Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Papierzany Bąk

Ranking Kafe - część druga

Polecane posty

1. Beatka-Sk 2. Proszek do Prania 3. Lady Love 4. Dyrektore 5. PrawdziwaOwieczkaBoża 6. Jennifer8787*** 7. Noxelia 8. CarrieBradshaw 9. Muzeumianka 10. Lookrecja 11. Papierzany Bąk 12. Ostra Siostra 13. Ten ostatni niedziel 14. Perwersja 15. Słodka Dżelusia 16. IMO13850 17. Koneserka Męskich Łydek 18. Pozdrawiam Środkowym Palcem 19. Master111 20. Żona Swojego Męża 21. Bazienka 22. Rzata-Małgo 23. MałaBlondynka 24. Pastafarianka Reaktywacja 25. Sosss 26. Blowwww 27. M-Lenna 28. 12 Skizto 29. Levviatan 30. Przerwa Między palcami 31. Frela 32. Ladaco 33. Nie lubie Niedziel 34. Sonia Neumann 35. Modena 36. Najpiękniejsza z Kafeterii

Żeby nie było wątpliwośći - Ranking jest układany od osoby najbardziej gównianej do najmniej gównianej jednakże wszyscy na tej liscie sa kafe-gownami :classic_cool:

a czego ja tu kurde nie zrobilam ze musze siedziec na pozycji 3ciej ktora mi sie w ogole nie podoba? normalnie cham z Ciebie :D

3 Pozycja jest bardzo wysoka, to właściwie nowa pozycja 1 bo takich wybitnych person jak beatkask nie przebijesz :classic_cool: Choćbys sie publicznie skichała :D

Gość a gdzie jest czesc pierwsza
?

Gość BAKU ALE Z CIEBIE
KUVA DZIECKO DOBRZE ZE 1WRZESIEN JUZ POJUTRZE

dobra to inaczej czym sobie zasluzylam na te szlachetne 3cie miesjce? :D ciekawosc mnie zzera :D

Gość a gdzie jest czesc pierwsza
kingusia 123 czy jak jej tam na 1 miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tylko tyle? lo cieniu :D ale wiecie ja Was tez wszystkich lubie :D a teraz prosze o zmiane pozycji na nr 1 :D