Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwy_dym

dziewczyny, czy zmuszacie swoich facetów do golenia zarostu przed minetą?

Polecane posty

Gość siwy_dym

czyli kulturalniej seksem oralnym? moja żona od pewnego czasu bardzo mnie strofuje w tej kwestii, a ja gole sie max 2x tydzień bo mnie swędzi broda po goleniu. czy troche kłująca twarz ukochanego między waszymi udami to dla Was tez taki wielki problem, czy moja żona szuka wymówki? jak to jest? przy piersiach ma podobnie... nie sponsoruje mnie ani gilette ani wilkinson, choć mógłby.

"czy troche kłująca twarz ukochanego między waszymi udami to dla Was tez taki wielki problem" To jest przyjemność, a nie problem. :classic_cool:

Gość moja zonencia
każe mnie sieę ogalac

Gość siwy_dym
też mi sie wydaje ze pocieranie broda może dac więcej bodźców. przecież kilkudniowy zarost to nie kaktus. w końcu to jak delikatny peeling ud.

Gość MS26
Ja czuje jakbym miała kaktusa pomiędzy nogami gdy mąż jest nieogolony. Bardzo mi to przeszkadza.

ale że jak? :-O i po co ? :-p przecież to sama przyjemność zarostem :-p ;-)

Gość siwy_dym
przecież mój gietki język dobrze znieczula. skąd ten dyskomfort? nie wgryzam się przecież. ale tak naprawde chciałem usłyszeć opinie jednej forumowiczki. która działa na mnie szczególnie.

Gość uno_dos_tres
hehe to o mnie? mi amor golę się tam dokładnie zostawiając tylko u góry paseczek więc jak mój mi robi dobrze, a goli się tak co drugi dzień, to kuje...właśnie jak kaktus...jednak z zarostem jest taki seksowny, a ja w sumie polubiłam to kucie, więc zamykam oczy i poddaję się fali...

Gość tylko gładki
broda drapie i jest nie miła

Ja nie znosze jak facet jest nie ogolony, bo drapie mnie PO TWARZY, a pozniej mam ranki albo pryszcze, albo jedno i drugie.

Gość wan huligan
a ty sobie golisz?

Gość siwy_dym
w sumie to błedne koło. bo im sie częsciej golę, tym mam twardszy zarost. moze znacie dziewczyny jakiś specyfik żeby miec na twarzy taki miły moherek? angorke, a nie żeby mi znowu mówiła że gdzie pcham tam tę morde dzika?

Gość siwy_dym
ciao undostres! na Ciebie to zastawiłem

No nie mogę hehe... nigdy mojemu nie mówiłam żeby przed tym szedł się golić haha... to co a nagle nas ponosi pieścimy się i wgl gra wstępna On chce robić minetke i nagle mam mu powiedzieć żeby najpierw poszedl sie ogolić? haha

Gość siwy_dym
no wiec ja nie chodzę sie golić przed pójściem do łóżka. idę na żywioł. najwyżej mnie z siebie zrzuci.

Gość uno_dos_tres
tak sie pisze, jak kochany zerka przez ramię , chaotycznie, połykając literki, ale rozumiem, że nie mogłaś się powstrzymać, każdy ma swój fetysz...miło wiedzieć, że ktoś czyta, czuwa

u nas to ja lubię jak mąż ma kilkudniowy zarost bardziej mnie to kręci i wrażenia są lepsze :classic_cool: wiec jest na odwrót to ja mu bronię się golić :D może za mocna ją tarmosisz przy minetce??

Gość a co mi tam, mi tam, mi tam
ja swojego faceta nie zmuszam, mi to nie przeszkadza, a w ogole co to za tekst "czy zmuszacie?" :O Malo tego, moj zawsze ma wygolone jajeczka i jeszt zawsze czysciutki i pachnacy :classic_cool:

Gość siwy_dym
Comitam, gratuluje czystego chłopaka, bo ja sobie jajka tylko wietrze, a raz w tygodniu nacieram igliwiem z jałowca. Undostres uwielbiam te Twoje milutkie prowokacje

Gość o nie.. uwierzcie że jest
kłujący zarost!!! mój obecny partner ma zarost jak igły:( niestety z wcześniejszym było inaczej- tak jak mówicie- było nawet przyjemniej z zarostem

Gość uno_dos_tres
dokładnie, co innego łaskotki i drapanie, a co innego kłucie,

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
ja uwielbiam jak jest ogolony. ja tez jestem gładziutka i wtedy sama przyjemność. czuje tylko jego jezyk i jestem mokra. panowie jak robicie swoim paniom dobrze?

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
ja uwielbiam jak jest ogolony. ja tez jestem gładziutka i wtedy sama przyjemność. czuje tylko jego jezyk i jestem mokra. panowie jak robicie swoim paniom dobrze?

Gość marleniaaaaa
Ja uwielbiam ogoloną twarz i zawsze mojego tygrysa musiałam męczyć żeby się golił, ale od czasu kiedy kupiłam mu razorpit (więcej informacji na stronie ... www.razorpit.pl ) To już nie muszę go namawiać. Po prostu sam się goli i jak mi powiedział teraz może golić się częściej i zaoszczędzić jeszcze! Polecam :)

Gość TowarzystwoOpiekiNadZwierzetam
moj ma wasy i brode, wiec nic nie przeszkadza

Gość dfdsfdfsd
Oczywiście. Twarz ogolona to lepsze doznania.

Gość asvfasvasv
nie! Bez zarostu...? "Z" znacznie lepiej :D

Jeżeli jest to zarost wielodniowy, kiedy staje się miękki i elastyczny to nie ma problemu, a nawet staje się atutem. Ale dwudniowy zarost to typowa szczota. Okropienstwo. :O Mam wrażliwą skórę i o ile jeszcze między nogami taki dotyk nie stanowi większego problemu, to twarzy dotknąć nie pozwolę, o pocalunkach niech zapomni. Nie, nie i jeszcze raz nie! Też toczylam o to wojny z moim byłym, bo on uważał, że jak rano się golił, to wystarczy. Nie wystarczy. :O