Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamą będę ponownie;-)

Jakie WÓZKI są teraz polecane i funkcjonalne? Chodzi mi o wielofunkcyjny wózek

Polecane posty

pierwsze dziecko urodziłam 3 lata temu i wybór wózka nie był do końca przemyślany:O Poza tym wtedy nie wiedziałam co tak naprawdę istotne jest przy wyborze wózka;) Teraz jest inaczej i mam jeszcze nieco czasu by wybrać dobry wózek, ale chciałabym zobaczyć co polecają mamy, które właśnie korzystają z gondoli i wózka spacerowego. Przez 3 lata na pewno sporo się zmieniło. Dlatego mam prośbę byście wypowiedziały się mamy w tym temacie :)

Gość sedomillka
ja rodze ze 3 tyg i kupilam ADBOR RING MAX. spodobal mi sie na zywo, czytalam opinie i go wybrałam.

Gość wredna małpa27
zależy do jakiej sumy chcesz kupić polecam casualplay s4 każda mama poleci zapewne to co ma albo co jej się podoba :)

Gość ja mam synka 2 lata
i jemu kupilam wozek Maxi Cosi Mura 3 i z czystym sumieniem moge ci polecic (wozek 3 funkcyjny). Teraz jestem w 34 tc i nie bede kupowac wozka, poniewaz mam ten, znam go i wiem, ze jest super. Jedyny jego mankament to taki, ze jesli chcesz go zabrac ze soba i spakowac do samochodu to mimo tego, ze dobrze sie sklada to jest jednak dosc spory, ciezki i masywny. Jednak ja mimo tego jestem bardzo zadowolona i moge ci go naprawde polecic.

Dzięki za wypowiedzi:) Jeśli macie możliwość, to wklejcie linka żeby móc zobaczyć wózek i troszkę poczytać o nim;)

Gość emmaljunga city cross
emmaljunga city cross super wozek ma swietna spacerowke i gondolke.dzidzia nie jest scisnieta jak sledz jak w mutsy

Gość Nie wiem po ile jest w
Ja wygrzebałam w sumie mało popularny ale jak się okazało fajny i praktyczny wózek Delti Leo, który jest podobny to Emmaljungi, ale ma skrętną przednią oś kół jak w Bebecarach. Kupiłam go dość tanio z limitowanej kolekcji w czarnej skóropodobnej tapicerce. Stelaż jest ten sam co aktualnie w jednym z modeli wózków Navington. To duży wózek, ale wart wypróbowania. Bardzo wygodny. Do środka dużej gondoli można zmieścić jeszcze małą miękką gondolkę do przenoszenia dzieci (kupiłam ją osobno). W zestawie był stelaż, duża gondola, siedzisko, fotelik, folia, parasolka i śpiworek. Fotelika z zestawu nie używałam, tylko odstąpiłam szwagierce, bo miałam w samochodzie zamontowany na stałe taki do 18 kg z Mothercare, ale ma być do zwrotu jak będziemy sprzedawali całość. Wózek wygląda tak: http://www.nextway.pl/uploaded/big/3e803af722098e89b34dfea6f69f9e06.jpg http://www.nextway.pl/uploaded/big/b28d0edc22f3b65b79c541f546f74853.jpg http://www.nextway.pl/uploaded/big/42191cc330ba8644f9cd96e3b8830fef.jpg

Gość Nie wiem po ile jest w
Zapłaciłam za wszystko około 1000 zł o ile dobrze pamiętam, a to naprawdę niewiele w porównaniu z innymi zestawami 3w1.

Gość ale te przednie koła
w wózku powyżej zupełnie nie sprawdzą się zima, na śniegu taki wózek to dobry dla kogoś kto go używa w domu czy wrzuca do samochodu jeśli ktoś, tak jak ja, chce wychodzić codziennie na długie spacery czy to zima czy to lato, to wózek musi mieć porządne, duże pompowane koła;) takiego szukam, co polecacie?

Nie zgodzę się z wypowiedzią wyżej ,wszystkie wózki które miałam miały piankowe kółka i poradziły sobie ,nawet rok temu kiedy to spadło tyle śniegu dałam radę z piankowymi kółkami z tym że o wiele większymi niż te na zdjęciu ,za to kupę lat tamu pierwszy wózek jaki miał mój syn to był chicco 4 WD tech kółka podwójne lecz nie za duże i przejeździłam zimę spokojnie ,a prawda jest taka czy piankowe czy pompowane jak spadnie fura śniegu to trochę siły i tak trzeba włożyć w to by przejechać przez zaspy.

