Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Convalia

Instytut Technologii Urody Warszawa

Polecane posty

Witacjcie! Zdecydowanie nie polecam tego miejsca. Owszem, wygląda świetnie, wzbudza zaufanie, rzeczywiście dorównuje standardom amerykańskim, ale profesjonalizm lekarza oceniam poniżej krytyki. Pani Doktor, nie pytając mnie o zdanie, wstrzyknęła mi doogniskowo antybiotyk (gentamecynę - przeżytek już). Minęły ponad 4 tygodnie, a ja nadal mam spuchniętą twarz. Lekarze spec. chirurg, chirurg plastyk, internista, dermatog - byli mocno zdziwieni, że dostałam taki zastrzyk. Miałam zrobione USG - jest "rozmyta" tkanka podskórna, cały policzek, to jedno wielkie ognisko zapalne. Przypuszczenia lekarzy są następujące - zastrzyk został zrobiony dokładnie w krostę i pod wpływem wstrzykiwania leku, wszystko rozeszło się po całym poliku. Telefonowałam kilka razy do pani Doktor, ale byłam zbywana. Cały czas próbowała mi wmówić, że ten ból jest po prostu od krosty, bo nie wzięłam dosutnie antybiotyku (a mam przeciwskazania do brania go w związku z innym leczeniem, u innego specjalisty). Teraz czekam na zabieg usunięcia zmiany przez chirurga. Szczerze NIE POLECAM tego miejsca, jeśli nie chcecie mieć podobnych problemów. Pani Doktor cały czas mówła, żeby dzwonić, jak będzie się działo coś niepokojącego. Jak dzwoniłam, byłam zbywana, a nawet usłyszałam, że nie jestem normalną pacjentką. Znam standardy europejskie i amerykańskie (których tak się trzyma Pani Doktor) i wątpie, czy oby tak ma wyglądać profecjonalna, prywatna opieka. Pozdrawiam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować