Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwa22

peknieta prezerwatywa

Polecane posty

KOchalam sie ze swoim chlopakiemw nocy 21/22sierpnia w niedziele . okres mialam 17steog sierpnia trwał 3 dni lecz w piatek ostatniego dnia bylo samo brazowe planmienie . Dlugosc mojego cyklu wynosi 24dni . Pekła nam prezerwatywa nie wiemyw ktorym momencie czy jest mozliwosc ze wtedy mialam dni plodne i zaszlamw ciaze ?( dodam chlopak sie nie spuscil ) od wczoraj bardzo pobelwa mnie lewa piers i mam lekkie skurcze brzucha .

Natura jest taka, ze zawsze owulacja moize sie przesunac. Wiesz, nie warto kochac sie z kims , z kim nie wiesz czy bedziesz cale zycie.

Gość mega facepalm.
skoro pękła guma i masz obawy co do ciąży to trzeba było zażyć antykoncepcję po stosunku. To nie musiałabys teraz kombinować.

iwa 22! Bez madrzenia sie, powiem, Ci ze mala jest szansa abys byla teraz w ciazy, nawet bardzo mala. Ale musisz cierpliwie poczekac do okresu. A jesli okaze sie, ze jestes w ciazy to po prostu bedziesz miala dziecko i nawet nie mysl o aborcji bo do konca zycia bedziesz tego zalowac!

Jak tak bardzo sie boisz to zrob sobie w laboratorium test z krwi na poziom HCG. Wtedy bedziesz miala 100 % pewnosci czy jestes w ciazy.

poczekam do okresu jednak . a test w jakims czasie moge zrobic by wyszedl ?

Gość tu nie psycholog
nie no, za ruchanie sie bierze, a nie ma pojecia o dniach plodnych, nie wie, kiedy mozna zrobic test---masakra :P