Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

już chyba rozumiem wiecie tego mojego brata...

Polecane posty

on nie ma matury. Chyba takie coś to jest. No cóz... wszystko przez mamusię. Dlatego jest jak jest i tyle. Wiecie - tego młodszego mam na mysli, na którego leci ta iwonka bo on jest bardzo przystojny no ale bez przesady znowu, że to coś znaczy. To znaczy wiecie, że może robić co chce. I czy mu wybaczę na pewno jest. Nie. Bo miał z Holandii wyjechać i stac o USA. Bez matury tym bardziej - ożenić się i normalne życie. On mi nie będzie rządził bez matury z taką matką jaką on ma. Bo wiecie moja się powiesiła, ale to jest na zawsze moja matka i tyle. I modliła się to maturę zdałam i tyle. A on miał ją sobie zrobić bo miał najlepsze oceny w szkole i nic. Albo trzymać się ojca i na morze. Nie. No to mu poszło całe zdrowie i tak dalej. I teraz już wyłącznie przez niego nie mam zwrotu podatku i niestety to jest koniec. bardzo widać, że miał byc DAWNO żonaty i moralny i koniec. No ale nie miał matury - to miał robić i na studia. Wiadomo jak było. Ani rodziny ani niczego. I wiecie - nawet mi nie przeszkadza, że tej matury nie ma, ale ta jego rodzina. Ten ojciec taki pół na pół, ale nie żyje. A matka straszna - istna Holenderka. A on - co on tam. Czemu on nie wyjechał? No jest to skomplikowane. Niesłusznie był oskarżony o cokolwiek, ale żle się w życiu ustawił i tyle. Myślał wiecie, że starczy mu jak nie będzie stał o biznes rodzinny a guzik prawda. Takby był żonaty i tyle. I koniec. To jest bardzo skomplikowane. Jedynie za te oceny go przyjmą bo maturę powinien mieć. I tyle. No wiecie on widział Boga w życiu, komunia mu zleciała i tyle. Miał tego nie jeść - miał z tym iść do księdza i tyle. No ale co ten ksiądz by z tym zrobił? Nie wiadomo i tyle. Zjadł i nie ma. Taki jest. A te siostry już też rozumiem - oczwyiście o literce R nie wiedziały nic, z DOSTOJNEJ średniej są - nic nie prawda i wiecie - ta jedna powiesiła się bo nie dostała pracy w banku, a ta druga bo tak dawała kredyty, że zostało ją wyrzucić i tyle. Wszystko zwaliły na opłatek i się powiesiły i zdaniem MOJEGO WŁASNEGO OJCA - ja miałam do nich dołączyć wiecie i tyle. No chyba on za to co zrobił i już. Sobie moim rodowodem własny kretynizm ograł a na kretynkę wyszłam przez to wiecie pieprzę wszystko bo pasuje mi kredyt po siostrze no i spłaty. I CHYBA tak miałam zrobić, a dalej wyjazd z Polski bo stała praca moja tutaj to ciągle kredyt i spłata, kredyt i spłata. I co? Ja mam ciągle mówić w pracy, że znowu wzięłam kredyt i go spłacam czy wziąć jakiś duży i wylecieć. To w ogóle sensu nie ma i tyle :( Mówię wam życie jest chore umysłowo na takiej wsi jak ta moja. Co ja mam robić? No ale ci ludzie to zwyczajne kanalie. A ci bracia też. Nieżli. On nawet matury nie ma. Wyobraźcie sobie, że mąż wam mówi po ślubie i nocy poślubnej że matury nie ma. Na szczęście w ogóle mnie to nie interesowało - ale jego sprawa. Acha - i przez to ta Iwonka tak na niego bo matury nie ma, a matki nie zarżnął. Ja też i tyle. No i koniec historii. Przez to ma studia jak stąd do Amsterdamu i tyle. Może nawet się nawet z nią hajtnie. W sumie już 4 ludzi z Polski zabił tak sie tą pracą interesuje. I tyle :( Jak dla mnie lepiej by zrobił jakby się ochrzcić poszedł ale jego sprawa. Niezły jest. No wiecie - jak tu nie stanąć po stronie samobójców. Nie da się inaczej i tyle :( Przynajmniej czasem :(

