Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa

Co was podnieca Panowie?

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa

Pytam, bo chcę mojemu mężczyźnie zrobić weekend w łóżku i doprowadzać go do orgazmów jeden po drugim

Gość RKM 102
Podaj mu piwo ! kobieto

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
a po piwe?

Gość Adrian25
Wypięty tyłeczek z cipeczką na wieszchu :))) no i lodzik wtedy gdy stoje a ona rusza ustami i patrzy mi w oczy to jest po prostu mega odlot :))

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
czyli wasze menu konczy sie na piwie. lody odpadają?

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
a w co powinna byc ubrana?

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
adrian, a ty lubisz delikatni czy raczej mocno i dynamicznie?

Gość Adrian25
No to seksowna bielizna ponczochy stringi jakis pas na to przymocowany do tych ponczoszek no i kocie ruchy :) ale to tylko prolog ja tam lubie od tylu jak kobieta sie wypina i jest uległa :) Dlaczego lodzik odpada ? A ty nie lubisz jak tobie facet smyra jezyczkiem ?

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
ja lubie, nawet uwielbiam, ale tutaj temat sie zaczął od piwa i mysłalam, że na tym się skonczę.

Gość RKM 102
Do piwa może być golonka najlepiej duszona ....w piwie :D

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
jak nie masz nic dużego między nogami to może ci wystarczy golonka

Gość RKM 102
A i sprawdź program TV , wskazanym byłby jakiś mecz :D

Gość a boczek
podawaj mu piwo i bądź cicho, nie przeszkadzaj w oglądaniu telewizji. Każdy facet marzy o kobiecie, która nic nie mówi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
pierwszy raz słyszę żeby w trakcie seksu trzeba było mówić

Zacznij od tego że wyslij go do sklepu pocokolwiek zanim wroci badz juz przebrana w jakis odważny strój, na samym wejsciu zerwij z niego ubranie i pazadnie mu wyzsaj sok az do konca. niech odpocznie i wyslij go pod prysnic gdy skonczy i wyjdzie to wskocz na niego i zacznij go ujezdzac a na koncu znow mu wyzssaj . potym wszystkim bedzie cie chyba nosil calyczas na rekach :)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
wow. podoba mi się ten opis. na pewno uwzglednie to w swoim weekendowym scenariuszu

Gość john z otwocka
no dobra - podpowiadam... każdego kręci co innego mnie by podkręcił strój "businesswoman" - obcisła spódniczka nad kolana, dobrej jakości pończochy i elegancki but na szpilce ;) i tak jak ktoś wczesniej wspomniał - pocałunki od wejścia i lodzik niemalże w drzwiach, a potem to już nie ujeżdżanie ale wypięty tyłeczek i prosba o klapsa o mocne zerżnięcie ;)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
a czy lubicie jak kobieta o coś was prosi, w sensie o jakąś pieszczotę. ja mam opory zeby poprosić

Gość john z otwocka
w tym sęk - trzeba się domyslać, zgadywać... a jakby było fajnie gdybyś powiedziała - zrób mi to i to ;) mmmm... o co byś poprosiła?

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
o długie lizeanie mojej myszki, pieszczenie jej ssanie całowanie wkładanie języka, palców, az będę krzyczeć i...

Gość Adrian25
Puść jakąś nastrojową muzykę :) posac go na wyrku albo na krzesle ubierz sie jakos seksownie, zatancz dla niego smyslowo pozbywajac sie powoli garderoby :) Mnie np kreci jak kobieta schyla sie po coś i wypina tyleczek przed moja twarza jeszcze zmyslowo przejedzie dlonmi po swoich nóżkach :) Możesz tak tanczyc i rozpalic go do czerwonosci :) W miedzy czasie popros go zeby zdjął spodnie i kus go zblizaj sie do jego penisa ale nie dotykaj, draznij pobudzaj, rozpalaj ale nie dotykaj usiadz mu na kolanach pokrec tyleczkiem znowu odejdz ukleknij przed nim miedzy nogami dotknij przypadkowo reka go przez majtki ale nic wiecej :) a potem jak juz bedziesz widziala ze chlopina zaraz nie wytrzyma dosiadz go i zacznij ujezdzac :)

Gość john z otwocka
onaaaaaa - u mnie miałabyś spełnione to marzenie ;) co z obietnicą w temacie...

Gość Adrian25
Wlasnie w tym sek Onaaaaaaaaaaa taka jest prawda ze nie ma co liczyc ze sie druga strona domysli, o takich rzeczach trzeba rozmawiac. Jezeli sie wstydzisz powiedziec wprost. Powiedz to okrezna droga ze np rozmawialas z kolezanka ktora mowila ze uprawiala seks np ze swoim facetem i ona powiedziala zeby zrobil tak i tak i on to zrobil. I ty nawiazujac do tej rozmowy kwintujesz to tez bym tak chciala facet powinien zrozumiec :)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
ja może się nie wstydze, ale jakos tak nie umiem wywalic kawy na ławe. a wasze kkobiety mowia wprost

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
a jakie pozycje lubicie najbardziej? ranking poproszę...

Gość Adrian25
no proste jak ma ochote od tylu to sie wypina i mowi wez mnie :) Jak ma ochote na minetke to mowi zebym zszedl nizej :) Jak ma ochote na bzykanko na stole to mowi chodzmy do kuchni :) o to co cala filozofia A Ty Onaaaaa na co mialabys ochote co bys chicala zeby facet z Toba zrobil zeby Ci bylo dobrze... jakies fantazje ?

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
ja lubie być na górze, dominować