Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pidzdosch

przy jedzących ludziach mamuśka zmieniała synkowi obsrane gacie! ŻENUAA!!!

Polecane posty

Gość pidzdosch

powinni takich ludzi po prostu kastrować! wracałam wczoraj z facetem z wakacji i zatrzymaliśmy się w takiej knajpie ala mc donald. niestety dwie toalety były nieczynne. sprawna była jedynie dla inwalidów więc kolejka spora. obok nas siedziała rodzinka. mama, tata i dwoje dzieci. chlopczyk ja wiem?? ok 3 lat, a ta dziewczynka z 7. ten chlopczyk w pewnym momencie zaczął krzyczeć, że chce kupe! na co jego matka, że zaraz pójdą i kazała mu zająć miejsce w kolejce. ona sama była zajęta karmieniem córki. (w ogole dziewczynka lat 7, a mama ją karmi) a tatuś pan i władca sobie siedzi dalej jak gdyby nigdy nic. ten chłopczyk w pewnym momencie przyszedł do mamy i powiedział, ze zrobił kupe w majtki. mamuśka skonczyla karmić dziewczynke i chyba się gdzieś spieszyli, bo ten ojciec z córką za chwilę wyszli z knajpy, a mamuśka poszła do synka i stanela z nim w kolejce. do toalet prowadził krótki korytarz. taka jakby wnęka. stoja w tej kolejce.widać ich na całą salę ze stolikami i ta kolejka w ogóle coś nie idzie, a mamuśka pośpiesznie patrzy co chwila na zegarek. po czym zdjeła temu chłopczykowi spodnie, potem obsrane majtki.. sztynk taki poszedł na cała knajpe, ze sie jesc odechciało. wytarla mu tylek, te obsrane majtki wrzucila do smietnika i zalozyla same spodnie. po czym sobie poszła jak gdyby nigdy nic. zaczepiła ich jeszcze taka pracownica i tam coś im gadała, ale tego już nie słyszałam. w każdym razie.. kurwa co tym ludziom w ogole we łbach siedzi zeby takie coś odstawiać? no nie pojmuje tego! przecież mogła to zrobić chociażby na parkingu no kurde. co za tepy bezmózg, az sie nóż w kieszeni otwiera!!!

No niestety niektóre są takie durne że aż szkoda gadać

Gość pidzdosch
a najlepsze jest to, ze tych obsranych majtek nie wrzucila do jakiejs siatki najpierw tylko prosto do smietnika. także waliłoby gównem caly czas. asz mi się żal zrobilo tej pracownicy, ktora wziela ten smietnik i potem musiala to wywalać!

Gość wrwesasfs
masakra :| pewnie usługuje 24 h na dobę całej trójce i już nie myśli o innej i nie ma żadnych odruchów bo nie ma nic z życia oprócz gotowania staremu, karmieniu córki i wycieraniu doopy synkowi...............

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Zawsze myślałam, ze takie historie to ściema, bo nie ma tak obleśnych ludzi. Niestety ostatnio sama byłam świadkiem, jak matka w centrum handlowym zmieniała dziecku pampersa z kupą siedząc na ławeczce tuż obok kawiarni, w której ludzie jedli ciasta. Co ciekawe, w centrum handlowym są działające toalety, z tego co wiem, są też przewijaki. Ohyda do kwadratu i odrażające lenistwo.

Gość ale oczywiście nie zareagowała
ś, nie powiedziałaś nic, nie zwróciłaś kulturalnie uwagi, choćby po to, żeby poznać opinię drugiej strony, stanąć w obronie swojej racji i innych klientów, tylko siedziałaś z buzią w ciup i obgadywałaś ją dopiero jak wyszła? I piszesz na kafe, gdzie wątpliwe że ona to przeczyta? Jak mnie wkurzają tacy aspołeczni tchórze. Nasz świat byłby o wiele piękniejszy, gdyby ludzie mówili sobie wprost co im się nie podoba i reagowali na niekulturalne zachowania. Ale po co, lepiej poprawic sobie ego cudzym kosztem i obgadywać za plecami?

ja mam znajomą która zmieniała swojemu synowi obsranego pampersa przy ludziach. I to nie małemu dziecku, bo tego bym się nie brzydziła, tylko takiemu trzylatkowi. Siedzimy pijemy kawe, a ona pach to dziecko przede mną i mu zasranego pampersa zmienia. Albo innym razem jemy obiad, a ona na podłodze koło stołu... odstawiłam i wyszłam :o bo myslałam, ze rzygnę. Przeciez można wyjść do innego pokoju czy łazienki. Chyba takie mamuśki nie rozumieja że innym smród gówna ich dziecka przeszkadza!