Gość znowu onaaaaa
owieczka ma napad

co u Ciebie obejrzyj sobie MENTALISTE albo Zdesperowane gospodynie domowe czyli GOTOWE NA WSZYTSKO to sa fajne seriale, mozna sie rozerwac ogladaj je ja je bardzo lubie:)

wtedy poprawi Ci sie nastroj, rozchmurzysz sie troche i bedziesz wtedy usmiechnieta osoba a nie taka smutaska jak teraz:) a wiesz, ze 3 dni temu padal deszcz u mnie w miescie i wyszla za chile tecza, byla piekna, podobala mi sie a Ty widzialas ositanio tecze??

tecza to piekne zjawisko, daje tyle radosci jak sie na nia patrzy :) a wiecie skad powtala tecza? pamieta ktos co jest napisane o teczy w Starym Testamencie?

tecza powstala na znak przymierza Boga z Noe, Pan Bog obiecal, ze nigdy wiecej nie zesle na ludzi takiej kary jak potop :) stad tecza :) swoja droga piekne zjawisko, dziekuje Bogu za nie, bo daje mi zawsze wiele radosci jak na nie patrze:)

Przez niego leci mi paszport USA i koniec. Co on sobie nie myślał, ze co? Że mu mamusia pomoże w życiu? Ale ją ma - niech sobie do niej jedzie. A ten starszy żeby sie nie okazało, że też matury. A jednak moja matka to są 2 narodowości , rodzina jest ala lord Jim i rady mi nie dadzą. I to wiedzieli tylko w szkole o tym ojcu i że był oskarżony, że powiesił sie przez niego. No to poszedł do pracy. Ale po co on siedzi do dziś w tej holandii to mnie nie pytajcie wiecie. Nie wiem. Ja na jego miejscu zaraz w USA. Co miał do stracenia. Z rok - dwa mógł w Holandii popracować, następnie rodzina i do USA. Albo matura na tajnych kupletach. Boże - jaki brat. Ale tak to jest i tyle. krzyżak obecnie to jest wiecie na mnie. Myśleli, że się nie domyślę nigdy bo tak lecę wykształceniem a przecież mój własny brat matury nie zdał. To pózniej zdał, a ten pedał? A tamten chyba TO SAMO. Średnia bez matury. Takie Leppery i tyle. A siostry po studiach mam dać, wiecie. Przestańcie i tyle. Bo czemu się powiesiły - jedna za brak pracy w banku, a druga że za kredyty za 5 minut wyleci. Jedyne co jej można było zarzucić bo jej nikt nie oddawał i było na nią. Ale w Polsce nie ma imion - po prostu miała być wydana, uwzięli się i tyle :(

kolory teczy...to dopiero arcydzielo...niech mi ktos pokaze piekniejsza rzecz niz tecza...nie ma, tecza jest piekna kolorowa, barwna, boska tak wlasnie BOSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Boska tecza:) ach jakze milo ja ujrzec czasem tak milo mnie nastraja:) jej widok mnie upaja:)

wiecie tak sobie mysle, ze tecza ma sama pozytywne barwy, niebieski, rozowy wszytsko takie nasycone, takie zycie powinnas miec Owieczko, kolorowe w kolorze teczy wlasnie:) barwne:) a Ty calymi dniami sie smucisz i piszesz smutne rzeczy zamiast cieszyc sie zyciem, milo sie nastrajac , uwierzyc w swe sily, jestes, mloda, ladna, zdrowa czemu tego nie doceniasz?

Myślał wiecie, że matka mu za maturę odpali że nie poszedł a przecież ojca nie ma , a ona dopiero na niego. Powiedzieli jej chyba, że znaleźli go na drzewie i ...spalili. I co ona na to? No to popełnił samobójstwo - ona tyle na to i koniec. Hmmm... a zwłoki? Wrzucili do morza. I nie powiedziała nic. Myślała, że syn zda maturę i pójdzie na studia. Nic z tego. On ją bronił jakby. Bez sensu. Może i nie jest najgorszy. Musiałabym to jeszcze obmyślić. Ten ojciec idealny nie był. Na pewno powiedzieli , że był spalony i nic z niego nie zostało czy coś tam. Albo że znaleźli zwęglone zwłoki bo pasują badania DNA a ona nie wnikali bo go wszyscy znali i kochali i popełnił samobójstwo, sprawę zamknęła. A w szkole było, że był powieszony i że to mój brat go powiesił. Takie coś. I on nie przyszedł na maturę. I dlatego wykształcenie to do widzenia. A wiecie ja to samo - miałam iść do technikum i tylko tak miałabym średnie z Polski bo tak to jak ten starszy jest po technikum to jest bez matury i tak lepszy ode mnie. I ucz się tu - bez sensu kompletnie. I fakt zobaczcie - dostałam po tyłku niemiecką maturą, ale bez sensu. Co to warte? To jest tylko egzamin na studia i tyle.

