Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

Księga skarg i zażaleń KAFE

Polecane posty

1.gnojówki - moderatorki kasują mi tematy 2.podszywy mnie wkurwiają 3.faceci na kafe też mnie wkurzają bo to babskie forum 4.mam ochotę walnąć kogoś zszywaczem :o :o

Gość ptasiek nastroszony
jak możecie być tak bezczelne Niewiasty i umieszczać tu swoje zdjęcia w ubraniach

Gość Penipetia
I dodam, że mnie też wkurwiają podszywy jak ta powyżej!

dużo tego niestety :( to etraz ja: -tematy typu sram morda, chce mi sie jebac etc. powinny byc kasowane -tematy, w ktorych trwa dyskusja powinny miec jak juz trzeba usuwane tylko kawałki,a nie cały temat -modki powinny sie ujawnic,pisac na forume pod np[.: czerwonym nickiem -powinien powstać tu czat :) -szkoda,że nie można wstawiać obrazków,a jedynie linki Chyba tyle na chwile obecną

Gość Kiwaczek jebaczek
zakłamana-ja-86 dużo tego niestety to etraz ja: -tematy typu sram morda, chce mi sie j**ac etc. powinny byc kasowane -tematy, w ktorych trwa dyskusja powinny miec jak juz trzeba usuwane tylko kawałki,a nie cały temat -modki powinny sie ujawnic,pisac na forume pod np[.: czerwonym nickiem -powinien powstać tu czat Czat jest, ale nikt z niego nie korzysta.

Gość Kiwaczek jebaczek
zakłamana-ja-86 dużo tego niestety to etraz ja: -tematy typu sram morda, chce mi sie j**ac etc. powinny byc kasowane -tematy, w ktorych trwa dyskusja powinny miec jak juz trzeba usuwane tylko kawałki,a nie cały temat -modki powinny sie ujawnic,pisac na forume pod np[.: czerwonym nickiem -powinien powstać tu czat -szkoda,że nie można wstawiać obrazków,a jedynie linki Chyba tyle na chwile obecną Mało tego, jest do waszej dyspozycji całe forum, gdzie jest czat, można wstawiać obrazki, filmy i zamieszczać pliki do wymiany. Tylko kto tam będzie pisał? http://marcepan.frix.pl/

Gość przydałaby się działająca
wyszukiwarka, więcej emotków i - niekoniecznie - avatary

Gość drygvbhjnm
oraz tylko zalogowani internauci

o właśnie wyszukiwarka,można to podzielić np.: na szukanie tematu, i szukanie nicku/osoby o danym nicku? Było by ciekawie, i szybko można by znaleźć to czego/kogo się naprawde szuka. Dziekuje za usuwanie głupich postów.

Gość drygvbhjnm
i forum zwierzaki

tłum na czacie, może gdyby był podpięty pod forum, tzn. gdzieś zareklamowany to by by wiecej osób. Forum zwierzaki tez dobry pomysł. Wyszukiwarka jest owszem,ale wpisz mój nick, jest wiecej niż 1000 propozycji i nic wiecej:( Oto chodzi o uściślenie.

Gość drygvbhjnm
własnie a tak wogle super topic :)

Gość Kiwaczek jebaczek
Zakłamana, tłumu nie ma, bo czat umarł bez mooderowania. Kiedyś to było jedno z najfajniejszych miejsc. Tam pisał kabel, ladacznica i reszta. Chcesz coś zmienić, czy tylko gadasz? Dostajesz do dyspozycji czat i forum, ściągnij osoby i je rozkręć. Jak będziesz aktywna zostaniesz modką :P

Gość Festus
i powinien być wydzielony dział dla pasztetów pod nazwą PASZTETY oraz dział dla linków pod nazwą 'czy jestem piękna ?' albo oceńcie moje tzytzki :)

Gość drygvbhjnm
dobry pomysł festus :)

Co ma do rzeczy to ile jestem na kafe? NIkt z Was tego nie wie, moge mieć 100000 nicków,i być tu od lat. Moderowanie czatu, hm... nigdy się w to nie bawiłam,ale warto to rozkręcić. Co do zmian na kafe, to są luźne pomysły, burza mózgów, a może coś z tego się urodzi,i jakieś zmiany będą. Im więcej aktywnych osób,i pomysłów tym większa szansa.

Gość wyszukiwarka po dacie też
bo czasami wyskakują przedpotopowe topiki w dodatku nie na temat.

Gość Kiwaczek jebaczek
Zajrzyj jeszcze raz na czat, tylko pod swoim nickiem, to pogadamy

albo osobny dział dla uczniów czy studentów - w ogóle dot, spraw nauki, szkoły, "pomóżcie rozwiązać zadanie", "przetłumaczcie na angielski" itp. ;-)

Gość drygvbhjnm
no dobry pomysł

do "carie idzie z prądem jak kupa" - owszem kafeteria zmieniła się przez lata - ale na gorsze. Może to ludzie są gorsi..... nie wiem. Taki klimat, jak był parę lat temu - to już nieliczni pamiętają, ale i oni pouciekali.

Gość drygvbhjnm
zgadzam się z wyszukiwarką osoby takie jak husky już tu nie zaglądają nie dziwię się im ...