Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

on sam,ona sama...

Polecane posty

co myslicie o seksie bez zobowiazan dwojga ludzi ktorzy nie maja swojej drugiej polowki?

?

nikt nie ma zdania na ten temat?

Gość Doobra Duszyczkaa
Znajomi czy całkiem obcy sobie ludzie??

dobrych znajomych

Gość Doobra Duszyczkaa
Ja bym się skusiła :classic_cool:

Gość Sąsiadka z 8 pięterka
TO JEST CHOOOORE! Ja sie pytam gdzie tu jest moralność! Wybij sobie z głowy takei ZBOCZEŃSTWA!!!

czemu chore?czlowiek ma swoje potrzeby a jesli nie chce sie z nikim wiazac to ma sie isc puszczac z pierwszym lepszym?

Gość myśle
korzystać. nie czekać wiecznie z rosnącym zapleczem napięcia. wejść w układ, brać ile sie da i dawać. seks jest drogą do poznania siebie, odkrycia swoich pragnień i granic. nie przegapić żadnego momentu. tylko lepiej mieśc stalego partnera na układ niż łapac co chwila kogoś. ryzyko powikłań zdrowotnych mniejsze.

mysle zeby zaproponowac znajomemu taki uklad.kiedys dostalam taka propozycje od niego ale bylam zajeta i sie nie zgodzilam ale teraz jestem wolna.on lubi duzo seksu tak samo jak i ja

Gość myśle
nie tańczyc tak, jak morslisci zagraja. nie oni zyja waszym zyciem i nie mecza sie z niezrealizowanymi potrzebami. a jak chca kazania prawic to niech zajma sie innymi wartosciami moralnymi a nie sprowadzaja moralnosci tylko do strefy seksualnej. tam wszystko podupada. nikt nie ma prawa wchodzic cudze zycie seksualne i prawic moralów, jesli sie sprawa ma dwojga doroslych swiadomych ludzi. niech kazdy pilnuje swojego lozka, a na swiecie zapanuje pokoj :P

Gość myśle
zaproponuj. ja w cos takieg weszlam i nie zaluje. spelnilam sie na max, a temperament mam duzy.

Gość Doobra Duszyczkaa______
A co se będziesz kobieto żałować. Nie macie drugiej połówki , znacie się. Czemu nie? :D:D Faaajjnie:D

jutro jak do mnie przyjedzie to mu zaproponuje

Gość myśle
tylko wkalkuluj sobie w to pewne ryzyko: kobiety maja sklonnosc do zaangazowania sie uczuciowego wzgledem osoby z ktora pozostaja przez dluzszy czas w bliskosci, nawet tylko fizycznej. nawet jesli reguly zostaly ustalone i wydaje ci sie to teraz niemozliwe, to sie tak moze stac. okaze sie, ze facet tego nie odwzajemni i przyjemnosc sie skonczy. jak zauwazysz, ze nakrecasz sie na faceta to zrobice sobie przerwe i przemysl, czy warto nadal.

Gość znamy taką
mężatkę-dziwkę ktora bzyka sie z zonatymi dla kasy ona mieszka w jednym a jej mąż w drugim miasteczku co inngo gdyby była singlem ale tak? tfuuuuuuuuuuu!!!

myslalam juz nad tym...opowiec jak to bylo w twojej takiej znajomosci?

Gość myśle
ale to juz nie jest seks bez zobowiazan, tylko z zobowiazaniami. finansowymi. prostytucja potocznie zwana.

my oboje jestesmy singlami nigdy bym nie szla na taki uklad z zonatym meszczyzna czy gdyby bylo tak ze ja zyje w zwiazku.dlatego pomimo ze nie kochalam mojego faceta jak dostalam taka propozycje wtedy to sie nie zgodzilam

moje sumienie nie pozwolilo by mi zranic nikogo nawet jak bym tej osoby nie nawidzila

Gość najnowsze panele z ikei
o nie no to teraz jestem pewna - w twojej sytuacji to CHORE!!! OGARNIJ SIĘ DZIEWCZYNO

Gość pśp wkurwiona
opowiec??? to znowu ty, analfabetko proszku do prania.

wytlumacz prosze co jest chore?

Gość myśle
u mnie zwiazek sie zaczal od ukladu bo obojgu zaczelo zalezec. w lozku mi bylo od poczatku jak z nikim innym, mezczyzna doskonaly. doszlam do wniosku, ze nawet jesli to tylko ja sie zakocham a on nie, to bede sie cieszyc tym, ze moge mu dawac przyjemnosc. i nie martwilam sie na zapas, ile to potrrwa, czy sobie znajdzie kogos innego. przez ten czas poznalam jego preferencje, oczekiwania, potrzeby i dawalam mu z siebie to co moglam. wiedzialam, ze to czy odwzajemni moje uczucia zlezy tylko od tego jak to rozegram. a trzeba bylo robic to ostroznie i z glowa. nie naciskac na faceta. jak facet chce miec luzik w relacji, to napiecia ze strony kobiety nie zniesie i podziekuje jej.

nie jestem proszkiem do prania jestem zupelnie inna osoba ktora od dluzszego czasu tu przesiaduje...macie obsesje na punkcie niektorych tu uzytkownikow naprawde.za bledy przepraszam

Gość znamy taką
no wlasnie ta prostytutka zyje na wys.poziomie dzięki tym zonatym frajerom-mieszkanie 3pok w dobrej okolicy-nowy samochod i drewniana chata w rekreacyjnej mieścinie stare male babsko w typie ratlerka juz od lat na emeryturze

dlugo juz jestescie razem?

Gość myśle
chore jest zagladanie do lozka innych i czelnosc komentowania cudzej intymnosci. takim gadaniem frustratek, ktore sa chore z braku seksu, ozieblosci seksualnej lub prymitywnego partnera, ktory zrobil z nich tylko woreczek na swoje nasionka, sie nie przejmuj. tylko jak ci w lozku z nim nie bedzie dobrze, to go olej. nie oddawaj sie facetowi, ktory nie potrafi cie zadowolic, albo naucz go jak o ciebie dbac. bedzie to lekcja poznawcza dla was obojga :)

Gość Sąsiadka z 8 pięterka
chore jest to co ty tu wypisujesz ogarnij się dziewczyno, emoralizujesz i siejesz zamęt zostaw biednego chłopakaw spokoju TO SIĘ NIE UDA

Gość pśp wkurwiona
niemożliwe żeby jeszcze ktoś oprócz proszka był taką idiotką i robił takie błędy.