Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasmucona232

NIE ZDAŁAM POPRAWKI

Polecane posty

Witam.Nie zdałam poprawki z niemieckiego.Wcześniej pisałam w lipcu z WOS-u i w sierpniu z matmy (obydwie zdałam) . Nauczyciele na radzie zdecydowali , że lepiej będzie jeśli powtórzę rok . Istnieje jakaś możliwość żeby mnie przepuścili ? (na warunkowym nie chcą) błagam o pomoc ;(

Gość t6t65ty66tty
a co na to twoi rodzice? moze oni cos skuteczniej wywalczą lub wymyslą??????

Gość taka sobie jedna ja mówię
A tak szczerze - uczyłaś się czy liczyłaś, że jakoś to będzie? Bo ciężko sobie wyobrazić, żeby oblali osobę, która się uczyła... No chyba, że sama zawaliłaś sprawę i teraz płaczesz nad rozlanym mlekiem... Bo to, że nawet na warunek się nie zgodzili to jakoś podejrzanie brzmi... Jakbyś miała nieźle nagrabione...

Poza tym nie chcę cie martwić, ale skoro już to przyklepali na Radzie, to może być "po ptokach". A rodzice mogli działać wcześniej... Dzień przed rozpoczęciem nowego roku to trochę późno....

Gość NiktNIEwiedział
Biada biada biada...współczujemy ale walcz o swoje rok w plecy to w sumie nie taki zły wybór,nadrobisz zaległości,będziesz mądrzejsza i bogatsza o wiedzę próbuj może to coś da

I dobrze, powinnaś powtarzać rok, może do ciebie dotrze, że żeby zdać trzeba się uczyć. A ja się dziwię, że społeczeństwo debileje.

Sory ale czasem życie się komplikuje i tak bywa . Debilem jesteś Ty skoro nie znając powodu nie zdania mnie wyzywasz .

Mogli działać PRZED poprawką - pójść pogadać z nauczycielem przedmiotu i z dyrektorem w CZERWCU, po wystawieniu ocen... że się martwą, że chcą ci pomóc przez wakacje ale nie wiedzą, jak... Popytać, CO masz się nauczyć, NA CO zwrócić uwagę... Obiecać, że w przyszłym roku będą cię pilnować, żebyś już tak sobie nie skopała sprawy....... Ogólnie - pokazać, że są zaniepokojeni ale chcą działać... A teraz co? Pogódź się z tym, że już PO poprawce, PO Radzie... Decyzja już zapadła. I nie chcę cię martwić, ale raczej wynika na decyzję ostateczną... Na Radzie została już podjęta uchwała o ostatecznej kwalifikacji uczniów i nie sądzę, aby możliwe było jej podważenie...

Gość Monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wniosek od lekarza??!!!! dobre :D trzeba było sie uczyć, nie dosc ze cały rok sie nie uczyłas to jeszcze do poprawki sie nie przygotowałas, nie zdałas i tyle, może bedziesz miałą nauczke

*klasyfikacji, sorry

Gość fgsg
i dobrze ci tak gimgownie, trzeba sie uczyc analfabetko.

Gość Studia Ekonomiczne???
ja nigdy nie mialam poprawki. trzeba bylo myslec wczesniej. teraz to juz kaplica. Nie moga cie przepuscic jak juz nie zdalas nie rob sobie nadzieji