joannakarolina 0 Napisano Sierpień 30, 2011 Witam ciepło :) mam problem.. Moim problemem sa od grudia nieregularne @ albo ich brak poprostu.. byłam u wielu lekarzy mialam wiele badan na ktorych wyszchodzi ze jestem zdrowa tzn szyjka ladna macica i jajniki tez wiec lekarz powiedzial ze poczekamy do nastepnego misiaca ii zobaczymy czy dostane @ no i nie dostalam spoznia mi sie juz 8 dni :/ czy mozliwe tez ze moge byc w ciazy?? dodam ze kochałam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia stosujac jako antykoncepcje stosunek przetywany czyy moglo to zawiesc??? Prosze ooo wasze zdania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 30, 2011 stosunek przerywany jest bardzo zawodny, radze zrobic test by wykluczyć ciążę czy miałaś badania hormonów tarczycy i badaną prolaktyne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannakarolina 0 Napisano Sierpień 30, 2011 takich badan chyba nie mialam .. a czy to moze miec znaczenie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 30, 2011 oczywiście, nie wiem u jakich lekarzy byłaś że Ci tego nie zbadali, za wysoka prolaktyna lub problemy z tarczycą moga powodować nieregularne miesiączki, bardzo długie cykle też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moje zdanie jest takie ze Napisano Sierpień 30, 2011 ja mialam dokladnie to samo od stycznia mi sie tak dzieje bylam dzis u lekarza na usg i mialam robione badania na hormmony okazalo sie wszystko ok i lekaraka mi powiedziala ze czasem moze mam mniejszy progesteron i tak sie dzieje a teraz ciote dostalam w terminie nie wiedomo czemu mama sie zglosic za jakis czas i zobaczyc czy dalej juz bede miec regularne czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach