Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milkaa88

MAŁY KOTEK I 10,5MIESIĘCZNE NIEMOWLĘ

Polecane posty

Zastanawiam się nad kotkiem, znajomej okociła się kotka i oddaje kotki za darmo, sa mieszane, ale matka to kot norweski leśny. Zastanawiam sie czy to będzie dobra decyzja, ja uwielbiam koty, całe życie jakiś był w domu i teraz też chciałabym mieć. Mały kotek, małe dziecko to może się dogadają, wiadomo trzeba będzie pilnować i dziecka by nie krzywidziło zwierzaka i kotka by nie podrapał malucha. miałyście może podobną sytuacje? Jak na początku wyglądał kontakt dziecko - kot i potem ? Odp :) Z góry dziękuję:)

my mamy kotka dziecko hmm miało 1.5 roku jakos jak wzielismy i do dnia dzisiejszego jest ok wiadomo trzeba pilnowac pazurki obcinac bylismy razem wszyscy z kicia (na samym początku) u weterynarza i pytalismy o relacje kot dziecko powiedzial nam na co uwazac itp takze luzik :)

A jeżeli możesz to napisz co Ci weterynarz powiedział :) Wiadomo że kuweta ma byc poza zasięgiem, jedzenie kota również, uważać aby dziecko nie dokuczało kotu, pilnować aby kot nie drapał....

Gość mamama27
zalezy jaki kot - sąsiad mojej mamy ma małego kotka i jak mały chodzi tam za rączke po trawie to ten kot uwaza go za zabawke i poluje na niego - normalnie się czai i leci z pazurami do nóg - musze go pilnować i odganiać bo by sie rzucił na niego, na nogi dorosłego też sie rzuca - ale ten kot tak mam - miałam kilka kotów i żaden tak nie robił

Gość purpurowa32
szkoda kota,dziecko w takim wieku go zameczy po prostu:O

ja mam od kilku dni kotka i jest ok :) dzieci sa pzreszczesliwe, popzrednio maly mial 7mcy i maly kotek i tez bylo fajnie

Decyzja podjeta, jedziemy dzisiaj po kotka :) Zobaczymy jak będzie, mam nadzieje, że moje dziecko da mu żyć :)