Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panlizak

Problem z żoną

Polecane posty

Witam, chciałbym się was poradzić w pewnej kwestii. Moja Żona ma niskie libido. Mówi że wogóle nie potrzebuje sexu, jak już dochodzi do czegoś ona zachowuje się jakby czuła do sexu obrzydzenie. gdzy próbuje z nią o tym rozmawiać ona mówi że tylko mi się zdaje. Chciałem jakoś podgrzać atmosferę żeby bardziej ją rozpalić ale ona nie chce się otworzyć, a jak już coś proponuje to ona stwierdza że wydziwiam. Jestem facetem o dosyć sporych potrzebach ale moja żona nie bardzo. Co mam zrobić żeby ją bardziej pobudzić. Dodam ze pochodzi z konserwatywnej rodziny i u niej w domu sex był tematem tabu :/. Proponowałem aby porozmawiała z ginekologiem o swoim libido ale ona mówi ze nie ma takiej potrzeby. Może któraś z was mi podpowie co mam zrobić... POMOCY....

Kiedyś było inaczej... jesteśmy ze sobą 7 lat a obecna sytuacja trwa od około roku.

Gość znudzila.sie
a co ma do tego ginekolog? to by trzeba z seksuologiem, psychologiem, terapeutą rodzinnym...

Jeżeli da się przekonać do zrobienia badań na poziom hormonów to to zróbcie, ale szczerze mówiąc po prostu podejrzewam, że jej się odwidziało i problemem nie są zaburzenia hormonalne. :classic_cool: Jeśli nie chce pójść do specjalisty to może zagroź rozwodem. :classic_cool:

Nie chcę straszyć żony rozwodem, bo nie o to mi chodzi żeby czuła się zastraszona. Szukam raczej pokojowego rozwiązania.

Bo nie widzi problemu (zapomniałam dodać). Jeśli po prostu nie ma ochoty, bo ma do seksu takie, a nie inne nastawienie to żadne tabletki tutaj nie pomogą. Rozmowa może trochę pomoże, jeśli ona w ogóle zrozumie, że to dla Ciebie problem. Macie dzieci? Jeśli tak to może po prostu chciała mieć dziecko dlatego wcześniej godziła się na seks. Ma co chciała i Ciebie ma w dupie. :classic_cool:

Perwersja może i masz rację, bo mamy póltora-roczną córkę. Może właśnie jej o to chodziło. Co mam w takiej sytuacji zrobić?

😘 Kochanie! Podpad (oglądanie cudzych piersi) odnotowany. :classic_cool: Autorze-rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać/przekonać ją do wizyty u specjalisty/znaleźć kochankę/rozwieść się. :classic_cool:

Nie chcę się rozwodzić, na kochankę nie mam odwagi. Będe próbował rozmowy ale nie mam już siły....:(

Ja widzę wszystko. :classic_cool: Nawet jak mnie nie ma to mam swoich agentów, którzy robią dla mnie skriny. :classic_cool:

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
zrób jej minetkę, dobra na wszystko, tylko najpierw musi być dobry nastrój, wino i takie tam

Próba nicku. :classic_cool: "Nie chcę się rozwodzić, na kochankę nie mam odwagi." Frustracja i napięcie seksualne będą rosły i rosły i rosły i rosły i rosły to się i odwaga znajdzie. :classic_cool:🖐️

Robie jej minetkę i ona to lubi ale po minetce staje się oziębła i lezy jak kłoda :(

W sumie przekonanie jej do kolejnego dziecka ma sens. :classic_cool: Tylko może przy okazji dorzucaj jej do jedzenie tabletki antykoncepcyjne to dłużej poruchasz zanim w ciążę zajdzie. :classic_cool:

Kiepski pomysł, nie chce dawać jej nic. Myślałem kiedyś żeby podać jej hiszpańską muchę ale zrezygonowałem z tego pomysłu

Nie chodzi mi o to żeby bzyknąć ją nie przytomną tylko jak przywrócić dawne życie sexulane.

mucha zapomniałam dopisać 😴 Tak mi przyszło jeszcze do głowy, że mógłbyś spróbować wzbudzić w niej zazdrość. 😴