Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgrtgdgdf

wszyscy mi mówią że jestem brzydka..

Polecane posty

Gość fgrtgdgdf

i po co mam w takim razie żyć ?

Gość wklej fotę
ocenimy i powiemy ci prawdę

tamci wszyscy to popierdolone frustraty życiowe, mogę się o to założyć.

Gość fgrtgdgdf
jak mi tak tyyyle osób mówiło to coś musi być na rzeczy..

Gość wklej fotę
dawaj fotę :D

Gość fgrtgdgdf
nie dam foty bo to bez sensu. skoro mi tak ludzie mówią to musi być prawda..

Gość fgrtgdgdf
zatem sugerujesz, że każdy kto mnie nie lubi jest frustratem.. tłumaczyłam to sobie n różne sposoby ale z czasem trzeba na sprawe spojrec realnie nie sie pocieszac..

Gość wklej fotę
nie dramatyzuj,znajdzie sie taki dla którego będziesz najpiękniejszą

Gość niktszczególnyy_
Na pewno nie jesteś brzydka, ale jest dużo ludzi którym się nie udaje w życiu i wyładowują swoje przykrości na innych np mówiąc im że są brzydcy, głupi tacy nie tacy itp A może być i tak, że jesteś bardzo ładna a ludki mówią Ci co innego bo zazdroszczą...

Gość fgrtgdgdf
nie chce żyć z piętnem tego że jestem gorsza.. nie widze w tym sensu..

Gość wklej fotę
nie jest tak źle :-p

Gość fgrtgdgdf
ta fota to podszyw ja mam przynajmniej komplet zębów ;D

ja nie mowie o osobach, ktore Cię nie lubią, tlyko o tych, które mówia, ze jesteś brzydka. to dwie różne sprawy.

Gość fgrtgdgdf
ale tak się akurat składa,że to osoby, które mnie nie lubią mi tak mówią..

no to duuużo wyjaśnia. przeciez to oczywiste, ze osoby, ktore nie dażą Cię sympatią będą próbowały wszystkiego, abys poczuła się jak gówno, a najłatwiej właśnie uczepić się wyglądu. poza tym piękno to pojęcie względne.

Gość fgrtgdgdf
no dobrze ale ile razy można tego wysłuchiwać.. jak ci to ciągle ktoś wypomina to w końcu musisz w to uwierzyć.. ale to nie fair bo mam tyle nieatrakcyjnych koleżanek i im nikt w życiu czegoś takiego nie powiedział a mnie sie czepiają..

ojoj i tu się moja droga mylisz, w zadnym wypadku, nigdy nie wierz w to co wmawiają Ci ludzie, oni chcieliby manipulować Twoim umysłem i zrobić Ci z niego sieczkę. We wszystko tak łatwo wierzysz ? A czepiają się moze dlatego wlasne, ze jestes ładna. Tak to wyglada. Ja tez nie raz mowilam o ładnej dziewczynie, ze jest brzydka :D a czystej zazdrości.. przyznaję bez bicia.

Gość fgrtgdgdf
ale skoro mówią tak faceci..? oni oceniają obiektywnie.. a że mnie nie lubią to też inna bajka.. i fak, że zazwyczaj bez powodu.. nie znają mnie i juz się uprzedzają..

faceci niekoniecznie oceniają obiektywnie. Jak cie koleś nie lubi to i tak bedzie mowil, zes brzydka i koniec. Nie pocieszam Cię, taka jest prawda.

Wiesz co? szcerze pisząc żyjąc lat 26 jeszcze nigdy nie spotkałam się z kimkolwiek, kto by komuś prosto w oczy powiedział "brzydka jesteś". Możesz podać kilka przykładów osób, które się w ten sposób do Ciebie odniosły?

pomijając to co mówią ci, którzy cię nie lubią.. jak Ty się ze sobą czujesz, podobasz się sobie ? załóżmy, ze nigdy nie usłyszałaś złego słowa nt swojej urody..

Gość fgrtgdgdf
po prostu mówią mi to prosto z mostu.. czy też publicznie w moim towarzystwie, obserwując moją reakcje.. nie wiem też dlaczego mnie nie lubią chyba musze miec coś irytującego w charakterze..

Gość fgrtgdgdf
mi się wydaje że jestem przeciętna, słyszałam tez wiele pozytywnych opinii, ale tych negatywnych jednak rowniez jest wiele, więc nie zamierzam się dłużej łudzić..

Gość 10 wit. C
no ale gdzie jest twoje zdjęcie? bo cały czas rozmawiamy nic o tobie nie wiedząc. Pokaż jak wyglądasz to cię ocenimy.

Gość fgrtgdgdf
ale ja nie prosze o ocene, tylko pytam jaki jest w takim przypadku sens życia..

Gość 10 wit. C
A jest w ogóle jakiś sens życia? Mnie zawsze mówią że jestem ładna, a nawet najładniejsza w danej klasie / grupie / wydziale / grajdołku i też miewam wątpliwości czy ten sens istnieje.

zawsze człowiek łatwiej do głowy dobiera sobie te złe opinie, niż te dobre. Jak sama piszesz, pozytywne takze się pojawiały, więc myśl tylko o nich.. a najważniejsze- poczuj się ze sobą dobrze, poczuj się ładna, wtedy tez tak Ciebie beda postrzegac ludzie. tlyko uwazaj.. bo zazdrośii i tak beda Cię krytykowac. taki juz ten swiat.

Gość 10 wit. C
Jak pokażesz foto, powiemy ci czy ci ludzie mają rację, więc czemu nie chcesz pokazać???