Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjxhsiuwheiuduygruy

W PIATEK MAM!!!!

Polecane posty

Gość kjxhsiuwheiuduygruy

18tke:D kurcze fajnie, ale tez szkoda

Gość kjxhsiuwheiuduygruy
no szkoda bo po 18tce ponoc czas zapierdala:( kingusia moje dziecinstwo sie dawno skonczylo opuscilam dom w wieku 16 lat sama na siebie zarabiam:(

Gość katarzynaLodz
ta cala 18stka to taki pic na wode, jak juz i tak mieszkasz sama to roznicy zadnej:) a to fakt, po 20stce czas leci niesamowicie...

Gość moja rada porada
gdzie zarabiasz? uchlaj sie dobrze w te urodziny tak jak ja.

Gość kjxhsiuwheiuduygruy
w londynie sprzatam;/ ale kasa niemala pogardzic niemoge a uchlam sie pojde najwyzej gdzies i tyle poprostu niedawno swietowealam 16 urodzinki w tamtym roku dopiero 17 a tu baachh chodzi mi oto ze uswiadomilam sobie jak zycie mi ucieka zycie z ktorego i tak nic niemam;/

Gość kjxhsiuwheiuduygruy
i zazdroszcze troche tym beztroskim malolatkom co maja rodzicow ktorzy dawaja im siano niemusze same sie martwic o siebie bo mamusia i tatus wszystko odpierdola podadza obiadek kupia ciucha ehh ja tego niemialam niestety

Gość moja rada porada
duzo bym dała za taka dobrze platna robote :( moze jestem zbyt niesmiała i sie boje :O ale z chcecia wyjechałabym

Gość kjxhsiuwheiuduygruy
wyjedz:) ja w tatym roku zrobilam z chlopakiem cos szalonego wyjechalismy z londka do innego miasta z dnia na dzien majac tylko 500 funtow przy sobie szukalismy pracy no nieudalo sie bo tylko pol roku dalismy rade ale te wspomnienia:) teraz jest lepiej mam dobrze platna prace za miesiac sie wyprowadzam i jakos leci z jednej strony sa dobre strony tego ze tak szybko poszlam na swoje niestety bylam zmuszona ale przynajniej jestem samodzielna a ty jak masz znajomych czy cos to sprubuj sorki za bledy ludki

Gość kjxhsiuwheiuduygruy
dodam ze mialam jeszcze wtedy 16 lat , 17 mialam skonczyc za pare miechow to bylo szalenstwo

Gość moja rada porada
zaraz wracam, idę się nadstawić sąsiadowi z góry bo dzisiaj jego kolej moje buziole 😘❤️

Gość kjxhsiuwheiuduygruy
idź zaczekam :). Ja dzisiaj obciągałam za drzwiami od klatki sąsiadowi spod 4. Sporego miał :)

Gość moja rada porada
glupi podszyw :D bardziej do niemiec bym olała bo niemiecki znam, a angielski nie bardzo

Gość moja rada porada
jestem :). Ze spermą na cycach. Poczekajcie ide się umyć ;)

Gość kjxhsiuwheiuduygruy
spadaj podszywie eh te dzieci niemaja co robic noto do niemiec':D ja bym w sumie chciala w niemczech moj ojciec biologiczny w hamburgu jest ale niewiem czy bym ogarnela jezyk