Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikamikalika

Moja mama oszalała!

Polecane posty

Gość wikamikalika

Dzisiaj weszła o 9 do domu po spacerze i od razu mnie zawołała. Na ręku trzymała psa (jorka miniaturke, chitsu albo inne cudo, nie znam sie) i do mnie mówi - to nasz nowy pupilek! Pies ma na szyi obrożę więc próbuję jej uświadomić że chyba ukradła dosłownie komuś psa, ale ta nie chce mnie słuchać i nawet dała mu imie. Właśnie wyszła do sklepu po smycz i karmę, tak jakby już był nasz. Nasza kotka jest z nami od małego, 7 lat. Mama zaczęła coś gadać, że pozbędziemy się Lusi (kotki), że jutro odwiezie ją do schroniska! Zdaję sobie sprawę, że to okres menopauzy i może mieć takie zachcianki, no ale bez przesady. Jak jej przemówić do rozumu ?

Gość wikamikalika
nikt nie pomoże ??

Gość nieładnie
Twoja mama ma rację, koty są obrzydliwe, chodzą po szafkach, trzeba chować jedzenie, mają wredne charaktery. Dobrze, że wymienicie kota na tego przecudnego pieska.

Gość nikon i minolta
To współczuję rodzicielki. Powiedz jej, że jeszcze parę lat i ty ją oddasz do domu starców...

Gość nine and twelve
Daj ogłoszenie, że znaleziono psa. Możliwe, że właśnie jakaś rodzina go szuka. Co to za pomysł w ogóle, żeby wymieniać dotychczasowe zwierzę na nowe? Przecież to nie zabawka

Gość up bo podnietzające
0/10 💤

Gość bukaaa
Zrób psu zdjęcie, napisz ogłoszenie i porozklejaj. Skoro mama psa ukradła, to może zgłosi się właściciel. Jak juz przyjdzie, to psa będzie musiała oddać.

Gość wikamikalika
Tata wrócił do domu i trzyma moją stronę wiec może uda nam się ją przekonać... Ps. do kota nigdy nie miała wątpliwości, on też znajda ale zawsze go kochała nad życie, nie wiem co jej teraz strzeliło ...

Gość nieładnie
Przecież ten temat to prowokacja. :D:D:D Menopauza nie powoduje takich uszkodzeń w mózgu. Ani też nie jest żadną chorobą tak jak i ciąża. Te zachcianki to wymysł mediów.

Gość a psy jedzą swoje i nie
tylko swoje gówna!!Sraja wszędize a koty do kuwety,koty są czyste,psy śmierdzą!Mama na policje,bo UKRADŁA tego psa!!Dzwoń na 997!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Albo ja zadzownię😡Mam Twoje IP. DOBRY PIES TO MARTWY PIES.Albo oddaj go do CHin,oni taM go ZJEDZĄ!!MNIAM!!!

Gość wikamikalika
wyszkoliłam prowo do perfekcji :D coś mi się wydaje że powinnam o tym uczyć na studiach czy coś

Gość było jasne od początku
że to prowo!Nikt by nie zakladal na serio topiku o zadnych glupim psie!!!

Gość up bo podnietzające
wez mnnie nie rozsmieszaj.. po 2 zdaniach widac ze to prowo :o

Gość taka sobie jedna ja mówię
4 minuty poźniej piszesz że tata wrócil i trzyma twoją stronę ;-) Szybko mu wszystko wytłumaczylaś. ;-))) Od razu widać, ze prowo.

Gość aaaarwena
to zes sie dowartosciowala :/

Gość autorko topiku...
dobrze,że już niedługo szkoła!!!Pójdziesz się uczyć i nie będziesz miała czasu na zakładanie durnych topików!!!! A teraz leć kompletuj podręczniki i zeszyty!!! 1 września już wkrótce!!!