Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panlizak

Problem z żoną

Polecane posty

Gość siwy_dym
Sprawdz czy Juz nie siedzi na forum? Moze wciąga ja ciemna strona mocy!

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
jak nigdy nie ma ochoty to bez sensu. ja np nie moge się doczekać jak moj wróci z pracy, a wtedy....jazda:)

:D Nie rozumiem czemu chcesz być dla agentów taki niesprawiedliwy. :p Dla jednych nagroda, dla innych kara. :D :p A od FOChów to jestem ja. :classic_cool:

Gość dfdggfgdfg
niestety to czeste zjawisko po urodzeniu dziecku. czesto tak jest, ze kobiecie juz nigdy libido nie wraca to stanu sprzed ciazy. no ale masz dziecko, cos za cos.

dfdggg mam dziecko które kocham i nie żałuje że je mam. Zasmuciłeś mnie tylko tym że libido może nie wróćić...

To niech sobie zbada hormony. 🖐️ "Bądź tak łaskawa i daj mi namiary na nie, a spotka Cię wieczorem zasłużona kara :D . Kupiłem nowy prodiż :classic_cool:" Numer telefonu, email, adres domowy? :classic_cool:

Gość kotusiiiiiaaaa
lipa

K***a cwoku zrozum. Jesteś żałosny swoimi wypowiedziami. Zastanawiam się ile śniegu potrzebowali Twoi rodzice żeby ulepić takiego bałwana....

W islamie jedynym obowiazkiem kobiety jest seks z mezem i problemu nie ma potem sobie nie szukaja kochanki, albo nie mysla o rozwodzie. W glowie sie tym babom przewraca! W dodatku nie chca sobie dac pomoc! Jestem kobieta i jakos nie zdarzylo mi sie odmowic mezowi a kochamy sie codziennie!

Gość odpowiem rzeczowo
każdej kobiecie się odechciewa gdy zostaje żoną, matką, gospodynią i jeszcze musi znosić marudzenie męża i wrednej teściowej.... nic tak nie rujnuje sfery seksualnej jak nadmiar obowiązków domowych i rutyna Tobie też by się chciało seksić gdybyś musiał zapieprzać jak kura domowa i ciągle martwić się o wychowanie dziecka ?

1. Jest zmęczona, ma dużo roboty przy dziecku, w domu, może i praca zawodowa, jakiś stres do tego zmęczenie sprawiają, że nie ma ochoty. 2. Całą swoją miłość przelała na dziecko i generalnie ma Cię w dupie, mówiąc krótko i nieco kolokwialnie. :classic_cool: 3. Hormony jej się zaburzyły, a to one głównie decydują o naszym libido.

do odpowiem rzeczowo. Jak wracam z pracy to zabieram dziecko na spacer. żeby mogła sobie odpoczać, dzielimy sie obowiazkami po równo. nie jestem typem faceta który po powrocie z pracy zakłada kapcie i nic nie robi.

Gość odpowiem rzeczowo
no to wniosek jest taki: albo hormony po ciąży albo minął już szał uniesień niestety ale z czasem seks z tą samą osobą już nie jest tak ekscytujący, jest przewidywalny i przez to nudny to ponoć wina endorfin, po kilku latach już tak na nas nie działają

Kobieta jest stworzona do tego aby opiekowac sie domem wiec nie gadaj glupot, w dzisiejszych czasach obowiazki przewaznie dzieli sie z mezem a prowadzenie domu i wychowanie dziecka to nie jakas moredercza harowa. Seks jest potrzeba fizjologiczna tak jak siku czy jedzenie. To nalezy do obowiazkow i zony i meza zeby malzenstwo bylo zgodne i szczesliwe. Skoro tak strasznie nie chce to chyba moze sie poswiecic raz dziennie na te 15min a gdyby zaczela nad soba pracowac do i by sie do tego przekonala. Przeciez seks to seks!

Jak sie brzydzi to by sie rozwiodla! A poza tym jak sie moze zona meza brzydzic!?! W dodatku napisal ze dba o siebie...

Chillired no własnie nie chce żeby się poświęcała i robiła to z przymusu bo tak wypada. :(

k***a cwoku zrozum widac Twoje wypowiedzi są tak żałosne że masakra. Kolejne 12 letnie dziecko dostało komputer na komunie. żal mi Ciebie

Gość dfdggfgdfg
wydaje mi sie, ze scenariusz bedzie taki sam jak u reszty. predzej czy pozniej znajdziesz kochanke.