kateryna_2010 0 Napisano Sierpień 30, 2011 Witam, mam taki problem, podczas ostatniego badania usg lekarz zobaczył pęcherzyk z czarną obwódką w jajniku i stwierdził że przez 2-3 ostatnie cykle nie miałam owulacji. przepisal mi lek "CLO" na stymulację owulacji, który miałam brać od 5dc i tu problem bo miesiączka się nie pojawiła, dziś jest 8 dzień po terminie. Robiłam 2 testy ciazowe i wyszszły pozytywne, ponadto mam taką bezbarwą wydzielinę. czy te objawy moga wskazywać na ciąże? proszę o radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sarbina91.08.12 Napisano Sierpień 30, 2011 jak wyszedl pozytywny to ciaza... testy myla sie w druga strone. gratuluje... ale co z t ymi czarnymi pecherzykami? zeby dziecku nie zaszkodzily. moze idz do innego ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barabarbaraa Napisano Sierpień 30, 2011 a moze te czarne pecherzyki to fasoleczka ? GRATULACJE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach