Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anyaaaaaaaaa

kto zaszedł w ciążę od razu po pierwszym dziecku?

Polecane posty

Gość anyaaaaaaaaa

Dziewczyny, po czym poznać, że płodność wrociła?Dziecko ma 5 miesięcy, okresu nie mam, planuję dlugo karmić (maly jest alergikiem). Na razie się zabezpieczamy, ale zdarzył nam się spontan jak maluszek miał ok. 2 miesiące. gdybym zaszła wtedy to po czym można to poznać?? Napiszcie czy ktoś miał tak dziecko po dziecku :) Planuję starać się o drugie jak mały skończy rok, ale jak by było wcześniej to bym nie pogardziła :)

Gość zyrafka102
moja sąsiadka ma córkę ze stycznia i syna z grudnia z tego samego roku hehe

Gość my chcielismy
od razu ale organizm chyba sie bronił zaszłam po 14 misiącach dopiero :)

Gość mglisty poranek 11
Ja zaszłam w ciążę gdy mały miał 5 miesięcy teraz ma 7 a ja jestem w drugim miesiącu ciąży i w ciąż się oswajam z tą myślą, też mieliśmy tylko jednorazową przygodę bez zabezpieczenia i to wystarczyło

Gość anyaaaaaaaaa
a jak poznałaś że jesteś w ciąży?

Gość mglisty poranek 11
miałam małą torbiel o której dowiedziałam się 3 miesiące temu i miałam ją co jakiś czas kontrolować i myślałam że właśnie z tego powodu zanikła mi miesiączka. więc poszłam na kontrol a wyszłam ze zdjęciem usg :)

Gość vi-
he to fajnie mieć miesiączkę - czegoś się można domyśleć.. a jak się nie ma to można się zdziwić później..

My już 3 m-ce po urodzeniu córki zaczęliśmy starać się o kolejne dziecko, ale niestety nie udało się i pomiędzy dziećmi będzie 1.5 roku różnicy, a dokładnie 17 m-cy, bo syn urodzi się w listopadzie. Z tego co wiem płodność wraca praktycznie bardzo szybko, bo znam mnóstwo przypadków, gdzie kobieta 1-2 m-ce po porodzie ponownie zaszła w ciążę. Moja przyjaciółka urodziła dziecko w październiku rok temu, a we wrześniu urodzi kolejne dziecko, ale to było planowane i zamierzone.

Gość vi-
pytanie dotyczyło czegoś innego - jak poznać że się jest w ciąży gdy się nie ma okresu jeszcze po porodzie? wykluczam opcje - robienie testu co kilka dni

Gość anyaaaaaaaaa
vi- no dokładnie... szczególnie że w pierwszej ciąży prawie nie miałam objawów ciążowych, brzuch mi urósł dopiero w 6 miesiącu... no ale wtedy monitorowalam cykl więc WIEDZIAŁAM. a teraz?

Gość anyaaaaaaaaa
up

Gość sedfasdf
?