Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DoReMi88

Wczesne objawy ciazy?

Polecane posty

Witam was dziewczyny. mam pare pytan. i chciała bym abyscie mi doradziły. wiem na poczatek czegokolwiek zrobic test w dniu spodziewanej @ ale czy jest mozliwe abym miała tak wczesne objawy jak 10 dni od stosunku zaczeły mnie masakrycznie bolec piersi i zrobiły sie wieksze.. no i dziwny bol podbrzysza gdzie teraz mnie boli jak na @.. nie wiem co o tym myslec.. pomozcie

Gość Astoria1985r
Za wcześnie

Gość cyki cyki
Czemu za wcześnie? U mnie napięcie w piersiach było odczuwalne w 9 i 10 dni po owu i stosunku.

Gość cyki cyki
Na dwoje babka wróżyła. Gdyby nie pozytywny test, to te moje objawy uznałabym za "objawy" i przypisała hormonom poowulacyjnym i przedokresowym ;)

gratuluje dwoch kresek :) zobaczymy co u mnie sie rozwinie. powiedz mi czy piersi jak badasz przd zwyklym okresem maja wyczuwalne grudki... ? czy teraz masz obrzmiałe i bez grudek?

Gość cyki cyki
Nie badałam nigdy piersi przed okresem, w ogóle. U mnie piersi raczej się nie powiększyły (jestem w 15 tc), no może jedna minimalnie. Ból odczuwałam tylko w 5 tc. Były bardzo wrażliwe na dotyk, jakby spuchnięte i miałam wrażenie, że są gorące i "coś" się w nich dzieje.

ja jeszcze jak niewiedzialam ze jestem w ciazy to mialam podobnie jak Ty i o dziwo zgaga mnie z 2 czy 3 dni meczyla jak nigdy a po jakis czasie bach ciaza

Gość cyki cyki
Tyle, że u mnie to gorąco, to było 2 dni po zrobieniu pierwszego testu, czyli w 34 dc, przy cyklach 32-dniowych.

Mnie już kilka dni po zaczęło boleć podbrzusze i tak bolało jeszcze do niedawna (7tc), do tego okolo temp 37,4C

Cieszyła bym sie . ale nie jestem pewna, mam wrazenie ze zaraz przyjdzie @ a @ niepowinnam dostac :) 7.09.... zobaczymy. nie zgagi nie mam... ale chodze czesto do wc. obojetnie ile bym nie wypiła

Gość cyki cyki
U mnie zgaga zaczęła się kilka tygodni po pozytywnym teście, a częste sikanie chyba jakiś miesiąc temu i trwa do dzisiaj.

Gość u mnie w obu
ciążach jednym objawem na początku był brak okresu.

Gość u mnie w obu
a cykl wcześniej od połowy zaczęły mnie boleć piersi (jak nigdy wcześniej) a okres nadszedł co do dnia.

Gość cyki cyki
Nic na razie nie myśl ;) Ja podobne objawy z piersiami miałam dosłownie raz: w cyklu, gdzie szanse na ciąże były minimalne, no i jej nie było. A takie naprawdę konkretne objawy (TFU! zawsze to na forum piszę hehe) miałam zaraz po zrobieniu pierwszego testu. I nie wiem, za czym tu tęsknić.

niby tak zastanawia mnie dlaczego kobiety maja tak przed okresem i czasem bo sa w ciazy... ze nie da sie tego rozroznic. (a bo jestesmy niecierpliwe i Pan Bog zrobił abysmy zrobiły sie cierpliwsze ) ;)

Gość cyki cyki
Hehe, ja bym spokojnie mogła jeszcze sobie ze swoim testem poczekać, gdybym wiedziała, jaka jazda się zacznie. A tak zrobiłam w sumie dla jaj ;)

Ja mialam plamienie implantacyjnepo 7 dniach od stosunku, a do zrobienia testu zero objawow,ale sprawa indywidualna..Moja znajoma np odczowala jakby zaplodnienie w dole brzucha 3 dni po stosunku takie klucia jakby,ale wogole z ciaza tego nie wiazala :)

Gość cyki cyki
Plamienie nie jest mleczne - to kolor śluzu albo upławów. Gbybyś miała plamienie jakiekolwiek, np. implantacyjne, to byłłby śluz z lekką domieszką krwi albo dosłownie kropelka krwi - ja tak nie miałam, bo inaczej u mnie objawiło się zagnieżdżenie.

dziekuje za posty. jesli ktoras miała podobnie prosze piszcie przedchila miałam mocne bole podbrzusza...wiec chyba tak czy owak pojde go ginekologa