Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byłagejaaa

Która chodziła z gejem oszustem?

Polecane posty

Gość Byłagejaaa

Mnie niestety przytrafiła się taka wstrętna historia:(((

Gość Gwarek Pospolity
po co pedryl ma udawać hetero? co mu to da?

Gość Byłagejaaa
No chyba to, że wszyscy beda myslec ze jest normalny, a on bedzie sie potajemnie spotykal ze swoim ukochanym... w moim przypadku tak bylo. Na 10min przed spotkaniem łaskawie mnie informowal ze wychodzi do ,,kolegi", godzine sie przed tym stroił i przebierał. Nigdy nie chciał zabrac mnie ze soba. Wrócić miał np o 23, a schodziło mu do 3ciej rano! Na dzwiek imienia ukochanego, robił podekscytowana mine i glupio sie usmiechał. No i w szafce zamykanej na kluczyk mial wibrator.... a ja glupia nie wiedziaalam o co chodzi, dopiero mi jego znajomi ,,uprzejmie doniesli"... horrrorrrr

Gość kanta_lupa
to chyba był bi, a nie homo .

Gość Byłagejaaa
Nawet jeśli to jeden ch... straszny gość, obrzydliwiec

Gość Byłagejaaa
Teraz wszystkie koleżanki śmieją się ze mnie, bo ci z jego miejscowości o tym wiedzieli i śmiali się już wcześniej, a ja nic nie wiedziałam i mieszkałam z nim... Rozgadali oczywiście wszystkim i gadają wszędzie, że z jakimś fuu chodziłam. Uczucie straszne, nikomu nie polecam...

Gość Gwarek Pospolity
Ciekawe co gorsze? Pedryl czy transwestyta?

Gość kanta_lupa
noooo niefajnie, a on nic do ciebie nie czuł? tylko ściemniał ? .

Gość kanta_lupa
eeetam ,nikt nie jest gorszy ze względu na orientację seksualną, tylko ze względu na to, czy oszukuje. czy jest uczciwy i nikogo nie wykorzystuje, nie okłamuje, nie rani .

Gość Byłagejaaa
no on mnie oklamywal od samego poczatku, ja bylam zakochana niestety i calkiem przycmiona umyslowo, nie widzialam nic podejrzanego, pozniej dopiero cos mnie niepokoiło, ale sama nie wiedzialam co,,, po prostu wszystko było źle. nic sie nie ukladalo. zero uczuc, zaczelam sie domyslac, ze caly czas sciemnial a teraz jeszcze ta wiadomosc, na sto procent potwierdzona i jeszcze wypowiedziana mi w twarz przez moja ,,przyjaciolke" z powstrzymywanym smiechem, a jak sie obrocilam w tyl to druga juz prawie plakala ze smiechu... straszne to jest, teraz mi tak niedobrze codziennie, nie wiem czy sie nie rozchoruje

Gość kanta_lupa
Jak ci niedobrze, to może w ciąży jesteś ?

Gość Byłagejaaa
na pewno nie... nie uprawiam juz seksu

Gość beznadziejatotal
nie chodziłam ale kocham się w takim :O

Gość Byłagejaaa
no to lepiej sie odkochaj hehehehe ja gdybym o tym wiedziala wczesniej to zabilabym go w lozku

Gość beznadziejatotal
kręci mnie to co jest nie do zdobycia, on taki jest ..

Gość kanta_lupa
to dobrze, jeślo nie jestes w ciąży. to już by było za dużo nieszczęścia. przynajmniej wiesz, jakie są objawy byciaz kryptogejem i juz się nie złapiesz więcej. a obgadującym cię ludzmi sie nie przejmuj- to nie była twoja wina, zostałaś po chamsku oszukana, a oni widać swojego życia nie mają, że sie zajmują cudzym .

Gość Byłagejaaa
Dzięki, gdybym jeszcze raz trafiła na geja to chybaby mi serce pękło. Nie ma większego upokorzenia dla kobiety. Wiem, że on za to co zrobił strasznie ucierpi, bo to nie tylko w taki sposob mnie oszukal. Są jeszcze inne oszustwa... Całkiem zakłamany człowiek

Gość a jaki był z tobą w łóżku
namiętny? Jaki był na codzien jak mieszkaliscie razem?

Gość Byłagejaaa
ogolnie byl dobry, a czasem lapal jakies dziwne nastroje i wtedy mi dogadywal, ublizal i mowil ze wcale mu sie nie podobam, byl zimny, nie chcial ze mna spedzac czasu, czekal tylko kiedy sobie pojade i pojdzie do ,,kolegi". Zostawilam go bo czulam ze nie bede szczesliwa, juz wlasciwie nie bylam, a teraz jeszcze takie cos... okropnie to smutne, w łozku okazywal zainteresowanie, ale teraz nie wiem czy mna czy tylko sytuacja