Ach wiecie co - idę stąd i tyle. Ale historia - bez matury chcieli nauczycielkę wykończyć. No złą opinie miałam - indeed, ale ja byłam żle ustawiona. A oni mają dobrą? Dwa dekle i tyle. I słusznie się żle zachowywałam. Poniatowski a oni... jego goście na Obiedzie Czwartkowym, a oni? I polot miał i wszystko a oni? Ach - a ten młodszy, jaki bałwan. No ale cóz... po prostu miał wyjechać. Przez nich nie dostanę paszportu z Polski - z Zachodu. Żeby sie do mnie dobrać. Nic z tego. Jak mnie w USA będą chcieli, a przecież czemu nie to kasa mi styknie i tyle. Tam nie muszę niczego udowadniać wiecie i taka prawda. Ja nie mogę - dwaj bracia bez matury. Ach - niech im będzie że mieli rację. No ale wiecie co to warte - pózniej strach ciągle jest i tyle. Przez to te lesby myślały, że po maturze dadzą radę a tu nic. I patrzcie jestem znowu w tym ogrodnictwie CHRYSTUS KRÓL powiem i powinien uciekać i tyle. I nawet jak ma maturę to go pomówię że nie ma i przez to chyba wszyscy na niego wiecie. I dlatego na miesiąc miał się ożenić i rozwód, ale bezsens, a ja nie mam pracy i nie wrocę tam - do takich lesbij. Co to za pomysł? Bo wiecie zrozumiałam, że stoi o mnie bo np. tam na róznych kwiatkach dyć się znam. Nie - na miesiąc miałam się hajtnąć. No juz POTAJEMNIE zaręczyłam się w Polsce wiecie 5 lipca br. Na razie ślubu nie ma bo na kieckę mnie nie stać - mieszkanie na spółkę i tyle. Jak sie dorobię to się wydam i tyle. Ja nie mogę :( Ale bracia i wiecie - ślubem się ich ogrywa i po nich. Co mi po nich, ani pracy ani niczego. Bo wiecie stałby o mnie - przecież ja juz dochodzę do wniosku, ze tam banda psycholi siedzi i zdjęcia narobiłam wiecie w Holandii takiego czegoś, no jak w tej Polsce - jak psy na mnie. Obyście się wszyscy nie zesrali z tą waszą forsą bo jednak musi iść rolnictwo, a wszyscy Polskę w dupie mają i nie pasujecie i koniec i po cichu USA was najedzie, a ja tam mogę być w USA Niemką za katarzynę I i też se poradzę i tyle. A to mam od Boga a nie pieprzonej w łeb uczelni chemicznej i tyle. I tyle ze mnie pożytku powiedzą siostry - a z nich to samo - kredyt na bilet do USA. W jedną stronę. A wynajem? A kasa matki? No bo wiecie niech dawają nawet na starość. Przelew na konto i tyle. Ile tam chcą. Nawet 1000 euro by mnie ratowało. Ale historia ja nie mogę :(

