Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna_malinowska

co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość anna_malinowska

mam problem a mianowicie mam chłopaka ale w sobotę byłam na imprezie i poznałam jednego faceta i skończyło się na lodzie w łazience. nie wiem co mam robić, jak się zachować przed moim mężczyzną? co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
nic

Gość anna_malinowska
wiedziałam, że zaraz się zacznie wyzywanie mnie od szmat, kurw itp. zdarzyło mi się to pierwszy raz przez cały 4letni związek i mam okropne wyrzuty sumienia...

Gość anna_malinowska
po prostu nie widzę żadnej normalnej odpowiedzi, zero reakcji, zero zrozumienia i pomocy.

Gość siekiera motyka
a mamy cie pochwalic?

No ale nie rozumiem czego oczekujesz? Żeby Cię zwyzywać czy żeby Cię pogłaskać po główce i powiedzieć, że wszystko będzie dobrze? 😴 Oczywiście, że nic mu nie mów. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. :classic_cool:

Gość jak juz
mnie tez sie to zdarzylo ostatnio ale nie lodzik, tylko nocowalam u kolesia poznanego w klubie, lezelismy obok siebie i nieudolnie probowalismy uprawiac seks bedac w stanie kompletnej nietrzezwosci. Wrocilam do domu na drugi dzien i zaciagnelam mojego faceta do lazienki na szybki seks. podniecalo mnie to, ze nawet sie nie umylam po tamtym.nie mam wyrzutow sumienia, bo to kolo z klubu, z ktorym nic mnie nie laczy :D obiecalam sobie, ze juz nede grzeczna :P takze wyluzuj i zrob mu tez loda :D

Gość anna_malinowska
nie chcę mu mówić, wiem, że to go załamie, że co gorsza, mnie zostawi, ale strasznie mnie gryzą wyrzuty sumienia. poza tym tamten chłopak ciągle do mnie pisze, dałam mu swój numer podobno, a nawet tego nie pamiętam i już nie wiem co mu odpisywać, żeby się odczepił...

Gość Do Perwersji
To twoja klata w stopce?

Gość anna_malinowska
jak juz - niestety nie potrafię tak jak ty wyluzować, a wręcz przeciwnie, w ogóle teraz nie mam ochoty na seks z moim partnerem...

Gość Do Perwersji
Nick mnie zmylił :p Myślałam że jesteś kobietą.

"wiedziałam, że zaraz się zacznie wyzywanie mnie od szmat, k**w itp." a na co liczylas ??? mam cie po glowce poglaskac i powiedziec trzeba bylo obciagnac facetom z calej imprezy !!:O

Gość anna_malinowska
Quis leget haec? - chyba nie jesteś tu po to, żeby mnie oceniać, bo w ogóle się nie znamy... więc daruj sobie takie komentarze bo są poniżej pewnego poziomu,

Gość Do Perwersji
To niedobrze... Wygląda mi to na początek transeksualizmu.

Gość Do Perwersji
To ostatnie to podszyw. Ludzie nie mają co robić :/

Gość perv perv perv
jesteś tu jeszcze?