Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhrbfjrehbfjrhefrjekfhe

Każda laska ma faceta conajmniej z 20 cm wyższego od siebie to zaczyna byc chore

Polecane posty

Gość Karola08070
Niepoważnie? niby dlaczego? Bo jest w obecnych czasach taki stereotyp, że facet musi być dużo wyższy od kobiety?

Gość Ampjmxayjgmwptxjpt
Nie, prawdawasze cos tam dalej. Ma zdjecie w stopce i mnie zaciekawilo

Gość kamilla1005
mój jest wyższy jakieś 8 cm i jestem zadowolona:)

Gość mental cut
nie w obecnych czasach tylko zawsze tak było i będzie bo to jest wrodzone, no chyba że czasy zejdą mocno na psy. :D co jest możliwe biorąc pod uwagę równouprawnienie, metroseksualność, homoseksualizm i inne piardy :D facet musi się odróżniać od kobiety dlatego nawet podobny wzrost nie jest fajny, a tym bardziej gdy facet jest niższy

Gość aaaaaaallan
oooo jej jakos autorka nie trafiła mój facet jest o 15cm wyzszy

Gość mental cut
to nie ma znaczenia bo jak kobieta założy buty na obcasie to idealnie pasuje do wysokiego faceta

Jak założę buty na obcasie ledwo sięgam swojemu facetowi ponad ramię, a butów na obcasie i tak nosić nie powinnam :)

Gość Ampjmxayjgmwptxjpt
Dalabym ci mniej, jestes bardzo ladna:). A co do tematu to przeciez wszystko zalezy od tego co sie komus podoba. Sama mialam chłopaka 14 cm wyższego teraz mam wyższego o 25 cm i uważam ze tamten wzrost byl wygodniejszy nawet zeby sie przytulić

Gość jajajajajja!
ja mam tak jak moorland, jak zaloze szpilki to ledwo siegam mezowi do ramienia. Z tym ze ja jestem niska, ok 155cm wiec nie trudno jest byc ode mnie sporo wyzszym :P

Gość aaaaaaallan
wg mnie to facet ma problem skoro urusł tak 190cm czy 2m tacy wysocy z którym sie nie spotkałam kazdy z nich miał wysokie mniemanie o sobie że jest bardziej meski czy silniejszy a to góóóówno prawda bo kobiety wolą wygodnie sie całowac z facetem i czesto z bliska patrzec mu w oczy. takze faceci wysocy to marne istoty

Gość mental cut
to ledwo siegam mezowi do ramienia - prawidłowo

Gość do Moorland
a ile masz wzrostu?

Gość Ampjmxayjgmwptxjpt
Wysocy faceci to marne istoty? Jesli oceniasz ludzi po wzroscie to gratuluje :o

dziekuje , taka troche jestem klucha;) hmm w mojej glowie minely czasy kkiedy szukalam wielkich facetow .... gusta i gusciki ..kazdy woli co innego .. ale stwierdzenie ze wszystkie baby maja wyzszych facetow jest mylneee;)

Gość aq1
Mam 188 cm wzrostu a moja dziewczyna ma 172 i jak mi tlumaczy to facet musi byc wyzszy od kobiety bo:to facet,jak ona zalozy szpilki to nie moze byc jej rowny tylko wyzszy,jak sie przytula to do klaty ewentualnie do barku.Dobre argumenty ma ;d? Mam na studiach ok 70 % dziewczyn i z tych 70 % ok 90 % uwaza,ze nie moglyby byc z facetem nizszym od siebie.Tak wiec nizsi panowie niech szukaja posrod nizszych kobiet a wyzsi wsrod wyzszych i bedzie okej.

Gość eks-polska
Takie małe są głupiutkie, ale maja coś w sobie

Gość
nie każdy

Moorland ale wiesz, ponad 30cm różnicy wzrostu też wygodne nie jest. Zebys sie nie zdziwil... Miedzy mna a moikm mezem jest 37 cm roznicy.

