :P 🖐️ ps. zauważcie że WSZYSTKIE 14.000 postów też skasowali. na całym kafe NIE MA ŻANDEGO!!!! TO SEKSIZM!!!!!!!!

Gość pokaz jakies nowe zdjecie
bo to juz bylo i moglas miec zapisane - pokaz z ta dupa takiego ktorego jeszcze nikt nie widzal 🖐️

pokaz jakies nowe zdjecie bo to juz bylo i moglas miec zapisane - pokaz z ta d**a takiego ktorego jeszcze nikt nie widzal bądź grzeczny chłopczyku 😴 to dostaniesz :classic_cool: inaczej możesz tylko w ryło zarobić :classic_cool: 🖐️

ja pierdole dyrektorke sie jara , ze w google wyskakuje haha , ostatnio patrzalam to nawet malo znane nicki tam wyskakiwaly Tonacy brzytwy sie chwyta jara to się Twoja wara :classic_cool: 🖐️ :D

Zdesperowana Domowa Żona e tam dyrek, nie rob z siebie baby jak powiesz co myślisz o brązowych frędzelkach to obiecuję, że nie będę beczeć? :classic_cool:

ja pierdole dyrektorke Hahaahaaha riposty w stylu przedszkolaka , nara O bosie... ktoś tu się chyba pogniewał, zabrał zabawki i dał nogę z piaskownicy :classic_cool:

żelipapą To naprawdę Ty? żeluś....😭 wiesz jak tragedia mnie spotkała???? 14000 postów fiuuuuuuuuuu :( potrzebuję przytulenia teraz :classic_cool: i to bardzo :classic_cool: 🖐️

żonsia - chromolę te 14.00 tak naprawdę :P ale - to się potem wydaje tak - jakby CI ktoś psa zabrał :( jakoś tak głupio - no i żaden inny nick się nie podoba :P dlatego ten jest tak bliźniaczy jak tylko się dało 😴 :classic_cool: 🖐️