Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dysia1406

czy jestem w ciaży

Polecane posty

witam was..od 3 dni spóźnia mi się okres,pod pepkiem mam jakis ciemny pionowy pasek ,pobolewa mnie brzuch właśnie jak na miesiączke ale jeszcze jej nie mam,,dodatkowo mam mdłości .czy mogę być w ciąży?

Gość uuuuuuuuuuuuiuuuuuu
tak

Gość ..........................,.,.
mozesz choc nie musisz

Gość zrób test
to się dowiesz. Innego sposobu nie ma.

Gość pineska ze sciany
"pod pepkiem mam jakis ciemny pionowy pasek" - to nie jest objaw wczesnej ciąży! Przebarwienia na brzuchu występują w późniejszej fazie ciąży, czego jest powodem rozciągania się skóry brzucha

ciemny pionowy pasek o którym piszesz w żaden sposób nie wskazuje na ciąże, ponieważ podczas ciąży robi się taki ok. 7 miesiąca zrób test z moczu albo w laboratorium badanie z krwi na beta HCG i poznasz odpowiedź na swoje pytanie

zrobię ale chciałam się wcześniej trochę dowiedzieć...a czy ten pasek też jest objawem

Gość hjkhgjfyutfrty
musisz zrobic test i uzbroic sie w cierpliwosc a okres czasami sie spoznia to dopiero 3 dzien jak bd miala tydz spoznienia to dopiero zacznji sie mmartwic mi sie spoznia 3 tydzien

Gość witasica
masz dokładnie wszystkie objawy "urojonej" co tylko świadczy że albo bardzo chcesz albo wręcz przeciwnie, ale moim zdanie to właśnie znak, że w ciąży nie jesteś. miałam dokładnie wszystkie objawy przez siedem lat starań a kiedy byłam już w ciąży żadnych ;)

Uprawiałaś seks bez zabezpieczenia? Jeżeli tak to jasne, że możesz byc w ciąży. A jak Twoim zdaniem, my mamy to stwierdzić? :) # dni bez okresu to nic wielkiego, nie martw się na zapas.

Gość fotel
zacznijmy od tego czy w ogóle miałaś stosunek.z męszczyzną.

pineska ze ściany - nie pisz głupot, "linia życia" pojawiająca się w ciąży nie jest wynikiem rozciągania się skóry, jej ciemnienie jest związane ze wzmożoną produkcją melaniny. wzmożona produkcja melaniny jest z kolei związana z produkcją progesteronu

dysia1406- przecież już dostałaś odpowiedź, że ciemna linia na brzuchu w ciąży pojawia się dopiero ok 7 miesiąca

Gość Wrózka z kafeterii-jedyna
Tu pomoc Ci moze jedynie wrózba z tarota od Sylwuski,co tu spam uprawia. Ale widzę,ze Sylwusi nie ma(w kuli to widze czarodziejskiej) wiec powiem Ci tak 50% na tak ,50% na nie. Kup test ciażowy za miesiac to się dziecko przekonasz !

Gość zrób test.;.;
a ja jestem w 9 miesiącu i ta linię mam od pępka w górę na jakieś 5 cm i wokół pępka...

A mdłości masz dziecko bo się matematyki boisz! Już za tydzien szkoła i bardzo dobrze.

narazie nie chce robić testu,właśnie chciałabym być w ciaży pare razy wcześniej robiłam test okazał się negatywny,więć teraz jakby czekam na te dwie kreski

To Ci zyczę ciąży.Serio

WRÓŻKA Z KAFETERII JEDYNA--mdłości nie są od matematyki,bo nie chodzę już do szkoły..nie jestem dzieckiem mam 21 lat

Sorry,za dużo tu gimnazjalistów się kreci :) To zyczę Ci ciąży.Trzymaj się

nie zgadzam się z pineska ze sciany! taki pasek pojawił mi się w kilka dni po zapłodnieniu i zanikł po kilku godzinach. tak więc całkiem możliwe że autorka jest w ciąży. miałam identyczne objawy.a teraz jestem w 5 miesiący ciąży :)

ale aby rozwiać swoje wątpliwości wystarczy podejść do apteki po test! :)

Gość ona_19_
Bóle w krzyżu,bóle piersi,bóle brzucha tak jak na okres