Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinp2p1981

wziąłem rozod z żona bo mnie zdradziła

Polecane posty

Gość marcinp2p1981

tak jak w temacie tylko mam 4 letnią córcie bez której nie moge życ spedzam z nia kazda wolną chwile ostatnio poznałem fajną dziewczynę i nie mam pojecia jak jej powiedziec ze mam dziecko nie wiem jak zareaguje na ta wiadomosc w sumie spotkalismy sie dopiero kilka razy ale wiem ze sie w niej zakochuje. Wiadomo ze dziecko dla mnie jest najwazniejsze i nic i nikt tego nie zmieni ale chcialbym z ta dziewczyna stworzyc zwiazek tylko jak jej to powiedziec moze jakas rada ktos mial podobny problem z gory dziekuje

Gość kasiunia
powiedz jej normalnie i jak najszybciej sie da.super że córeczka jest najważniejsza i nie pozwól żadnej kobiecie wpłynąć na twoje kontakty z dzieckiem.jeśli zaakceptuje twojego maluszka to jest warta twojego uczucia a jak nie to pogoń ją na drzewo.

Gość marcinp2p1981
nie pozwole zadnej kobiecie zeby zepsula relacje z corcia ale nie ukrywam ze zalezy mi na tej dziewczynie wiem ze musze jej o tym jak najszybciej powiedziec tylko zupelnie nie wiem jak sie do tego mam zabrac pierwszy blad jaki zrobilem to ze nie powiedzialem jej na pierwszym spotkaniu i teraz to mam metlik w głowie

spotkaliscie sie kilka razy a ty nie wspomniales o corce ? hmm dziwne ... skoro az tak jak piszesz jest dla ciebie wazna - to o czym w gadaliscie jak nie bylo okazji o dziecku powiedziec... ?

Gość fwewfwfw
To dobry test dla tej kobiety - jak zareaguje, jaki złapie kontakt z dzieckiem. Wal prosto z mostu. A tak na marginesie... szybko się angażujesz. Kilka spotkań i już myślisz o związku? Albo przesadzasz, albo ta kobieta jest naprawdę wyjątkowa i pasujecie do siebie, czego życzę.

Gość marcinp2p1981
kilka razy czyli 4 razy sie spotkalismy. tak corka jest najwazniejsza poprostu unikalem tego tematu jak tylko moglem

Gość marcinp2p1981
powiem ci tak jest wyjatkowa dziekuje za wypowiedzi