Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123432244455

Ciąża ? Pierwsze Objawy

Polecane posty

Gość 123432244455

Czy to są pierwsze objawy ciaży ? -brak okresu ( 13 dni ) -brak apetytu -Powiekszone piersi ( ale nie bolące) -Czasami skurcz jak przy okresie -Odrzuca mnie od kawy i papierosów. -przez dwa dni myślałam ze zabije moją mame jak piekła coś w kuchni , mdliło mnie na zapach smażonych rzeczy . Mam 22 lata , jestem mężatką i nie wiem czy jest sens sie nakręcać . Ost. mój stosunek był 27 lipca. używaliśmy prezerwatywy .

Gość 123432244455
zapomniałam -ból w okolicy pleców przy siedzeniu

Gość cyki cyki
A czemu jeszcze testu nie zrobiłaś? Brak miesiączki to jeden z podstawowych objawów, ale równie dobrze mogla ci się w tym cyklu owulacja przesunąć.

Witaj . Staram sie z mezem o dzidzie. Bralam clo w sobote mialam robiony zastrzyk Ovitrelle w niedziele bol jajnikow i podbrzusz:( wczoraj lekki bol w oklicach krzyza co to? dzis ide na wizyte do mojego ginek mam nadzieje,ze sie udalo chodz watpie

Gość 123432244455
robiłam . pierwszy negatywny , dzien pozniej drugi test pozytywny . Wizyte u Gin mam dopiero w piątek , ale boje sie ze nie wykaze mi ...

Gość zrób test!
test, test i jeszcze raz test. Po miesiącu od seksu jest 100% wiarygodny.

Gość 123432244455
Polny Kwiat ! trzymam kciuki za potomstwo. A żebyście mieli słodką ósemeczke posiech :)

Gość cyki cyki
No to jesteś w ciąży raczej na 100%. Jak chciałaś, to gratulacje.

Gość zrób test!
od 27.07 minął ponad miesiąc więc każdy test będzie wiarygodny -powtórz jeszcze raz test. Jesli to ciąża to gin na 100% ja wykryje.

Gość cyki cyki
Kiedy miałaś OM (ostatnią miesiączkę)? Ostatni stosunek to niekoniecznie ten, w którym doszło do zapłodnienia.

Gość 123432244455
13 Lipca

Gość 123432244455
ale mój maż wyjechał 28 do Irlandii . więc pozniej nic nie było. a wczesniej to tak sporadycznie.

Gość zrób test!
no nawet gdyby doszło do zapłodnienia wcześniej to tym bardziej test będzie wiarygodny. więc co za różnica?

Gość pytam moze ktos powie :)
jestes w ciazy, nie ma tak zaraz objawow w ciazy ja jestem w 9 tygodniu i wcale nie czuje ciazy, zero mdlosci itd. jak sie niecierpliwisz, to zrob jeszcze jeden test one jak pokazuja pozytywnie, to sie raczej nie myla, chyba, ze zbadaj bete z krwi, w tym samym dniu wyniki i masz 100% pewnosci, pokaze nawet ktory tydzien. zycze powodzenia :) pozdrawiam.

Gość Juluniiiiiiiaaa
Hej jestem w 2 mies w ciazy , wczoraj bylała mnie łopatka przy schylaniu po lewej stronie , dzisiaj ból przeniósł sie pod pierś, nie moge sie schylic ani zwinąć w " kulke" Co to jest ?:( Martwie sie bo bede mloda matka :( ( mam 18 lat)

Gość Juluniiiiiiiaaa
prosze o pomoc