Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilastorylila

SSTUDIA

Polecane posty

Gość lilastorylila

na stronie internetowej pewnego uniwersytetu jest lista przyjetych na studia i nieprzyjetych. i moje pytanie brzmi czy ta lista nieprzyjetych sklada sie tylko z osob które nie dostały sie poniewaz miały za niskie wyniki czy wliczjaa tam tez osoby które np. zrezygnowały badz wybraly inny kierunek? i drugie pytanie. jednym z dokumentów, ktore trzeba dostarczyc na uniewerek w celu potwierdzenia pojscia na wybrane studia jest skserowany dowód po obu stronach i trzeba mieć pieczatke ze zgodnością. Gdzie to mozna zrobic? w zyklym punkcie xero? czy moze na uniwerku mi skserują i potwierdza?

Gość lilastorylila
UP

Na liście nieprzyjętych nie ma osób, które same zrezygnowały. Sama skseruj dowód, na uniwerku Ci przystawią pieczątkę.

Gość lilastorylila
PROSZE O WIECEJ WYPOWIEDZI

A czego chcesz więcej? Powinien być dopisek - zrezygnował/a. Na liście nieprzyjetych nie ma tych, którzy zrezygnowali, bo jeśli ktoś rezygnuje z tych przyjętych, to lista nieprzyjętych idzie w górę, tzn. dostają się ci pierwsi z nieprzyjętych. Pani w sekretariacie/dziekanacie czy gdzie ty masz składać te papiery nic ci nie skseruje, bo zrujnowaliby się, gdyby każdemu musieli coś kserować. Przyniesiesz ksero, pokażesz oryginalny dokument i dostaniesz pieczątkę, że zgodne z oryginałem.

o chuj.... no nie myślące barany normalnie. idziesz do punktu ksero, kserujesz dowód z obu stron. następnie udajesz się do urzędu(miasta lub gminy) okazujesz dowód i ona Ci daje pieczątkę i podopis. gotowe dokumenty składasz na uczelni.