Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do panów

pytanie do panów:)

Polecane posty

Gość pytanie do panów

Czy kiedy zobaczylibyście ze Wasza była dziewczyna na rauszu osmiesza się to żałowalibyscie, że sie z nia zadawaliscie?

Gość nie, czulibyśmy się
odpowiedzialni i coś z nią zrobili, np odwieźli do domu

Gość pytanie do panów
Nawet jesli zerwaliscie z nia bo dała Wam niezle w kosc i ogolnie podczas zwiazku zle traktowala? To wtedy tez czulibyscie sie odpowiedzialni?

Gość nie, czulibyśmy się
dorosły facet zawsze czuje się odpowiedzialny

Gość pytanie do panów
a jesli chwile wczesniej zanim poszla sie osmieszac to nawrzucalaby Wam?niemile slowa,moze jakies krzyki,lekkie szarpanie za rekaw, ogolnie wylala zale ze zwiazku, posypaly sie slowa typu ze wcale nie jestes taki zajebisty jak ci sie wydaje, starala sie naprawic zwiazek ale nie bylo warto itp, to tez czulibyscie sie odpowiedzialni?

Gość pytanie do panów
up

Gość nie, czulibyśmy się
droga nastolatko, zrozum, że jeśli facet jest odpowiedzialny to po prostu jest, bez względu co nagadasz i jak się zachowasz, tę odpowiedzialność się ma albo nie, jakiś inny to oleje i pomyśli chuj jej w dupę, to wszystko zależy od charakteru, systemu wartości, mądrości, doświadczenia itd.

Gość pytanie do panów
nie jestem nastolatką, mam 24 lata. Chlopak o ktorym mowie ma 22 lata. Moj byly chlopak, ktory zerwal ze mna bo bylam "dla niego niedobra i zle go traktowalam". Najpierw w niezbyt kulturalny sposob wygarnelam mu to i owo (niewazne czy prawde czy nieprawde), jakies krzyki na pol korytarza mogly sie zdarzyc. Potem poszlam do znajomych, przy ktorych sie osmieszalam (nasi wspolni koledzy), oni mnie ignorowali, a kiedy jego poprosilam zeby mnie odwiozl to popatrzyl z politowaniem i rowniez obrocil sie plecami. Czy to jest normalne? Bo ja juz serio stracilam dystans do tego i nie wiem czy to ja jestem popieprzona czy on.

Gość pytanie do panów
A po dwoch tygodniach uslysalam, ze zaluje ze sie ze mna zadawal.

Gość nie, czulibyśmy się
mam wrażenie że ani on nie jest dojrzały (odmowa odwiezienia) ani ty (sceny, zachowanie) oboje nie poradziliście sobie ze swoimi emocjami, on może bardziej, bo jednak w skrajnych sytuacjach to jednak facet powinien czuć się odpowiedzialny za kobietę, nawet byłą, ale spoko, pewnie z wiekiem wraz z doświadczeniem to się poprawi (należy mieć nadzieję)

Gość nie, czulibyśmy się
a tekst o żałowaniu jest niestety poniżej poziomu, nigdy nie powinno się na takie teksty sobie pozwalać nawet jeśli się tak myśli, to kwestia własnych standardów i ogólnie mówiąc wychowania

Gość pesco
nie, czulibyśmy się ożeń się ze mną 🖐️

Gość pytanie do panów
leżąc na plecach zakładam sobie stopy za ramiona i sram sobie prosto do mordy

Gość pesco na bank jestem
dla ciebie za stary :classic_cool:

Gość pytanie do panów
Jestem niedojrzała, wiem o tym, inaczej nie zwiazalabym sie z kolesiem 3 lata mlodszym. A po tej akcji, kiedy sie osmieszylam przed nim i jego kolegami (ogolnie sytuacja wygladala w ten sposob, ze gadalam glupoty, oni mnie nie sluchali, ignorowali, ja sie glupio smialam, gadalam glosno przez telefon itp) on nie mogl na mnie patrzec. Rozumiem, ze pewnie wszyscy oni pomysleli sobie "Co ona z siebie robi", ale niemoznosc popatrzenia z jego strony na mnie i to, ze go odrzucalo ode mnie po tym to normalne? Bo to, ze teraz traktuje mnie przesmiewczo, lekcewazaco i drwiaco w kazdej rozmowie to jeszcze moge zrozumiec, w koncu klasa sie nie popisalam. Ale to wyzej co napisalam?

Gość pytanie do panów
o tym lezeniu na plecach to nie ja pisalam. Ei to bylo takie straszne???:( ta moja akcja?:(

Gość pesco
to na pewno, mam 19 lat :) ale mam nadzieje ,ze trafię na takiego porządnego faceta jak Ty. z tego co napisałeś taki właśnie się wydajesz :P

Gość pytanie do panów
puściłam kleksa kupowego w majty :(

Gość pytanie do panów
spadaj podszywie.

Gość pytanie do panów
pytanie do panów- który pan mi wyliże cipuche ?

Gość jeżeli czujesz się
niedojrzała to raczej lepiej szukać związku z kimś dojrzalszym (starszym? choć to niekoniecznie idzie w parze) ale pracuj nad sobą bo można odnieść wrażenie że jesteś zbyt skoncentrowana na sobie, swoich humorach, emocjach i fochach. związek to wzajemna relacja, wzajemna odpowiedzialnośc i wzajemne dbanie o siebie a nie "taka jestem i chuj" jeśli masz naturę humorzastej kapryseli to może być trudność w budowaniu stałej długoterminowej relacji, trudno od kogoś oczekiwać wyrozumiałości przez dłuższy czas najlepiej być z kimś na kim ci zależy a tej drugiej osobie zależy na tobie, tak jest chyba najrozsądniej :)

Gość jeżeli czujesz się
polecam chłopców z gimnazjum ,intelektualnie nie będziesz od nich gorsza :)

Gość pesco, życzę ci
żeby znalezienie partnera nie polegało na trafieniu ale na dojrzałym spotkaniu dwóch rozumiejących się i pasujących do siebie dusz

Gość pytanie do panów
To też wiem, naprawdę:) Ten związek wiele mnie nauczył. A czy może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie o jego pozniejsze zachowanie które zadałam wyzej?

Gość pesco
tak, masz rację mam nadzieję , że kiedyś kogoś takiego spotkam 🖐️

Gość pytanie do panów
podbijam

Gość pytanie do panów
podbijam

Gość pytanie do panów
up

Gość pytanie do panów
halo

Gość pytanie do panów
podbijam