Gość slawietta Napisano Sierpień 29, 2011 obserwuje te , ktore sa zadbane .Ogladam sie za nimi na ulicy ,Jak ktora jest ubrana , jakie ma cialo . Sama jestem kobieta , przecietna , moze nie az tak brzydka ale uwazam ze zycie nie jest sprawiedliwe .Np.sasiadka z ktora sie koleguje , ma ladne wlosy , ladne cialo , ladne nogi , wystarczy ciuch , umyte wosy i juz jest piekna .Ja natomiast tak musze sie starac , zeby wygladac ladnie ( przynajmniej chce ladnie wygladac ) nijakie brwi i rzesy , nieumalowana wygladam jak potwor , odstajace uszy zakrywam wlosami , nie moge sobie pozwolic zeby je zwiazac gdy jest upal bo czuje sie zle , no chyba ze nikt nie widzi , nawet maz .Cialo tez mam takie wiotkie , nie zbite .Wzielam sie za cwiczenia , cwiczjuz 2,5 msc ale marny skutek , na dekoldzie zmarszczki a widze ze osoby w moim wieku ich nie maja a mam 35 .No kurde inni to maja dobrze , nie musza sie starac a i tak wygladaja ladnie .Zazdroszcze tym wszyskim ladnym kobietom ....i mam dola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach