Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam mnóstwo leków

GDZIE ODDAĆ NIEPRZETERMINOWANE LEKI?

Polecane posty

Gość mam mnóstwo leków
jesteś nieubezpieczona?

Gość MARTA PLOOOO
nie jestem, mozesz podac namiary jak sie skontaktowac. i nie rozumiem czemu tak wypytujesz. piszesz ze chcesz oddac za darmo, ja sie zglaszam a tu sledztwo hmm,

Gość dossddddr
marta plooo prawo farmaceutyczne sie klania... nie nadzór a prokuratura:)radzę dobrze się przyotowa przed takimi wypowiedziami

Gość MARTA PLOOOO
ależ ja wiem jaki organ wtedy jest "delegowany" ale uśmialam sie z tego, ze ktos doniesie jaki nik co i jak pisal na kafeteri, potem kafeteria poda dane, nastepnie bedzie cala akcja, no prosze cie dziewczyno :)

Gość odpowiadajacaHe
Hej moim zdaniem możesz zadzwonić do najbliższego hospicjum - na pewno tam takie leki się przydadzą. Koleżanka po śmierci mamy też oddała leki do hospicjum .. bardzo jej dziękowali za to że je przywiozła pozdrawiam

Gość dossddddr
to sie zdziwisz.. studiuje własnie farmację i mamy taki przedmiot jak prawofarmacetuczne na którym wlasnie były poruszane takie wątki.. myslisz ze w sieci jestes anonimowa? baaardzo sie mylisz.. iles razy ci sie uda a za któryms juz nie

Gość mam mnóstwo leków
Marta, sorki, ale chyba miałam prawo pytać, skoro oddaję taki lek (nawet nie bardzo wiesz jaki) Przykro mi, ale zadzwoniłam na onkologię i podali mi adres, gdzie worek ten zostanie zużyty zgodnie z zastosowanie prawnym, dla pacjentów, których na medykamenty nie stać, a mają na nie RECEPTY. Przez internet dla mnie jesteś anonimowa i nie wiem w jaki sposób leki te mogłabyś zużyć. Pozdrawiam

Gość MARTA PLOOOO
wiem ze nikt nie jest anonimowy i kafeteria na rzadanie policji, prokuratury, musi podac ip komputera z ktorego posty zostaly pisane, a co jesli ip jest zmienne np z komorki ktos pisal by szybki biznes zrobic, pozniej wytrzuca karte i telefon, co? no co wtedy... jak ktos chce byc nonimowy to bedzie :)

Gość dossddddr
kobieto... ale po co takie teorie spiskowe... poza tym narazasz przede wszystkim autorkę... ale cóż z "mądrymi" się nie dyskutuje... nie bedę już odpisywac na twoje bzdurne teorie bo to nie ma sensu

Gość MARTA PLOOOO
typowe :) brak argimentów to podkula sie ogol i ucieka gdzie pieprz rosnie :)

Gość dossddddr
nie brak argumentów a brak sensu dyskusji... nie taki byl temat a i autorka nie wyglada mi na przemytnika narkotyków;) załóż osobny temat o sposobach przemytu to moze poczytam:D

Gość MARTA PLOOOO
ok, to ja tez ide, pozdrawiam i tak! zycie jest za krótkire zeby sie szarpać na kafe :)

Gość jagoda782670422
Witam, czy może ma ktoś do oddania lek megace?, ważę 40 kg, nie choruję na nowotwór ani anoreksję w związku z tym nie mogę mieć znizki na ten lek. Niestety kosztuje on prawie 150 zł i niestety nie stać mnie na niego. Proszę o pomoc tel. 782670422

Gość Ania N
W Krakowie jest Stowarzyszenie Lekarzy Nadziei przy Al. Pokoju 7 które przyjmuje leki nieprzeterminowane. Wspomagają osoby, które nie mają ubezpieczenia zdrowotnego i pomagają osobom chorym potrzebującym

Gość Lutheran Hospital

To jest publiczne ogłoszenie dla każdego, kto chce sprzedać nerkę, mamy pacjentów, którzy potrzebują przeszczepu nerki, więc jeśli jesteś zainteresowany sprzedażą nerki, skontaktuj się z nami na nasz e-mail na iowalutheranhospital@gmail.com
Możesz również zadzwonić lub napisać do nas na WhatsApp pod numerem +1 515 882 1607.

UWAGA: Twoje bezpieczeństwo jest gwarantowane, a nasz pacjent zgodził się zapłacić dużą kwotę pieniędzy każdemu, kto zgodzi się na oddanie nerki, aby je uratować. Mamy nadzieję usłyszeć od ciebie, abyś mógł uratować życie.