Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhrbfjrehbfjrhefrjekfhe

Każda laska ma faceta conajmniej z 20 cm wyższego od siebie to zaczyna byc chore

Polecane posty

Już nie widuję nigdzie parek o takiej różnicy wzrostu: http://4.s.dziennik.pl/pliki/2181000/2181525-midnight-in-paris-882-660.jpg Teraz wszedzie doslownie wszedzie jest tylko cos takiego: http://streemo.pl/Image/583060_m.jpg Fotki dalem losowe jako przyklad. Wytlumaczcie mi dlaczego tak jest? Tzn wiem ze laski maja swira na punkcie wzrostu ale dlaczego facet musi byc 40 cm wyzszy a nie wystarczy np 10-15 cm??

ta jasne gadanie na necie.. Dziwne ze jak dzisiaj pol wroclawia przeszedlem to ani jednej takie pary nie spotkalem. Ja mam 177cm i dziewczyny nawet takie z 20 cm nizsze ode mnie sa z kolesiami z 10 cm ode mnie wyzszymi no wiec nie wiem jak to jest. O tych wyzszych to nawet nie wspominam, moja kumpela ma 168 i ma kolesia 205 cm i mowi ze dla niej moglby byc jeszcze z pare cm wyzszy. Dla mnie to juz patologia

Gość ciezki kryminal.
bo kobiety to kurwy ktore patrza tylko na wyglad i kase :) dla nich facet musi byc duzy (niby silny wtedy jest..) i bogaty (one to nazywaja zaradny hahaha )

Gość Ampjmxayjgmwptxjpt
Interesuje czyli jestes sama, bo tak juz jest ze większość mężczyzn woli drobne kobietki a nie babo-chłopy

Gość vf5345
jest jeszcze przesąd że ponoć wysoki facet ma dużego członka :P

Gość wołowina!
Ampjmxayjgmwptxjpt Co innego jak jest wysoka i masywna a co innego jak wysoka, smukła i zgrabna. Do cholery znowu nie wyjeżdżać z tekstami, że każda wysoka kobieta to "babochłop" - prymitywy tylko tak myślą

Gość Karola08070
Ja mam chłopaka niższego od siebie o jakieś 2 cm i nie narzekam... czy to wzrost jest aż tak ważny? :)

Gość Ampjmxayjgmwptxjpt
wołowina!, dlaczego sie tak nie oburzasz na to, ze pare postow wyżej ktos nazywa niskie kobiety karyplami (cokolwiek to znaczy). Widocznie sama jestes prymitywem, albo hipokrytka

Gość do karola
nie wiem to wy powinnyscie sie same siebie spytac. Ale najwidoczniej macie na tym punkcie swira

Gość wołowina!
Ampjmxayjgmwptxjpt odpowiedziałam na Twój post a tamtego nie zauważyłam. Ja nikomu nie mówie jak wygląda. Ludzie tylko oceniać potrafią a u siebie nie widzą

Gość Ampjmxayjgmwptxjpt
A moze wysocy faceci maja świra na punkcie duzo niższych kobiet? :o

Gość Karola08070
To pytanie to był taki sarkazm... bo mi wzrost nie przeszkadza :)

Babochłopem może być też niska kobieta, to raz :P Dwa - może po prostu pary z dużą różnicą wzrostu bardziej zwracają uwagę?

Gość mia mia mua mua
Eeee tam... Ja sie balam duzo wyzszych i wiekszych facetow ode mnie, wiec moj maz jest troche wyzszy i dosc chudy.

Gość Karola08070
Co to w ogóle za problem? Ty chcesz z tym chłopakiem dobrze wyglądać czy chcesz żeby Cię kochał? :/

Gość mental cut
o wy pretensjonalne penisy! wbijcie sobie do łbów, że niewiele wyższy facet od kobiety jest dla niej NIEATRAKCYJNY

A dla mnie patologią jest takie gadanie, każdy lubi co innego. Na bank są kobiety, które lubią niskich mężczyzn takich jak Ty oraz takie, które gustują w wysokich. Nic w tym złego. Masz kompleksy i tyle, winą za swe niepowodzenia obarczasz wzrost. Jeśli chodzi o mnie to też wolę wysokich bo przy nich czuję się bezpieczniej.

Gość Karola08070
Dlaczego nieatrakcyjny?

Gość mental cut
bo babsko musi się przy facecie czuć bezpiecznie

Gość Karola08070
No ale jak już facet nie jest jakiś wyrośnięty to nie mogę się przy nim czuć bezpiecznie?

Gość mikahdkgkhgh
mój mąż jest niższy o 3 cm i czuję się przy nim bezpiecznie dodam też, że "mimo swego wzrostu" ma duże powodzenie u kobiet, co mnie powoli zaczyna wkur...wiać tak więc jednak niski facet też może byc atrakcyjny skończcie te posty o tym jak to wysocy faceci sie tylko licza pewnie zakłada je jakiś niski facet który jest takim bufonem iż nie dopuszcza do siebie mysli, że baby go nie chcą z innego względu niż wzrost

Gość kasiuniasmutna
masz racje autorze:) ja mam faceta wyzszego dokladnie 17 cm , ale chcialabym zeby byl wyzszy. coz...facet musi byc wysoki, bo to facet:) pewnie masz 170 cm tylko i nie mozesz zniesc, ze nie masz szans u wielu kobiet przez to hehe

Gość mental cut
oczywiście że nie. spotkacie 2 konkretnych dresów którzy będą was zaczepiali to narobicie oboje w majty :classic_cool:

Gość Karola08070
mikahdkgkhgh W końcu ktoś kto mnie rozumie :) :D

Gość Karola08070
Aha... czyli jak jest niski to nie może już być silny? Rozwala mnie takie myślenie :D

jasne , a gdzie jest powiedziane ze musi byc wyzszy ??? bo to gowno prawda ... nie jeden nizszy jest duzo silniejszy niz wyzszy ... ja mam 163 i nie wobrazam sobie zebym miala faceta 185 to za duzo taki 175,180 to max ...

Gość mental cut
może być silny, spoko, ale to niepoważnie wygląda taka para. :D

Gość Ampjmxayjgmwptxjpt
Prawda zawsze... Ile ważysz?

Gość Karola08070
Ile ja ważę?