Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby_11

Bezskuteczne starania o dziecko!

Polecane posty

Gość baby_11

Cześć. Od czerwca staramy się o dziecko. 9 sierpnia dostałam okres, od 5 do 9 dnia cyklu brałam clostilbegyt. 17 sierpnia byłam u ginekologa i powiedział, że jest ewidentna owulacja wiec proszę się kochać dzisiaj i tak co drugi dzien. Tak tez z moim partnerem robiliśmy. Dzisiaj zrobiłam test i wyszedł negatywny. Nie wiem może zrobiłam za wcześnie test. Chciałam tak zobaczyć dwie kreski.

staracie sie dopiero 3 miesiące, czemu dramatyzujesz że to już wielce bezskuteczne starania? zaczekaj do terminu miesiączki i powtórz test

Gość baby_11
Bo lekarz powiedział, że teraz powinno się udać. A jak człowiek tak się nastawi to później jest ciężko kiedy pojawia sie jedna kreska

Gość lhooq
sa ludzie którzy się latami starają, a ty dramatyzujesz po 2 miesiacach? gdyby tak łatwo sie w ciąże zachodziło, to na świecie byłoby 700 miliardów ludzi, a nie 7. odwiedz ten temat za 2 lata, jak nadal nie będzie dziecka. a teraz masz do męża, bo podobno masz owulacje ;)

jeśli para jest zdrowa to o dziecko starac sie mozna nawet rok i to jest całkiem normalne

Gość baby_11
wiem, że ludzie sie latami starają... Tylko miałam taką wielką nadzieję, że po clostilbegyt sie uda

Gość sprusi_mar
Dziewczyno ja się staram od 2 lat!!!! I ciągle nic :( 3 miesiące to jeszcze nie tragedia,u mnie niby wszystko ok,a ciąży jak nie było tak nie ma...To jest dopiero powód do frustracji,jednak się nie załamuję!!! Tego samego życzę Tobie i mam nadzieję,że nie będziesz musiała czekać na Maleństwo tyle co ja czekam...

Autorko z calym szasunkiem---bez przesady. Od czerwca i ty piszesz bezskuteczne starania? NO BEZ PRZESADY. W tym momencie obrazasz az kobiety ktore sie naprawde dlugo staraja. Zastanowcie sie co wy cholera wypisujecie...

Gość kala16
ja staram się równy rok wszystkie badania ok monitorowanie cyklu jajeczkowanie jest , pęcherzyki pękają wiem w które dni się kochać choć nie wiem co z męża nasieniem bo nie chce się zbadać a przecież go nie zmuszę . Jedno dziecko już mamy ma 10 lat, chcemy drugie i widzisz nie jest tak łatwo jak się chce.