Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość że prawie nic nie czuć

Czy gdybyście bardzo kochały facet to byłybyście z nim mimo ,że ma małego penisa

Polecane posty

Gość seks jest dla mnie zbyt ważny
aby wiązać się z kimkolwiek

Gość klinkier
spróbuj pozycji dobrych dla małych penisków na pieska, na łyżeczkę i na jeźdźca a jest sztywny we wzwodzie?

Gość klinkier
i oczywiście ćwicz swoje mięśnie Kegla- bardzo dużo ćwicz, to można wszędzie i w każdej pozycji ćwiczyć

Gość gres
z każdym pieskiem również, ma sie rozumieć

Wiecie co? Sama kiedyś myslałam,że jak się kocha kogoś to penis nie ma znaczenia..no właśnie KIEDYŚ.Bo seks jest dopełnieniem miłości ale nie ukrywajmy,że jest ważny.Miałam faceta,który miał może 10-11 cm a nawet mniej chyba.Chował mi się we wzwodzie w jednej garści a mam drobne ręce.Rózne pozycje,pieszczoty no ale sorry ile można żyć na minecie,czy palcówce?Ja po 2 miesiącach miałam dość i odeszłam.Teraz mój facet też może nie ma "drągala"ale seks jest świetny.

na pieska... fajnie, ale to samo, wchodzi do końca,pcha i pcha , nie mówię ,że nic nie czuję, ale coś jest nie tak.. wiem co to jest prawdziwa rozkosz podczas seksu, a to co czuję teraz to nie to samo.. jest miło ,ale ..

Gość qwertyna000
wiem co czujesz.. najbardziej frustrujące jest kiedy wypada z cipki:O

Gość tinga_tinga
na pieska to trzeba maksymalnie sie wypiąć, pupa w górę , plecy w łuk i nogi szeroko ale jak cię nie kręci ten gość i seks z nim, to sobie daruj, bo tylko sie będziesz frustrować

kręci mnie bardzo.. kurcze, po raz pierwszy się z takim czymś spotykam, z poprzednimi partnerami wszystko było ok..

Gość tinga_tinga
jesli chcesz z nim być, to jednak porozmawiaj delikatnie o tym, że potrzebujesz silniejszej stymulacji, ze zależy ci na tym aby skes był przyjemnością i zaproponuj swoje przykłady, jak można zrobic aby było milej powiedz że ten oral to dla ciebie jedna z ważniejszych rzeczy w seksie, i ze chciałaby kochać sie spokojnie a długo, bo może on za bardzo na hurra leci i sie gubi z powodu zbytniego "stawania na wysokości zadania" jak nauczycie sie siebie, powoli i na wolnym rytmie to potem lepiej pójdzie ostrzejsza jazda to tylko sugestie.

Gość wacia macia
tinga_tinga , ale piertolisz... 🖐️

Gość tinga_tinga
wacia, ten komentarz świadczy o tobie

a Czy dla was sex to jest tylko włóż wyjmij? Czy Ty naprawdę bardzo Kochasz tego faceta tak jak napisałaś? Przecież jest duzo innych sposobów na zaspokojenie swoich potrzeb zresztą najważniejsze jest żeby się i swoją bliskość wzajemnie czuć

Gość Niuśkaaaa
Co to wogole za pytanie???Za co wiec ty dziewczyno go kochasz????

Gość ewka_ewka00
hmm no proszę.. jeszcze kilka miesięcy temu widziałam podobny temat i wszystkie się nabijały i przekrzykiwały jaki to seks i rozmiar penisa dla nich ważny, a tu dziewczyna pisze ,że ledwo co go czuje i wy ją za to ochrzaniacie

Gość ewka_ewka00
"zresztą najważniejsze jest żeby się i swoją bliskość wzajemnie czuć " no faktycznie, można się nago poprzytulać , to samo co seks :)