Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca jestem

Nastepny fotelik po nosidelku? Jaki? Co polecacie?

Polecane posty

Gość poczatkujaca jestem

?

Gość poczatkujaca jestem
??

Gość mama 1,5 roczniaka............
Ja kupilam ramatti venus i baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ale baaaaardzo nie polecam. synek ma 1,5 roku i te cos bo bezpiecznym fotelikiem nazwac go nie mozna wyrzucam a chce kupic maxi cosi

no ja mam maxi cosi tobi, ramatti rzeczywiście są do niczego - bez obrazy dla osób je posiadajacych

ale jeszcze wiem, że romer jest dobry, tylko nowy na rynku i jeszcze nie "przetestowany" przez moich znajomych więc, wzięłam maxi cosi

Gość ja mam kidyy i jest naprawde
super 9-36 wiec starczy na dlugo

Gość Nie wiem po ile jest w
Mam Mothercare Seville w sumie od samego początku bo jest od 0-18 kg. Poleciałam na wygląd i cenę i był to błąd. Następnym razem dołożę do czegoś lepszego. Nie chodzi o to, że jest jakiś bardzo zły, ale jest twardy, bo ma cienką wyściółkę i czuć pod nią styropian. Co prawda ma dość dużą miękką wkładkę redukcyjną dla niemowląt, która długo nam służyła, ale któregoś dnia trzeba było ją wyjąć i dziecko siedzi na twardym. Na szczęście nie jeździmy autem jakoś daleko, ale następnym razem dołożę do miększego. Poza twardością wszystko z nim ok. Jest ładny. Chociaż dla noworodka był zbyt głęboki i wymuszał lekko siedzącą pozycję - to następna nauczka, żeby kupować 2 oddzielne foteliki a nie 2w1. http://www.mothercare.com.sg/images/AWproducts/N0724_1.jpg

Gość Nie wiem po ile jest w
* Bezpieczny mam nadzieję też, chociaż nigdy nie sprawdzałam go pod tym kontem ani nie zamierzam. Na szczęście nigdy nie zaliczyliśmy wypadku. Wygląda raczej na bezpieczny i solidny, bo jest masywny, dobrze się trzyma siedzenia i ma dobrze zabudowane boki. Kąt nachylenia oparcia reguluje się w 4 pozycjach i można go montować przodem i tyłem do kierunku jazdy (przodem od 13 kg).