Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedamsprzedam

Sprzedam wózek Spacerowy Quinny Zapp

Polecane posty

Gość sprzedamsprzedam

Mam do sprzedania wózek spacerowy Quinny Zapp Czyściutki Wraz z Torbą (Torba jest do wózka .po złożeniu idzie go ładnie spakować do torby zajmuje mało miejsce) jak ktoś chętny proszę pisać..

Gość robertrichardson
jaka cena i skąd ? odbiór osobisty?

Gość sprzedamsprzedam
odbiór osobisty katowice Ruda śląska chorzów lub Świętochłowice..możliwość wysyłki kurierem...wózek używany sporadycznie zadbany interesuje mnie cena za niego 280zł

Gość robertrichardson
robertrichardson@o2.pl proszę o zdjęcia i numer telefonu ja jestem akurat z Katowic :) i szukam wózka :)

Gość sprzedamsprzedam
kolor niebieski .... robertrichardson@o2.pl poslalam fotki

Gość sprzedamsprzedam
sylwiacyran posłalam fotki

Gość sprzedamsprzedam
podnosze:)

Gość wez_podaj_linka
chociaz zeby zobaczyc jak on wyglada

Gość sprzedamsprzedam
a na jakiej stronie idzie wsadzić fotki i tu podać bo raczej nie wystawiałam go nigdzie jak narazie

Gość sprzedamsprzedam
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/de679298e0446cbc.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe95c4eed416cf50.html do tego torba na wózek ale nie mam zdjeć bo mąż wózek ma w aucie a będzie wieczorem podaje jego parametry : Waga: 6 kg Rodzaj kół: amortyzowane Wymiary po rozłożeniu: 69x27x30 cm Typ wózka: spacerówkaOpis: Pełnowymiarowy wózek, który składa się do tak małych rozmiarów, że może byc przewożony na rowerze albo za siedzeniem w samochodzie! Nowy Quinny Zapp powstał w oparciu o nowe spojrzenie na kwestię składania wózka. Ma 69 cm (około dwie stopy) długości po złożeniu - co czyni go najmniejszym i najlżejszym (6kg) spacerowym wózkiem świata. Po rozłożeniu Quinny Zapp staje się pełnowymiarowym wózkiem spacerowym o wielu praktycznych zaletach. Może być używany już od urodzenia dzięki możliwości zamontowania fotelika samochodowego Maxi Cosi. Posiada także budkę i osłonę przeciwdeszczową. Po złożeniu jest tak mały, że mieści się w dostarczanej w komplecie torbie podróżnej. Stylowy i nowoczesny Zapp na pewno wzbudzi duże zainteresowanie na ulicy i spowoduje, że obejrzy się za nim wiele osób. Amortyzacja wszyskich trzech kół zapewni komfort prowadzenia wózka przez rozica, a co najważniejsze także komfort dziecka. Szybki i łatwy w składaniu, ekstremalnie zwotny i solidny wózek świetnie nadający się do codziennego użytku, na zakupy czy wyprawę za miasto. Trójkołowy Zapp posiada mnóstwo cech, które mają na celu spełnienie oczekiwań każdego rodzica: - łatwe i szybkie składanie wózka, - obrotowe przednie kółko zapewnia zwrotność wózka, - łatwe zdejmowanie siedzenia i kółek, - waga: 6 kg, - wymiary po złożeniu: 69x27x30 cm. Quinny Zapp pochodzi z tej samej rodziny, co wielokrotnie nagradzany, trójkołowy i "wszędobylski" wózek Freestyle 3, który odniósł wiele sukcesów rynkowych. Quinny to jedna z wiodących na świecie marek produkujących wózki dla dzieci. Produkty Quinny charakteryzują się precyzją wykonania, nowatorstwem wzornictwa i kolorystyki przy równoczesnym zachowaniu możliwie najwyższej jakości i standardów bezpieczeństwa. Z produktów Quinny duch sportowej aktywności emanuje na rodziców na całym świecie. Quinny zawsze do przodu!

Gość wredna małpa27
widzę że i na allegro wstawiasz go :)

Gość quinny zapp
ja mam czarny do sprzedania jesli ktos chce z adapterami do foteika maxi cosi

Gość quinny zapp
okolice katowic w komplecie oczywiscie buda, folia przeciwdeszczowa, torba na wozek i jesli ktos zeche adaptery.

Gość quinny zapp
up up :)

Gość sprzedamsprzedam
hmm a nie umiesz załozyć swojego tematu? hyh tylko pod kogoś wchodzisz;/

Gość quinny zapp
co sie denerwujesz? Przeciez Twoj topic podnosze, Twoj woek tanszy wiec wieksze prawdopoobienstwo, ze to wlasnie Twoj kupia. Nie rozumiem.

Gość sprzedamsprzedam
nie o to chodzi hyh..ale spoko w sumie czym więcej tym lepie...moze jeszcze ma ktoś sprzedać taki wózek ...jest świetny..ale córa już z niego wyrosła

Gość quinny zapp
mozemy na zmiane podnosic temat:p

Gość teosia
do sprzedamsprzedam,wystawiasz na allegro?

Gość sprzedamsprzedam
oczywiscie ale dopiero jutro ..pisze z telefonu a akurat jestem w dorodze do rodziny... proszę podać @ jak go wystawię jutro to poślę Pani Link do aukcji..Pozdrawiam

Gość quinny zapp
up up

Gość Różankaaa
podasz linka do allegro?

Gość o ludzie ale
brzydki wozek :P wstydzialbym sie nim jezdzic po ulicy . fuujjj

Gość quinny zapp
ja czy kolezanka z niebieskim wozkiem ?

Gość Różankaaa
ty:) czarny ładniejszy:)

Gość quinny zapp
chcesz kupic z adapterami czy bez, bo nie wiem jak wystawiac?