Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekolkipa

Tanie Latanie a co z bagazem ?

Polecane posty

Gość ekolkipa

Hej ! Wykupilam bilet powrotny z Londynu lotnisko Stansed do katowic i dokupilam bagaz dodatkowy do 15 kg ale jak zwazylam torbe to wazy znacznie wiecej tak 20,21 kg kupilam bilet online rayanair . Jak myslicie bede miala duzo do doplaty ?

Gość haj tysel
bedziesz musiała wyrzucic ten nadbagaż

Gość hahahah nie strasz jej
haj tysel bedziesz musiała wyrzucic ten nadbagaż ------------------------------------------------------------------ no bedziesz musiala troche zaplacic niestety

tak nie mało, ja latam za małe peiniądze ale ie z bararzem, z londynu wróciłam do krk za 5 funtów, teraz w paryżu byłam za 90 zl oczywisćie bez bagazu, doplacisz 400 zl jak nie wiecej

Gość ekolkipa
Nie moge wyzucic nad bagazu ani zostawic go poniewaz juz tu tak szybko nie wroce .

Gość ekolkipa
Ja zaplacilam za bilet na 2 os 850 zl fakt kupowalam jakies 5 dni temu ale patrzylam od miesiaca i takie same ceny byly .

Gość kdlallllll
a normalnie to ile powinien ważyć bagaż? troche bez sensu płacić tyle za przewiezienie, lepiej nie ciagnąć tego ze sobą tylko kupić tam na miejscu. Może taniej to wyjdzie

moja znajoma na miejscu dokupowała bagaż bo zapomniała wcześniej go wykupić. zapłaciła coś ok 40 funtów.

Gość Tam Tatam
Posprzątasz samolot

Gość amoa secka
Czy to już jest końcowa cena za lot? http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,49844,transport-lot-w-2-strony-wylot-z-warszawy-219-zllub-z-krakowa-349zl.html To z zakupów grupowych. Nie doliczą już nam nic do tej sumy?