Gość pidzdosch
ale po co ja miałam iść zwracać im uwagę jak ludzie z kolejki to zrobili. jakiś chłopak ok lat 20 pare stał przed nimi i jak się zorientował co ona wyczynia to coś tam jej gadał (ja akurat tego nie slyszalam) jakas babka oburzona zawolala pracownika. jak już mamuśka zakonczyla akcje z przewijaniem i byla w wiekszej polowie do wyjscia to ją ta pracownica zaczepiła i też jej zwrociła uwagę, na co mamuśka coś tam odburkneła.. także nie było już potrzeby.

Gość baśka mi ukradła nicka
Niektórym kobietom coś się dzieje z mózgiem po urodzeniu dziecka, niestety..... ja rozumiem, że dziecko trzeba przewinąć itd, ale im się świat zawęża do kupek, pieluch i kolek.

Ta jasne. W pierwszym poście jakaś pracownica tylko zaczepiła, a teraz to pół lokalu? Może tak to ujmę: kiedy zobaczę, że ktoś okrada Twoja auto, to stanę, będę się gapić i czekać aż inni zwrócą mu uwagę, a potem napiszę na kafe: ależ ludzie nie mają wstydu i okradają auta.

Jeszcze bym zrozumiała gdyby to było małe dziecko, które niewiele rozumie. Ale 7 latka, którą trzeba karmić i 3 latek, który robi w gacie to już przesada. Nie ma to jak sobie wychować niedorozwoje.

Gość pidzdosch
no bo siedziałam w miare daleko. bulwersowali się ci co mieli bliżej. jakbym ja byla bliżej to też bym pewnie coś powiedziała. miałam się drzeć czy jak? poza tym to chyba jasne jest, że jak poszedł smród na całą restaurację to zniesmaczeni byli prawie wszyscy, a nie tylko pracownica. co mialam kazdy szczegol w pierwszym temacie napisać? staralam się w temacie zawrzeć meritum sprawy. a nóż widelec może na kafe trafi się podobna mamuśka, ktorej sie we lbie poprzewracalo i moze cos do niej dotrze.

Gość matka dzieci
A co miała stać w tej kolejce bez końca? Czy może dzieciak miał sobie pupe odparzyć? Przestańcie być egoistami i pomyślcie czasem na to wszystko z drugiej strony. Musiała go przecież przewinąć. Trochę empatii :o

Gość BUHEHEHEHEHE
WYPOWIADAJĄ SIE WIELKIE ZASRANE PANIE, KTORE SAME SRAJĄ HEHE, SAME SRACIE A PISZECIE JAKBYSCIE BYLY JAKIMIS ANIOLAMI CONAJMNIEJ. ZRECIE I SRACIE SAME WIEC CZYM SIE OBURZAC?? NIC CO LUDZKIE...

jezeli 3 letni dzieciak wlanie kupe w majty, w miejscu gdzie inni jedza, to zawsze mozna wyjsc z lokalu, i gdzies na zewnatrz go ''przewinac''... mamy lato, wiec tylka cy sobie raczej nie odmrozil :-)

Gość posadz drzewko
Moge was prosić o kliknięcie? http://www.posadzdrzewo.pl/#/profil/linda4 Ratujmy Ziemię! Posadź wirtualne drzewo, a pomożesz zasadzić prawdziwe! Tetra Pak posadzi kolejne 160 000 drzew w ramach akcji „Posadź drzewo! Posadź swoje drzewo! Niestety trzeba skopiować i usunąć spację w linku

