Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaswojegomeza

wzięłam ślub i nie wiem jak to powiedzieć bliskim....

Polecane posty

Gość stigma
Do Autorki - nie martw się! Mam cudowny kontakt z rodzicami, jestem jedynaczką i wiem, że władowali w moje wychowanie mnóstwo serca, czułam się przez nich kochana i doceniana. ALE wiem też, że uśmialiby się jak na maksa i ucieszyli jakbym im powiedziała o tym, że taki numer ze ślubem wywinęłam. Nie wszyscy rodzice marzą o szopce związanej ze ślubem dziecka - niektórych cieszy, że mają dziecko, które potrafi żyć tak jak chce. Ślubu nie bierzesz z rodzicami tylko z tą drugą osobą. A resztą rodziny, która chciałaby się nażreć, napić i pogapić na innych na weselu - olej. Świat idzie do przodu.

Gość marzyć każdy może
"od dwóch lat mieszkam sama" .....tylko pomarzyć.....

Gość do stygmatyczki
"władowali w moje wychowanie mnóstwo serca" - co wcale nie gwarantuje pełnego sukcesu. "resztą rodziny, która chciałaby się nażreć, napić i pogapić na innych na weselu" - czy cała reszta twojej rodziny to tacy poparańcy? Czy pomimo starań twoim rodzicom nie udało się nauczyć cię krzty szacunku dla innych?

Gość do stygmatyczki
"Do Autorki - nie martw się!" stigma, ty raczej powinnaś się martwić!

Gość reszta rodziny
przymieram głodem żyję tylko nadzieją, że jest jeszcze kilka panien na wydaniu w naszej rodzinie będę się mogła nażreć do woli i to kilka razy w bieliźniarce trzymam już koperty na każde z potencjalnie czekajacych mnie "nażarć"

Gość do Lucy Windsor
zastanawiam sie dlaczego jestes az tak zjadliwa... podwazasz zdanie tej dziewczyny, jakbys cos z tego miala... moja mama praktycznie w taki sam sposob poslubila mojego ojca- sa malzenstwem od 40 lat. naprawde, zachowujesz sie jak zazdrosna idiotka.

Gość ja maze o slubie
w kosciele, wielkim weselu i chucznej imprezie z moimi i merza rodzicami :)

Gość jesteście pojebane
to głupie prowo a łykacie jak lemingi ;)