Gość Despina
ciezki kryminal masz kompleks niższości i dlatego nazywasz ku**ami kobiety, które maja wysokich facetów:P Ta zazdrość Was zabije... A wiadomo, że wysoki facet może mieć i bardzo niska i bardzo wysoka dziewczynę a niski facet to juz nie i to Was wkurza moi drodzy chłopcy:P ja masz 1,70, mój partner 1,90 i nie chciałabym aby był wyższy:P

Gość Despina
ciezki kryminal masz kompleks niższości i dlatego nazywasz ku**ami kobiety, które maja wysokich facetów:P Ta zazdrość Was zabije... A wiadomo, że wysoki facet może mieć i bardzo niska i bardzo wysoka dziewczynę a niski facet to juz nie i to Was wkurza moi drodzy chłopcy:P ja masz 1,70, mój partner 1,90 i nie chciałabym aby był wyższy:P

Gość ajajajaj
Mam kumpla co ma troszkę ponad 2m a jego dziewczyna ma 1.7m przez jej wzrost zaczął się garbić. Ciągle musiał się zginać aby ją pocałować i mu się kręgosłup lekko przekrzywił i chodzi teraz taki lekko przygarbiony. Ale się kochają ;) Tylko trochę mu wpółczuje tego jak będzie chodzić w czasach starości...

Wzrost nie ma aż tak dużego znaczenia jak myślicie panowie:) To też zależy co się sobą reprezentuję. To nie jest mój tekst (!!!) ale gdzieś tu wyczytałam na tym forum jak jakaś dziewczyna napisała: "Jak ma być goładupiec to chociaż niech będzie wysoki" i to jest moim zdaniem prawda. Bo jeżeli nie da rady obronić na przykład w ciemnym zaułku to niech chociaż przewiezie mnie ten odcinek samochodem:P Kiedyś umówiłam się z facetem przez neta (pisał że ma 1.78) a przyszedł się ze mną spotkać ktoś kto chyba nie ma nawet 1.70 (na obcasach mam trochę mniej niż 1.70 a byliśmy prawie równi;)) Może byłby fajnym facetem gdyby w rozmowie nie powychodziły jego wszystkie kompleksy i spora nadwaga. Ale lekarz albo wysokiej klasy specjalista o wzroście 1.70 myślę że i tak będzie miał powodzenie:)

Gość rgerg
trochę bzdurne gadanie kogoś kto chyba nie grzeszy wzrostem? sama mam faceta wyższego o 26 cm, ale tak po prostu wyszło, jakbym miala patrzeć tylko na jego wygląd to bym sobie jego zdjęcie powiesiła.

Gość jnb
Mój mąż jes ode mnie 4 cm wyższy, a kochanek 2 cm niższy. Kurduple:O. Oczywiście wolałabym, żeby byli wyżsi, ale nic nie poradzę.

Gość Despina
każdy niski facet gdy zobaczy dziewczyne z wysokim to uważa, że Ona z nim dla wzrostu siedzi haha Brak słów

Gość losingcontrol
wysoki facet ma dużo trudniej 'przypakować' , więc silniejszy od niższego nie musi być. zwróćcie uwagę że wszyscy "karki" "abs' y" "pakerzy" zazwyczaj nie są zbyt wysocy. krótkie mięśnie szybciej rozrastają się i łatwiej jest niższemu przypakować i zrobić masę ;) wysoki musiałby duuużo bardziej pracować nad ciałem żeby zwiększyć masę mięśniową. więc prędzej mały się napakuje i kobietę swoją obroni :P ale wysocy są fajni właśnie dlatego że można w ich towarzystwie nosić szpilki i nadal wygląda się razem fajnie :) ja mam 163 cm , mój jest ponad 20 cm wyższy -kiedy założę ulubione buty na 13 cm obcasie nadal jest wyższy ode mnie :) ale wcale wzrost nie jest wyznacznikiem -miałam okazję spotykać się z takim tylko kilka cm wyższym ode mnie i po prostu chodziłam w płaskich butach :) więc zakompleksieni panowie niech poćwiczą nieco na siłowni, wtedy poczucie bezpieczeństwa ich potencjalnym kobietom da ich masa :)

Gość dziś na pomarańczowo
tak Was czytam i dochodzę do wniosku, że jednak brak faceta nie jest wcale taki zły :D mogę sobie nosić i szpilki i płaskie buty i nie martwić się, czy będę pasować do faceta wzrostem (albo on do mnie, bo ja z tych wysokich), wagą itp. itd. uff, ulżyło mi :)

Meskosc to nie wzrost. Moze byc 2 metrowy a lalus. Moja orzyjaciolka jest od swego o dobre 5 cm wyzsza i co? Sa zakochani i wspaniale im sie uklada.