Wiecie ja myslałam, że mam opinię za pracę a ja mam opinię za papieros i tyle. Bo by wyleciał. Bo czemu się nie dam. Bo wyrzucić tego młodszego z pracy - niech idzie na morze się ...ogrzać z tej lodówki i tyle. Do Kaliforni niech jedzie i tyle. Jakie zera. Ale się nie dali równo. Ale taką mam rodzinę i tyle. Tak mnie potraktowali, ale ja mam siostry, a matkę mam taką, że nigdy nie będa mieć takiej. I tyle. Niech tam swoje biznesy wiecie mają. No tego ogrodnictwa mi szkoda, ale JAKO BYŁEJ NAUCZYCIELCE pozostał mi niesmak, a po tej Magdzie tam też bo wiecie co bo wiedziała rózne rzeczy to miała wiedzieć, że miałam siostrę, że naprawdę kredyty dawała i była OK i taki koniec. O czym ta baba myśli to ja pojęcia nie mam. Ona miała ich w nieruchomości , w wynajmy , w takie rzeczy i tyle. I ruska żeby miała córkę dentystkę, a jak on kocha ojca swojego ten starszy dlatego mnie niszczy bo ten ojciec też mnie niszczy. No wiecie co - ale mój stary też pedał i to takie. Same pedały w tych Niemczech. W końcu mnie ten właściciel amazon.de oświecił, ale wiecie on nie ma racji w tym ogrodnictwie ten starszy brat. Choć taka śmierć matki - taki matkobójca i tyle. Ale beczał i to do grobu chciał i to takie - fuj. No ale bracia i tyle. A ten tu patrzcie maturę ma, studia. A to z rodziców też. Ze mnie. No ale ja nie jestem jego siostrą - przejściowo, a on mnie w pracy zniszczyl bo był na mnie, żeby ojciec nie musiał o mnie stać bo go zeżrę i słusznie. On nawet jak się teraz powiesi to nie zrobi to na mnie wrażenia ŻADNEGO. ŻADNEGO. I tyle. Przez kogo tej stałej pracy nie mam to nie wiem. Maturę mam od matki biologicznej i sobie szanuję moją maturę choć polska z obiadów czwartkowych bo był Stanisław Staszic, Jan i Jędrzej Śniadeccy i tyle. A resztę mam w tyłku. A najbardziej Leppera choć nic mu nie powiem za zwierzęta - miał je - w dupie się dowiem - też prawda, ale szkoły nie. Co go uczyli - wszystko w życiu wykorzystał. Miał se stał o nauczyciela samobójcę i by tak nie skończył. Ja też sie dowiem po moich studiach bo doszłam do choroby psychicznej a powieszona nauczycielka. I w ogrodnictwie mieli mi powiedzieć ilu się nawieszało w szkole mojej matki i tyle. Dlatego są skończeni i koniec. Bo co obchodzi tę rodzinę królewską w Londynie jesli nawet szkoła samobójców zero wrażenia. I to jest prawda. i rozmontować ich i tyle. No ale kościół anglikański. Gdzie głowa? O kogo by musieli stać? o premiera. Bo przez to ich wykorzystują i nic sie nie da zrobić z nimi i tyle. A oni? Wszystko im na złość. Wszystko. Dlatego w sumie widzicie MUSIELI dać ślub im. A ta kamila gdyby choć trochę była patriotką i dziećmi się przejmowała to co wy - ani na niego nie spojrzy. Ale cóz... bo rózne rzeczy były mówione i wiadomo było jaki był choć też służba i to takie skomplikowane. Bo co ja wiem o rodzinie królewskiej w Wielkiej Brytani. Wszystko. Jestem lepsza niż CNN. Ale mam ich gdzieś bo kościół anglikański nie moze latać bez głowy. Mieli to jakoś poprawić o kogo by tu stać. Musieliby se zrobić szefa biskupa Canterbury. I tak chyba zrobią bo po mnie tak im pasuje bo tam byłam. W samej katedrze nie bo 10 funciaków ale tak mogą zrobić i mieć Rzym. Historycznie by musieli lecieć i by tak mogło. I do tego ja też pasuje i moja matka tez bo tak ja ochrzcił ksiądz katolicki DZIECIATY, żeby stała o niego i ...o jego dzieci. Bo po co jej to dziecko jak miała studia, co sie tak uwzięła? I studia i język - nie za dużo tego? Po pierwsze złe państwo, ale dobra, a dwa - fajny miała chrzest - dosłownie mu weż i wylizaj. I się nie dała nikomu i koniec. Czemu miała niemiecki w szkole a nie francuski to nie wnikała. Powinna mieć Francję z przekonań, pisała książkę - zniosło ją na język - nie ten co trzeba, z rodowodów , z wszystkiego. Normalnie by poszła i przeniosła sie do Francji a nie stała o pieprzony Londyn gdzie nie ma niczego tylko plotki o rodzinie królewskiej i chciała tego uniknąć i tyle.