Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtytryryryrytr

Nikt mnie nie chce!!!!!

Polecane posty

Gość rtytryryryrytr

mam 25 lat i od 3 lat siedze na sympatii, 8 spotkan w realu ( niewypały, chyba z wyglądu lub niedosłuch) mam rente stałą, nigdy jeszcze nie pracowałem bo studiowałem i dostawałem stypendium. Jestem teraz w trakcie poszukiwania pracy. DZIEWCZYNY czemu sie boicie mnie? że nigdy nie pracowałem????????????

Gość asdsadsa
hmmm no cóż prawdopodobnie chodzi o kasę choc zadna ci tego nie powie wprost... gdybys jeszcze szukal laski do dyma nia i mial w miarę wygląd i charakter cwaniaka to kasa nie byla by problemem

Gość Endorfins35
Mam 35 lat i mam niedosluch. Stanelam na komisje dla niepelnosprawnych i doatalalam orzeczenie o niepelnosprawnosci. To ulatwilo mi znalezienie pracy. Pracuje juz w tej firmie 12 lat.Nosze tez aparat sluchowy. Mam meza i dziecko.Wiem,ze ciezko uwierzyc .Zawsze czulam sie gorsza od wszystkich. Dzieci w szkole wysmiewaly sie ze mnie. Tez ukonczylam studia.Najgorzej to z jezykiem angielskim ,chyba nigdy go sie nie naucze.Glowa do gory.

Gość Endorfins35
Masz rente stala z ZUS??? Mi powiedzieli, ze musialabym byc glucha aby ja dostac. Uposledzenie sluchu mam bardzo duze. Z daleka wogole nie slysze.

Gość Endorfins35
??????

Gość rtytryryryrytr
tak. mam rente socjala stałą z ZUS-u. mam niedosłuch od urodzenia 70 i 85 procent ubytku i nosze aparat słuchowy. Wiem dziewczyny że sie wstydzicie z apatatu. jestem śmiałym, normalnym, silny facet itd...

Gość rtytryryryrytr
chyba po nowym roku pojade do pracy do niemiec na czarno bo wtedy nie bede musiał zawiesic rente...

Gość skuerwysymmm
szukaj dalej chłopie jeszcze 2 lata, jeśli nie znajdziesz to wtedy wyjezdz za granice:)

Gość WPolsceJakWraju!
Tez mam te jalmuzne od naszego panstwa! Tylko ja mialam za duzo operacji!-tak mi powiedzieli w ZUSIE i lekarz orzecznik wpisal mi w papierach: PRACA ZADNA!! i jestem uziemiona , bo z takimi papierami zaden pracodawca mnie nie przyjmie! Legalnie nie moge pracowac , a nielegalnie sie boje , ze strace UBEZPIECZENIE ZDROWOTNE! Dziwne jest tez to , ze mam dawna 2-ga grupe! Teraz juz grupy zostaly zniesione! Nie ma tez komisji lekarskich! Jej funkcje przejal lekarz orzecznik!