Najlepiej wybrać się do sklepu oglądnąć na żywo ,mi podobały się wózki w necie a wybrałam wózek którego nie brałam pod uwagę, na żywo wózki ze zdjęć przestały mi się podobać wiedziałam tylko w 100% że nie chce X -landera bo jest ich plaga a wcale nie są takie ładne i spacerówka wydaje mi się wielka.

ja mam casaual play s4 i polecam go kazdemu kto się mnie radzi. nie musisz kupowac do niego gondoli bo ma duzy rozkladany fotelik primaeasy ktoory słuzyla nam 4 mc-a pozniej maly przesiadł sie na spacerówkę która rozklada sie na plasko. w wyposazeniu wozka jest mnostwo przydatnych akcesoriów, spiworek, okrycie na nozki, 2 folie przeciwdeszczowe, budka chroniaca przed słoncem wiatrem.. jezeli nei stac cie na nowy to poszukaj uzywanego kupisz juz nawet zestaw za 500-700zł bo widzialam na allegro ostatnio przymierzajac sie d wystawienia naszego

Gość o nie taki trójkołowiec
odpada nigdy nie skuszę się na wózek trójkołowy

Gość ale te przednie koła
mnie chodziło właśnie o wielkość tych kół, na bank nie dadzą rady, gdy będzie tyle śniegu ile zeszłej zimy czy i rok wcześniej

Gość biebrona111
ja mam trójkolowy wozek i jestem bardzo zadowolona...

Gość skoro zależy Ci na czymś
stabilnym z czterema dużymi, pompowanymi kołami, do spacerów w każdych warunkach, to polecam Ci wózek Roan Marita jego wady - cholernie ciężki i masywny, budka hałasuje podczas opuszczania i podnoszenia

Gość skoro zależy Ci na czymś
uch, ktoś podniósł stary topik, a ja durna nie zauważyłam :O no ale może komuś się przyda

Gość wioesenka:)
uuu, ciężki to nie dla mnie, bo muszę go wnosić sama po schodach, a nie zostawię na dole, bo sąsiadce ostatnio ukradli...

Gość biebrona111
ja mam jane slaloma, mimo tego ze nie jest najlżejszy, to nie mam jakoś problemu żeby go gdzieś wnieść

Gość wybieram najlepszy
Ja bym sobie kupiła najchętniej ORBIT BABY - taki jak ma Anka Mucha bardzo mi sie podoba i ma tyle bajerów że aż głowa boli :D obracane siedzisko w spacerówce - widzieliście?

Gość gość
ja teraz zastanawiam się nad Orbitem - może któraś z Pań go ma? :)) jest mega kosmiczny, a bajerów faktycznie masa. no ale pytanie - jak one się sprawdzają ?? ;] no i jak się go prowadzi, jaka amortyzacja, jakie materiały.

Gość patrycja934
mamy Orbit, kupiliśmy dla córeczki na początku tego roku, więc przejeździł wszystkie pory roku ;) spisuje się bdb, bardziej funkcjonalnego wózka nie znajdziesz - tutaj masz i płozy do zrobienia kołyski, i obrotowe siedzisko, regulowaną rączkę, duże kosze na zakupy + milion innych przydatnych rzeczy. sprawdza się, naprawdę się sprawdza, i lekko się prowadzi, nie trzęsie, a to ogromny ++++.

Gość gość
no brzmi fajnie... ;) chyba się w przyszłym tygodniu jak znajdę czas wybiorę do sklepu go obejrzeć, swoją drogą wie ktoś, gdzie w W-wie znajdę sklep sprzedający te wózki? =P aha, no i jakie materiały? dobrej jakości, oddychające? czy on ma jakiś pakiet na brzydką pogodę, jakieś folie czy coś? sorry, że tyle pytań, ale chcę dokonać dobrego wyboru :)

Gość patrycja934
no nie ma sprawy, wiadomo przecież, że każda z nas chce dokonać jak najlepszego zakupu. :) materiały w Orbicie są wolne od chemikaliów, bezpieczne dla dziecka, i spełniają standardy Oeko - Tex Standard 100. tak, mają folię przeciwdeszczową i moskitierę.

Gość gość
dzięki za odp :) już znalazłam sklep w W-wie, także w tygodniu się przejadę, mam nadzieję, że na żywo tak samo mi się spodoba, bo przyznam, że teraz to już innego nie chcę ;)