09:41 [zgłoś do usunięcia] matka dzieci A co miała stać w tej kolejce bez końca? Czy może dzieciak miał sobie pupe odparzyć? Przestańcie być egoistami i pomyślcie czasem na to wszystko z drugiej strony. Musiała go przecież przewinąć. Trochę empatii myślę, ze jakby zapytała czy ją przepuszczą w tej kolejce bo jest z dzieckiem i musi go szybko przebrać to na 100% by ja przepuscili! A jakby nie chcieli to przynajmniej jej zachowanie byłoby w pełni uzasadnione i usprawiedliwione. Nie przepuścili - niech wąchają. Nie rozumiem takiego zachowania. Mottem mojej znajomej której opisywałam wyżej jest "Przecież to tylko dziecko". Czyli moze się zasrac na oczach wszystkich, bo to tylko dziecko.

A może prosiła? Autorka siedziała tak daleko, że nie mogła zrócić uwagi i nie słyszała nawet dobrze, co ludzie mówią i co ta pani odpowiada: mogła też nie słyszec, ze prosi o przepuszczenie.

Gość idena
chyba sobie żartujecie?? masakra. Sama mam male dziecko ale do glowy by mi nie przyszlo przewijac je tuz przy kawiarni czy w restauracji. Wrecz przeciwnie - w tego typu sytuacjach korzystam albo z pokoju dla matki z dzieckiem to w centrach handlowych, a w sytuacji takiej jak opisala autorka zabieram dziecko do samochodu, rozkładam podkladke do przewijania, szybko przewijam a brudnego pampersa pakuje w woreczek foliowy i do kosza gdzies usytuowanego na zewnatrz. ja bym chyba cos takiej panience powiedziala

Gość xvvvwwvvvx
Ale się uśmiałem Po prostu chamstwo wyjebać osrane majtasy do kosza Mamo zrobiłem kupę w majtki hahahahahaha A co powiecie na to siedzi sobie stary gruby oblech na przystanku, zrobił sie tłok bo napiedałało żabami , oblech najpierw przyeklinał wszyscy go mieli gdzieś to włożył ręke w spodnie za chwile cała łapa w rzadkim gównie wszyscy momentalnie spierdolili a jebało

jak dla mnie nie ma żadnego usprawiedliwienia na takie zachowanie. Jeżeli ktoś chce się obracać wśród ludzi, to powinien zachowywać się według pewnych norm. Pokazywanie światu jebiącego gówna swojego dziecka przekracza te normy, i to bardzo .

Gość dziunia125
Rzeczywiście przesadziła takim niesmacznym i niestosownym zachowaniem! Takie i podobne sytuacje naprawdę się zdarzają,byłam świadkiem jak jakaś dorosła pani poszła robić siku za przystanek w miejscu publicznym. To,że się schowała za przystanek nic nie dało,bo i tak ją było dokładnie widać.

Gość matka dzieci
Ale dlaczego ona miałaby sobie samochód brudzić, albo po parkingach się szlajać? Zapłaciła to ma prawo robić co chce. Jest przecież klientem. Nie zrobiła tego złośliwie tylko się spieszyła, a dziecko zrobiło kupke to trzeba było wyrzucic te majtki. Ale mi wielki problem sobie paniusie robią!! Ja bym na miejscu tej kobiety zrobiła tak samo. To moja wina, że się do toalety dostać nie mogę? Nie moja, więc zrobię to w przejściu, a co? I w dupie bym miała takie paniusie i francuskie pieski!

Gość grenadinnal
matce dzieci zapewne nieobce takie akcje bo tak zaciekle broni takiego zachowania;)piszesz,że zapłaciła to ma prawo ale prawo do czego,prawo do braku ogłady i uprzykrzania życia innym? To było ohydne i tyle a jeśli sama odwalasz takie akcje to współczuję ludziom w twoim otoczeniu;)

matka dzieci -czy to że zapłaciła za jedzenie w mc donald ma prawo do obrzydzania jedzenia innym klientom ? trochę kultury i ogłady może jeszcze niech dzieciak sie wysra na podłogę między stołami i nalezy wybaczyć bo mały i zapłaciła ale pozostali klienci też płacą i mają prawo do miłego spędzenia czasu obecnie za wszystko sie płaci więc robienie z tego łaski że to co ja nie jestem świadczy o zacofaniu

Gość wrozka piedziuszkaa
up