Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holidays

Gdzie sie wybrac pod koniec wrzesnia na urlop?-do 2500zl na tydzien

Polecane posty

Gość holidays

Musi byc cieplo i zeby bylo to jakies miasteczko tetniace zyciem,Plusem byloby cos ciekawego do zobaczenia oprocz plazy Podpowiedzcie Mamy ok.2500zl egipt,tunezja odpada mysle nad turcja-Marmasis a oprocz tego?Jakies propozycje? Moze wyspy kanaryjskie?Jaka jest pogoda w tym czasie?czy cieplej jednak w turcji? Wasze propozycje?Cos sprawdzonego?

Gość holidays
nie euro-zlotych bogaczko w polsce placimy zlotymi:D

Gość chciałam tylko dodać
za te pieniądze odwiedź Grecję.Saloniki statkiem na Atos .Jutro wyjeżdżam pogoda zapewniona .

No właśnie :) i w Polsce możesz mieć fajny urlop za taką kasę :) ale Ty chcesz za granicę więc nie ryzykowałabym z tak małym budżetem.

wyspy kanaryjkie odpadają - no chyba że natrafisz na super extra promocję to może za 2 - 2,5 tys kupisz, tyleże nie będzie to oferta all inclisive, więc zabierz ze sobą 300e na osobe na tydzień - to standrt, jesli bez wyzywienia 500e, od razu dodam że nie poszalejesz za to kieszonkowe, turcja jest znacznie tańsza, trzeba umieć się targować, za 2500 już oferty z all czyli wszytko w cenie, leżaki drinki na plaży też :), w Egopcie we wrześniu czyli w okresie ramadanu kompletnie nic się nie dzieje nawet w miasteczka typowo turystycznych, prawo zabrania dyskotek itd regulacje w tym akresie wprowadzili w tamtym roku, wybierz maroko choć też łatwo w cenie zmieścić się nie będzie - obstawiam turcje. w tym roku bylam już na rodos 10 dni, z tym że na plazy spedzilam jedynie 2, wynajeliśmy samochód i zwiedzaliśmy, miasteczka i wyspy promem, w listopadzie wybieram sie na dominikane - polecam grupon.pl zakladka trawel za male pieniadze zwiedzilismy paryz prage wenecje a teraz czaje sie na litwe

odnośnie pogody w wrześniu egipt nadal nie do wytrzymania tyrcja też tyle że Egejska Bułgaria chorwacja tunezja wiało i padało przez 3/4 pobytu w maroku nie bylam wyspy kanatyjskie 20 - 24 choć temp morza wciąz jeszcze wysoka

* miałam na myśli 2500 tys od osoby * jeśli 2500 dla 2 osob to jedynie chorwacja lub czarnogora własnym samochodem

Gość jvkdfhbjkgfn
ja w drugiej połowie września lecę do Hurghady ale Ty widzę odrzuciłaś Egipt :P

Gość Grzegorz Kleszcz
na jaki Atos ją wysyłacie??? płeć ma sobie zmienić? za 2,5 koła na dwie osoby zapomnij o wyspach psich! tam co prawda nocą i w zimie :D jest 25 C ale to nie ten przedział portfela :O

Gość holidays
oczywiscie 2500zl od osoby kurcze wybralam sobie hotel w marmaris i wczoraj byl na 03.09 za 2200 a dzisiaj zszedl z lasta za 1600 tyle,ze termin mi nie odpowiada poczekam na 17.09 -moze tez cos bedzie

Gość holidays
egiptowo odpada:P chorwacje rozwalalismy ale w 2 osoby pchac sie nie bedzie a towarzystwo sie wykruszylo poza tym zalezy nam na czasie-a dojazd to 2 dni chcemy cos w all i samolotem na wydatki 500e-mysle,ze starczy

Gość ooo9669
doloz drugie tyle i bedziesz miala to czego pragniesz ale w Thailand thailand is cool land ;)

Gość holidays
dolozyc moge ale czy jest sens jechac na 7 dni do tajlandii?myslalam tez o dominikanie ale kurcze daleko jak na 7 dni

Gość holidays
chyba nie zrozumialas-nie moge na 14dni i w tym problem 7 dni mnie interesuje

Gość ooo9669
no to kiedy jest jeszzce cieplo szukaj takich miejsc gdzies w miare blisko i gdzie bedzie jeszcze slonce np. chorwacja w dalekie zakatki na 7 dni to troche za malo no ale jak czlowiek chce to i na honolulu poleci.

Gość laracrofft
duzo dziewczyn jezdzi do egiptu rozkladac nogi, tanio i sprawnie wakacje zaliczone

Gość holidays
tyle,ze chorwacje prawie nie robia samolotem a samochodem nie wybierzemy sie myslalam nad chorwacja ale moze nastepnym razem

Gość holidays
nie,nie tylko nie egiptowo wole siedziec w domu

Gość holidays
moze dzisiaj ktos cos podpowie?

Gość Manciszka
Ja polecam Albanię, pod koniec września ciepło mało ludzi i jest przyjemna atmosfera po pensjonatach gospodarze bardzo mili i sympatyczni. Polecam.

Gość IwonaJalo
Są szanse są . Ja znalazłam za 2700.

Gość AgnieszkaWystepek
W tej cenie widziałam kilka ofert na netholiday, sama zresztą rozważam wyjazd, bo te wakacje nie zostaną przeze mnie należycie wykorzystane:( Musiałam w ostatniej chwili zrezygnować z wyjazdu czerwcowego a w lipcu i sierpniu nie mogę się nigdzie ruszyć. W październiku raczej nie ma szans, by wyjechać na tydzień:(

Gość gość
Portugalia zwykle nie jest droga. Teneryfa - jak sie dobrze poszuka to tez, zalezy od standardu hotelu. Tylko trzeba poszukac - bilet lotniczy kupcie na wlasna reke (np przez skyscanner.com ) i osobno hotel allinclusive (np. przez booking.com)

Gość gość
A propo Portugalii - to na poludniu sa zwykle osrodki plazowe, drozsze we wrzesniu bo wtedy Portugalczycy jezdza tam na wakacje. Ale jak pojedziecie blizej Lizbony lub Porto - to pogoda wciaz super i wiecej do zwiedzania, ale mozecie wtedy rozwazyc hotel z basenem zamiast z dostepem do plazy. I jakbys jednak troche zwiekszyla budzet to za 3tys na osobe masz juz jednak duzo wiecej opcji...

Gość Karmelove85
Zdecydowanie polecam Kołobrzeg. W tym okresie nie ma tylu ludzi i można spokojnie odpocząć. W zeszłym roku wybraliśmy się tam z polecenia znajomych i było super! Trochę atrakcji jeszcze było więc nuda nie byłą nam straszna ;) jako nocleg wybraliśmy apartamenty Sun&Snow https://www.sunandsnow.pl/apartament-kolobrzeg-ultramarine-330?undefined któe oferują wysoki komfort moim zdaniem za bardzo rozsądną cenę. Czysto i przyjemnie więc po długich spacerach dało radę odpocząć w godnych warunkach :)

Gość gość
Ja wybrałam mazury. Trafiłam tam na ośrodek Zalesie Mazury, który oferuje mnóstwo atrakcji dla rodzin z dziećmi. Miejsce jest malownicze a ceny przyzwoite. Znajduje się tam SPA, basen rekreacyjny, sale fitness itp. Jeżeli macie dzieci to znajdą one tam też sporo atrakcji.