Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problemik11

broda - plyn z ran?

Polecane posty

wysuszyła mi sie skóra na kącikach ust i zrobilo sie cos w rodzaju strupka bo ciagle przy otwieraniu skora sie rozrywała...jeszcze posmarowałam to miejsce balsamem/kremem do szybszego gojenia ran... pozniej po wycisnieciu malego syfa pod dolna warga to miejsce zalalo sie tak jakby plynem bezbarwnym i zrobil sie strupek... i zrobilo mi sie jeszcze pare takich na brodzie... zaczeło sie to dopiero dzisiaj ale wole juz teraz zareagowac niz bedzie za pozno.... caly czas jak oderwe te strupki ten plyn sie wydobywa z tych małych ranek a wczesniej takeigo problemu nie bylo.. moze to problem tego balsamu... problem z gojeniem sie tych ran moze tez byc przyczyna cukrzycy (ktorej nie mam ale tak wyczytałam na innych forach ze cukrzyca prowadzi do zlego gojenia sie ran) jeszcze sprawdze jutro czy mi to zejdzie chociaz troche...

jest jeszcze gorzej bo przez ta masc zrobilo sie wiecej takich syfkow(tylko pod warga... nad broda) i nie moge ich wyscisnac bo pewnie sie znow zaleja tym plynem.... a przez noc duzo tego mialem na brodzie(takich strupkow) a wczesniej jak wyscisnalem to noramlnie sie goilo... nic sie nie działo ...