Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziaKaaa

CZY ZASZLAM W CIAZE?? POMOCY!!

Polecane posty

Gość MadziaKaaa

Kochalam si z chlopakiem w dni nie plodne z rezerwatywa, uprawialismy sex analny z gumka ale gumka nie pekla, potem w 1 dzien dni plodnych kochalam sie z chlopakiem takze z gumka ale gdy dochodzil wyciagnol, gumka takze byla cala! czy jest mozliwosc ze bede w ciazy? wlasnie rozpoczynam wspolzycie, mam dopiero 18 lat i za wczesnie na dzidzie... pomocy !!

Gość MadziaKaaa
:) tylko ze w ten 1 dzien dni plodych to juz bylo tradyzyjnie w pochwe ale tak bylo jak pisalam ze wyjol przed i gumka byla cala !! prosze o odp

nie jesteś w żadnej ciąży, może weź sobie odpuść seks skoro sie martwisz ciążą w momencie gdy guma nie pękła i nawet wytrysku w środku nie było

Gość MadziaKaaa
wlasnie chyba odpuszcze bo sprawa nie jest tego warta jak potem mam sie schizowac..ale stalo sie juz i dlatego prosze o pomoc bo wy dziewczyny dajcie dobre rady a nie mam z kim o tym pogadac...

Gość Magdaaaaaa
no, gratuluje, tak jak wyzej odpusc sobie seks dopoki nie poczujesz sama z siebie, ze przyszedl czas na wspolzycie.

Gość ze co ze jak ze o co chodzi
a co okres ci sie spoznia czy co? Wg mnie nie jestes.

Gość MadziaKaaa
kres mam miec za tydzien i nie mam zadnych objawo itp ale wole zapytac niz sie schozowac...;p