Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena9787

Będę musiala sie przyzwyczaic i przygotowac do samotnosci.

Polecane posty

Gość marlena9787

Bedzie mi bardzo ciezko teraz, nie mam zadnych przyjaciol nikt mnie nie lubi(przez cale zycie sie zastanawiam czemu,moze nie w tym swiecie..) wlasnie stracilam jedyna przyjaciolke ktora mialam. Teraz nowy rok szkolny, w klasie nie mam nikogo, bedzie mi naprawde ciezko, nie bede pewnie z nikim siedziec, tylko jak głupia sama,nie bede miala z kim na zakupy chodzic, wyzalac sie itp... A czeka mnie ciezka praca,bedzie mi ciezko fizycznie i psychicznie. Jak mam sie do tego przygotowac, jak mam przetrwac.. Jestem bardzo wrazliwa osoba,nie potrafie zyc w samotnosci.. :(

Gość ptasiek nastroszony
przeczekać nie popsuć . lepiej poczekać na perłe niż zbierać kamulce

znajdź kogoś w klasie z kim będziesz mogła pogadać, musisz się otworzyć znaleźć koleżanki, to nie jest takie trudne, musi być ktoś fajny w klasie, niekoniecznie dziewczyna. Nie wiem, zapisz się na fitnes, jakieś kółko zainteresowań , poznaj jakichś znajomych :)

Gość cwingelowa
zacznij sie leczyć dziewczyno

Gość thdddhhh
Bądz dobrej myśli;p miałem identycznie jak ty myslalem ze nic dobrego juz mnie nie spotka. A tu nagle sie okazało ze szukałem za daleko, bo to czego szukalem bylo w poblizu, moja druga polowka okazala sie kolezanka z gimnazjum;p ktora znam 4 lata;)

Gość krups
popatrz na niebo i ile tu gwiazd, policz gwiazdy i być może znajdziesz tę swoją w krawacie i marynarce :)

Gość ot, durak
myśli, że przybędzie królewicz i wyzwoli ją z pracy nad sobą!! niestety, nad swoim wizerunkiem sama musisz popracować

Gość marlena9787
Dziękuje ze jestescie tacy mili :) Tylko ze ja juz probowalam..niestety nie trafiam na ludzi na siebi, jak to proszek powiedziala :(

Gość marlena9787
jutro ropoczecie :(

Gość marlena9787
up