Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 23

on chce zachować prawictwo do ślubu... nazwał mnie dziwką

Polecane posty

Gość załamana 23

byliśmy razem pół roku, niedawno zaczęliśmy rozmawiać o seksie i wtedy mi powiedział, że ma krucjatę do ślubu nie chce się kochać żeby potem te wartości były bardziej zachowane i tak wszystko odkrywać i wg. Ja już współżyłam z chłopakiem z którym mieszkałam, byliśmy razem 3,5 roku i powiedziałam mu o tym a on się oburzył i powiedziałam że nie chcę czekać do ślubu bo nie będę kupować kota w worku. Nazwał mnie dziwką! Dziś rano dzwonił i pisał że przeprasza, że to nic że nie jestem dziewicą, że jakoś to będzie nie odezwę się już nigdy do niego pewnie ma jakiś problem i przysłania go zasadami... nienawidzę go, że zmarnował mi pół roku. Jak by się tu zemścić.....

on jest popierdolony. Nie puszczałaś się tylko kochałaś się ze swoim chłopakiem, ja pierdole chyba dziwki nie widział. Wkurwiłam się. Rozpuść plotki że jest impotentem :) Może jest ;D

Gość ovcbcv
mowisz powaznie?

Gość załamana 23
to nie chodzi o pół roku ale o to jak mnie poniżył... dostał po ryju i się może opamiętał tylko szkoda że na drugi dzień... nawet nie wiedziałam że w jeden dzień miłość może się zmienić w nienawiść

Wymskło mu się, tak to jest jak ktoś ma radykalne zdanie na dany temat. Mozliwe, że po pół roku czuł się trochę oszukany.

trzeba sie szanowac zemscij sie w okrutny sposob , a pozatym to on jest pewnie impotentem :classic_cool: nie martw sie nie kupuje sie kota w worku z nim musi byc cos nie halo pozdawiam :)

Gość załamana 23
oszukany? Ale on mnie o to nie pytał! nie rozmawialiśmy wcześniej na te tematy co mam zrobić przypiąć sobie tabliczkę z napisem NIE JESTEM DZIEWICĄ żeby nikt nie poczuł się oszukany????????

To dobrze, że teraz to wyszło. Chłopak wie, że z Tobą nie ma przyszłości, bo nie masz takich zasad moralnych jak on.

Gość to szukaj jelenia co
będzie cię pierdolił dzień i noc, widać facet ma inne priorytety

On sobie może mieć, ale nazwał ją dziwką tylko dlatego, że wcześniej była w 3.5letnim związku.

Gość helga3333
oj tam oj tam, olej. Szkoda czasu na zemsty. To tylko pół roku, nie lata!

Gość załamana 23
ale co ja mu kurwa takiego zrobiłam???? Powiedziałam że nie chcę czekać do ślubu i zrobiłam mu tym wielką krzywdę???!! Wy jesteście tacy pojebani jak on ;D a co miałam całę życie nie dać się dotknąć osobie którą kochałam bo co bo może mi się trafi zagożały katolik który nie zaakceptuje że kochałam wcześniej kogoś innego?

Gość looooooooo
dobrze, że 1/2 roku tylko zmarnowałaś. Pewnie Ci tu będa pisać prawiczki, jaka to be jesteś, ale miałaś absolutną rację. na 90% to jakis pseudo pedzio i szuka jelenia. A potem po ślubie weź się wyplącz. Nie ma co się mścić, wystarczy, że się nie odezwiesz więcej. Szkoda energii.

Gość wtf???
faktycznie ludzie na tym forum mają dobrze najebane w głowach ;D Nie przejmuj się idiota

Gość miu miu mua mua
Olej go. Ma cos z glowa. Jak chce czekac do slubu to jego sprawa, ale nie ma prawa nazywac cie dziwka. Taki swiety, a kobiete dziwka nazywa. Niech sobie szuka zachukanej nieruchanej w Radiu Maryja, co bedzie szczesliwa ze ktos sie nia zainteresowal i bedzie przyjmowac agresywne zachowania. Od takich 'wyskokow' sie zaczyna. Za kilka lat zacznie cie tluc, bo nie bedziesz chciala na rozaniec chodzic, albo maltretowac dzieci, bo sie do kosciola spoznily.

Gość miu miu mua mua
nie ma to Ty chyba nie wiesz co slowo 'hipokryta' oznacza.

Gość dziewica jeszcze-21
autorko! jak sie nie bedziesz szanowala nie licz na to od innych, chodzi mi o niego! kopa w dupe mu daj i tyle to niezly patolog bedzie z niego mowie ci.. ;/ jak tak potrafi Cie nazywac to super..

Gość belerofront..
spotkałaś się z EGOIST z kafe? bo zaleciało mi tu jego poglądami :D podziwiam cię, że wytrzymałaś pół roku z takim pacanem

Gość jaPO
może był pewien, że jesteś dziewicą, a że dla niego to ważne to jak mu powiedziałaś, ze ktoś inny przed nim się z Tobą kochał to go to zdenerwowało i mu się wymsknęło (oczywiście nie miało prawa mu się nic wymsknąć)... próbuję jakoś chłopaka wytłumaczyć, może nie jest do końca skończony :) Ale wierzę, że Cię uraził, seks jest ważny w związku a Wy najwidoczniej macie inne do niego podejście... szkoda, że to wyszło dopiero po pół roku, ale lepiej późno niż wcale ;) nie przejmuj się nim, pomyśl, że jeszcze jakieś parę lat będzie żył bez seksu i nawet nie wie co traci ;)

Gość ovcbcv
djacie poskoj, jak mozna powiedziec do kobiety dziwka w ogole? a do swojej dziewczyny?? jakie wy macie wychowanie, zeby dopuszczac mysl o usprawiedliwianiu takiego czegos

Gość załamana 23
ale mi aż tak bardzo bardzo bardzo szczerze mówiąc na seksie nie zależy... Straciłam dziewictwo po dwóch latach stałego związku jak zamieszkałam z moim eks i nie żałuję tego wcale, bo to naprawdę uzupełnienie milości. gdyby on nie był gotowy mogłabym czekać aż będzie tak jak czekał na mnie mój były ale nie związałabym się z kimś na całe życie nie wiedząc jak to z nim jest a potem się okaże jakiś fetyszysta albo coś może ma jakieś skłonności i to ukrywa dlatego tak chce czekać... nie nawidzę takiego czegoś bo najbardziej mnie zabolało że padło słowo dziwka... Dziwka to się pierdoli wszędzie i z każdym a ja po dwóch latach, z jednym facetem... on to jest dopiero dziwka

Gość ma faet rację
jak nie potrafisz uszanować jego decyzji to spierdalaj gdzie pieprz rośnie 🖐️

Gość ovcbcv
jestes jak najbardziej normalna kobieta i nie daj sobie nikomu innemu wmoci ze jest inaczej

Gość DlugieCzerwonyPaznokcie
szkoda że na tym kafe się narobiło tyle popierdoleńców kiedyś się dało normalnie porozmawiać... Wypierdalajcie do szkoły właśnie albo zacznijcie się leczyć!!! Zjeby. Autorko jestem po Twojej stronie nie przejmuj się i olej idiotę

Gość jaPO
co Wy za bzdury gadacie, facet ma rację? faceci są jebnięci, ruchaliby co popadnie ale jak dziewczyna spała z 1 gościem i to w długoletnim związku to dziwka??? to chyba tylko tacy zdesperowani to nic nie robią tylko na kafe siedzą... debile istne... Autorko nie przejmuj się, może on miał takie poglądy wyłącznie ze względów religijnych, ale fakt jest taki, ze nie uszanował Twoich poglądów, więc nie ma sensu się nim przejmować, daj sobie spokój i znajdź normalnego, co nie ma nic przeciwko współżyciu przedmałżeńskiemu a jednocześnie nie zapycha każdej dziury (i nie siedzi na kafe:P)

Gość załamana 23
jaPO Dzięki :*