Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Logitech19

nikt mnie nie chce :/

Polecane posty

Gość Logitech19

Witam, mam problem. Od jakiegoś czasu potrzebuję osoby z którą mogłąbym spędzać czas, mogłabym ją kochać- chłopaka. Mam już 19 lat i nigdy się nie całowałam, nie wychodziłam na spacery, nie zostawałam sam na sam z mężczyzną. W towarzystwie czuję się wspaniale, jestem przyjazną osobą, tylko nie wiem czy moja uroda jest ok. Im więcej się zastanawiam, widzę w sobie więcej wad, zaczyna mnie to dołować :/ Udaję, że jestem singielką z wyboru, ale tak nie jest, po prostu mówię tak, żeby ludzie nie patrzyli na mnie dziwnie i nie mówili - "A Ty jeszcze nikogo nie masz? ;O". Nie wiem o czym mam rozmawiać z kolegami, zazwyczaj są to krótkie rozmowy ;/ Wydaje mi się, że im robię się starsza tym większe ryzyko, że zostanę sama. Nie wiem jak mam go znaleźć i w ogóle nie wiem co mam robić :/ POMOCY!

Gość zatrzask
tu jest odpowiedź http://kobieta.wp.pl/gid,13415673,img,13415714,kat,79596,title,8-zachowan-przez-ktore-wciaz-jestes-singielka-Jestes-zdesperowana,galeriazdjecie.html

Gość tyutui
podasz gg?

Gość gdfvr
Autorko!! doslownie mam tak samo!! identycznie tez mowie ze jestem tak z wyboru...a to przeciez nieprawda. ja sie wstydze tego przed nnymi ze nie mam :( wgl tez znajomych nie mam, to smutne. jestem z Toba.

Gość Logitech19
Jeśli chcesz napisać na gg, to napisz tutaj, może będzie to pomocne nie tylko dla mnie ale i dla innych ;) proszę o radę.